Stiti cumva o tema asemanatoare cu aceasta : TieLabs | Theme: Sahifa ?
Stiti cumva o tema asemanatoare cu aceasta : TieLabs | Theme: Sahifa ?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Adica asta:
WordPress - Sahifa - Responsive WordPress News,Magazine,Blog | ThemeForest
Nu-i asa?
Sunt o sumedenie chiar la themeforest, dar nu inteleg de ce vrei una asemanatoare si nu pe aia...
Ultima modificare făcută de Mishu; 29th June 2013 la 00:55.
Pentru ca aia are ceva ce nu imi convine si nu stiu cum sa modific.. Desi are o multime de optiuni, are la "homepage" doua variante: ori sa afiseze doar ultimele articole,fara niciun slide, nimic, doar articolele, structurate pe pagini sau sa iti selectezi anumite tipuri de slideuri pe care sa le afiseze, putand pune intr-un slide si ultimele articole, dar aici problema e ca nu mai pagineaza articolele, adica si daca selectezi sa afiseze 100 articole, le afiseaza pe toate pe aceeasi pagina..
Daca ceri suport, mai mult ca sigur te ajuta autorul. Asta presupunand ca ai cumparat tema si ca nu o cauti pe warez.
Cine are nevoie sa o foloseasca, poate sa o cumpere, aratati si voi putin respect autorilor respectivi, ca nu costa $1000 tema.
si eu am tema asa ca te-ai scos![]()
Daca vrei sa realizezi un site fie el din template, alege sa-l platesti!
1. Ii respecti munca webdesigner'ului
2. Dormi linistit ca nu te trezesti cu un procesDe exemplu din informatiile mele Willmark (aka tipu de la tv) a avut un site cu un template de la Template Monster ilegal. Restul e offtopic
Cam am zis ca am tema NU am zis ca o si dau. NU imi place nici mie sa folosesc rahaturi neplatite. Personal am platit 99$ pe tema site-ului din semnatura.
Multumesc celui ce mi-a acordat negativ.
Scriu tutoriale linux aici: http://www.debian-tutorials.com/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)