Se merita sa cumpar teme de pe themeforest?
Daca eu dau 40$ pe o tema am toate acordurile?
Am vazut ca scrie extended licence, ce legatura are aia?
Multumesc!
Se merita sa cumpar teme de pe themeforest?
Daca eu dau 40$ pe o tema am toate acordurile?
Am vazut ca scrie extended licence, ce legatura are aia?
Multumesc!
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Cei de la themeforest au teme ok, iar parerea mea e ca se merita. Depinde si de bugetul tau. La ce acorduri te referi? Nu ai voie sa o vinzi mai departe (standard license), in caz ca te-ai gandit la asta. Referitor la "extend license", ai posibilitatea de-a citit la fiecare produs ce iti ofera regular si extend license.
Exemplu: themeforest.net/licenses/regular_extended#extended
Dragos nu te supara pe mine dar ce e cu intrebarea asta ca nu inteleg? In ce sens sa merite? Preferi sa o iei de pe site-urile cu fisiere nulled?
Licenta exstinsa iti da dreptul sa revinzi tema dar in anumite conditii.
Pe ThemeForest daca stii de unde cumperi, iei cele mai bune teme pentru WordPress. Problema e ca sunt si autori care nu prea au treaba cu standardele si te trezesti cu zeci de probleme, desi majoritatea sunt testate bine inainte sa fie acceptate.
La extended license nu ai voie sa le revinzi, decat sa le folosesti pe oricate site-uri vrei. Iar la standard, cumperi o licenta, folosesti tema pe DOAR 1 domeniu si atat.
Sfaturi: Vezi reputatia autorului, vezi sectiunea de comentarii sa vezi cat de repede raspunde, cat de acurat, cum trateaza clientii, daca vrei si suport.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)