MedicIT.Ro
LeacuriPC.Ro
quackIT.Ro (quack = vraci)
ITcure.Ro
MedicIT.Ro
LeacuriPC.Ro
quackIT.Ro (quack = vraci)
ITcure.Ro
Mai poti incerca
pc-smart.ro
fast-pc.ro
pcmode.ro
pccom.ro
pc-tel.ro
"vinturis" nu are rezonanta? Eu cred ca da si in plus mi se pare chiar brandabil. In plus, nu trebuie sa stie nimeni ca asa te cheama pe tine pana cand semnezi factura
Eu unul daca as auzi de S.C. Vinturis S.R.L. nu as banui niciodata ca asa il cheama pe patron. Singura problema ar fi daca te vei hotara vreodata sa vinzi siteul / brandul dar nici asta nu cred ca e o problema asa mare.
repar-pc.ro
Va multumesc pentru sugestii! Din pacate am ingeput gresit... Tom, avea dreptate cu targetul anual... Am facut un mic studiu de piata pe 2 grupuri ale costinestului pe facebook, raspunsurile au fost foarte putine si pe langa subiect... In acest caz ma gandesc ca investitia este nerentabila. Daca la service vin cati au raspuns acolo nu depasesc 3 clienti (probabil anual)... Depinzand de problemele lor este posibil sa nu scot nici plata domeniului, host, flyere. Despre munca, curent, hai si un ciuco nici nu se pune problema...
@ValentinMilea: Ai dreptate, daca il scot din context (asa ma chiama) suna bine, are sonoritate, este amuzant, se retine repede de user...
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
Cu placere!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
acum ca e rezolvata problema lui george ... tom ma ajuti cu ceva seo gratis ?))))))))))
Ultima modificare făcută de Tom; 7th August 2013 la 22:04.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
5 carti citite, 7 rezumate .. niciun rezultat
Simtiti-va liberi sa spuneti despre ce carti vorbiti.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)