Va salut.
As vrea sa-mi cumpar un VPS dar ca tot romanul as vrea sa dau cat mai putini bani.
Imi puteti recomanda cateva site-uri cu VPS-uri bune?
Daca il cumpar se poate sa instalez un Cpanel gratuit sa nu mai platesc pe licenta 10$ pe luna?
Va salut.
As vrea sa-mi cumpar un VPS dar ca tot romanul as vrea sa dau cat mai putini bani.
Imi puteti recomanda cateva site-uri cu VPS-uri bune?
Daca il cumpar se poate sa instalez un Cpanel gratuit sa nu mai platesc pe licenta 10$ pe luna?
Trebuie sa ne dai mai multe detalii: tara in care vrei sa fie vps-ul, resursele hardware minime pe care sa le aiba, cu sau fara ssd, tehnologie de virtualizare etc.
CPanel este numai cu licenta. Poti opta pentru un panou care nu necesita licenta.
As vrea VPS din Olanda sau Anglia, am gasit doua site-uri dar nu prea stiu ce sa iau.
https://www.bhost.net/
https://clientarea.ramnode.com
Stiu sigur ca am nevoie de bandwidth 1-2TB pentru site-uri de wallpapers.
In rest nu ma pricep pentru ca nu am folosit niciodata VPS si asta ar fi prima oara din aceasta cauza intreb aici.
Nu stiu cu ce se mananca ssd sau tehnologia de virtualizare.![]()
Daca aleg un cPanel Free este greu de instalat>?
Incearca IntoVPS: VPS hosting. Eu am VPS de la ei de un an si jumatate si sunt foarte multumit. La momentul acela aveau cea mai buna oferta. Suportul oferit este de nota 10.
Unde au servere, si ofera cPanel?
Colegul arunca si tu o privire ca poti citi si tu baiatul doar te-a ajutat ,nu poata comanda in numele tau......UIte ca sa nu te deranjezi sa citesti te pot ajuta eu:Five locationsL: London (UK), Amsterdam (Netherlands), Dallas (USA), Fremont (USA), Bucharest (Romania) available.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Ca să nu mai deschid un alt topic - cei care oferă trafic necontorizat : e doar de fațadă(marketing) sau și în acest caz traficul este limitat la un anumit număr de GB/TB ?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ai fost grosolan, nu ocupat. Trecand peste, de asemenea recomand... IntoVPS pentru ca ii folosesc inca de la lansare (vps-uri personale sau pt clienti, prieteni). Suportul este foarte rapid si la obiect, iar uptime-ul si performanta VPS-urilor depasesc in mod clar nivelul de pret.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)