Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Despre ContentWritters

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    388
    Putere Rep
    24

Implicit

Multumesc tuturor pentru sfaturi. M-au ajutat mult. Am inceput sa scriu pentru un membru al forumului, am scrise deja 15 articole plus cateva articole care inca nu sunt vandute, trebuie sa caut doritori insa ii gasesc mai greu. Persoana careia i-am scris pana acum este multumita de calitatea articolelor cat si de pret.

JoeDirt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Slatina/Timişoara
    Posturi
    74
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Alex`andra Vezi Post
    Dacă vrei să fii cu adevărat remarcat, nu te vei mulțumi cu lucruri simple, chiar dacă vorbim de oferte gratuite, deci de un stadiu inițial al ”carierei” de CW.

Foarte adevărat, tot ce e gratis prinde bine la publicul amator, deci vor exista veșnic cereri în acest sens, însă dacă munca prestată este una slabă din punct de vedere al calității, așa va fi și prețuită, motiv pentru care feedback-urile vor fi direct proporționale cu ceea ce ai avut de oferit. ( asta referitor la sfatul lui Joe, care zicea să ceri chestii simpluțe )

Având în vedere că ești în căutare de noi colaboratori, fă tot ceea ce ține de tine pentru a ieși în evidență, pentru a oferi un ”ceva” ( diferă de la un CW la altul ) care să-i facă pe plătitori să te prefere pe tine în detrimentul celorlalți ( mulți de altfel, ai putut să vezi și tu cu siguranță ce acerbă e concurența )
    Eu am spus sa ceara chestii simple doar la primele 5 aricole (ca exemplu) ca sa nu se descurajeze cand da peste un articol de-ti pica plombele . Apoi sa ridice nivelul.

Speram ca te-am putut ajuta, Adi.

Numai bine!

Alex`andra este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    28th June 2013
    Locaţie
    CLUJ
    Vârstă
    34
    Posturi
    31
    Putere Rep
    24

Implicit

Dacă articolele sunt gratuite, în mod cert nu vor rămâne fără proprietari. Astfel, încă de aici, adică dinainte de a lansa oferta, în faza inițială, atunci când se lucrează la rodajul unui stil personal, consider eu că trebuie ”ridicat nivelul” ( cum zice JoeDirt ).

Chiar dacă CW-ul nu urmează a încasa bani pe respectivele articole, scopul lui e să atragă atenția asupra lui și a muncii sale. Cu articole simpluțe, chiar și în topicul de Oferte gratuite, sunt slabe șanse să te mai contacteze cineva în vederea unor viitoare colaborări dacă nu faci ceva diferit față de cei care deja sunt lansați în acest domeniu. Pe subiecte abordabile, care nu presupun multă documentare, orice alt CW care și-a format până acum un portofoliu cât de cât consistent va fi capabil să scrie, iar deseori o face destul de bine, având în vedere că a acumulat o relativă experiență.

Sfatul meu prietenesc: Încearcă să obții impactul vizat din prima, chiar dacă asta înseamnă să începi cu un pachet de articole gratuite, dar complexe și de calitate !

Mika79 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th August 2013
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    39
    Putere Rep
    24

Implicit

Am putina experienta in domeniu si, desi imi place sa scriu, nu inteleg care este diferenta dintre content writer, copywriter si blogger. M-ar interesa mai mult diferenta dintre un blogger car scrie si publica pe blogul sau, si un content writer. Imi poate cineva raspunde la aceste intrebari?

Alex`andra este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    28th June 2013
    Locaţie
    CLUJ
    Vârstă
    34
    Posturi
    31
    Putere Rep
    24

Implicit

Content writing vs. copywriting aici

Mika79 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th August 2013
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    39
    Putere Rep
    24

Implicit

Multumesc, Alex'andra! Nu este o diferenta atat de mare precum credeam!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre SEO, despre Google
    De teodor98 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th June 2013, 18:06
  2. Despre Pfa
    De Pîrvan Marian în forumul Utile
    Răspunsuri: 50
    Ultimul Post: 27th February 2012, 23:21
  3. despre XML
    De cris în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st July 2011, 23:17
  4. Despre RSS...
    De webangel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 11:43
  5. Despre <H1> si <H2>
    De slobodan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2006, 13:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •