Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Despre ContentWritters

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    386
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Despre ContentWritters

Salutare comunitate, sunt nou pe aici si am vazut in multe categorii termenul de "content writter" . Unii platesc, altii fac gratuit... etc. Inteleg ca este vorba despre "Creatori de articole" insa as vrea sa inteleg mai multe. Asadar cine imi poate explica cum sta treaba? Sau vreun link ceva.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Vrei sa scrii sau sa scrie cineva pentru tine?

ValentinMilea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    68
    Putere Rep
    23

Implicit

Nu mi-o lua in nume de rau dar reciteste si tu inca o data ce ai scris, tu intelegi intrebarea?

Ca sa nu fiu total off-topic voi incerca un raspuns, sa-mi spui daca se potriveste intrebarii tale:
    "Content writer" - este o persoana care se pricepe (mai mult sau mai putin) la scris si creaza articole. Pana aici e simpla treaba.

Apropo de gratuitate, asta e un lucru relativ.
    Exemplul 1: Daca eu iti dau un articol ca sa-l publici pe blog-ul tau dar articolul ala are in el un link spre site-ul meu inseamna ca ti-am dar un articol gratuit?
    Exemplul 2: Eu iti scriu un articol in schimbul caruia te rog sa publici pe forum un review, ca sa-mi fac un renume, o reputatie. E gratuit?

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    35

Implicit

Probabil vrea sa afle ce inseamna un content writer ca sa poata oferi si el un astfel de serviciu. Cel putin asa il percep eu. Content writer poate fi oricine. Trebuie doar sa cauti pe google despre subiectul pe care il ai de scris, te documentezi bine si apoi creezi cu ale tale cuvinte. Gramatica si exprimarea corecta sunt conditii obligatorii. Seriozitatea este alta conditie obligatorie daca vrei sa faci bani dar asta nu tine de felul de a scrie.

PS : Content writer se scrie cu un singur t.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Ann
    Ann este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    29th February 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    185
    Putere Rep
    28

Implicit

Ce este un content writer: Ce inseamna sa fii un content writer | Technorati Romania. Ce ai vrea sa intelegi mai exact? Incearca sa dezvolti.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    386
    Putere Rep
    22

Implicit

Imi cer scuze pt exprimare. Voiam sa intreb despre articole. Mai exact.. acei scriitori de articole se inspira de undeva sau sunt articole 100% originale ? Si ce cerinte trebuie pentru un articol ? Sa contina cuvinte cheie sau... ?

HkSilviu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Valcea
    Posturi
    26
    Putere Rep
    22

Implicit

Articolele trebuie sa fie originale si de calitate, nu copy/paste. Acum in functie de ce vrea persoana respectiva poti scrie articole de 400-500 caractere 700-800, un titlu relevant si cuvinte cheie.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    386
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de HkSilviu Vezi Post
    Articolele trebuie sa fie originale si de calitate, nu copy/paste. Acum in functie de ce vrea persoana respectiva poti scrie articole de 400-500 caractere 700-800, un titlu relevant si cuvinte cheie.
    Multumesc. Am mai citit si de pe linkul dat de Ann si am inteles cat de cat. Inca o intrebare cum ar trebui sa incep sa invat, cum as putea sa incep aceasta noua "experienta" ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de Adiiii Vezi Post
    Multumesc. Am mai citit si de pe linkul dat de Ann si am inteles cat de cat. Inca o intrebare cum ar trebui sa incep sa invat, cum as putea sa incep aceasta noua "experienta" ?
    Scriind?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

George este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    64
    Putere Rep
    27

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

sfatul meu: nu scrie gratuit, mai bine cere 10 centi pe suta de cuvinte decat sa scrii moca, cat de rau poti scrie ? Desi nu am cele 30 de posturi sa pot da reply la cei la care am apelat pentru articole, am cheltuit pana acum prin seopedia sute de euro pe articole. De la unii cumpar peste 200 de articole lunar, cu altii colaborez doar ocazional, cu altii nu mai colaborez deloc. In principiu daca vrei sa te apuci de content writing trebuie sa te axezi pe anumite domenii/nise, scrie 10 articole ca portofoliu si arata-le potentialilor clienti. In cazul in care ai prea multi clienti, inseamna ca scrii relativ bine la un pret bun sau scrii foarte ieftin. In orice caz nu te sfatuiesc sa incalci termenii de predare a articolelor si nici sa scazi calitatea acestora dupa o perioada de colaborare. Pe urma intervine partea de seo... etc... Sunt multe de invatat. Pentru inceput scrie ieftin ca sa inveti, sunt destui care vor articole mai slabe calitativ. Si inca ceva, reputatia ca content writer conteaza foarte mult, sfatul meu este sa scrii mai putin dar bine. De obicei cei care scriu prost asa vor scrie mereu indiferent cat i-ar "chinui talentul". Daca ai stofa pentru asa ceva se va vedea imediat.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre SEO, despre Google
    De teodor98 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th June 2013, 18:06
  2. Despre Pfa
    De Pîrvan Marian în forumul Utile
    Răspunsuri: 50
    Ultimul Post: 27th February 2012, 23:21
  3. despre XML
    De cris în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st July 2011, 23:17
  4. Despre RSS...
    De webangel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 11:43
  5. Despre <H1> si <H2>
    De slobodan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2006, 13:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •