Clax: nu am ajuns la continut
Clax: nu am ajuns la continut
Desi mai sunt doua "capitole" de scris (continut so cum promovam) sunt sigur ca va fi un ghid foarte bun. Felicitari pentru ghid!
pe 19 iunie aveti ocazia sa vedeti live cum alegem o micronisa, practic, aplicam live prima parte a ghidului la care lucrez.
Intalnirea este organizata de 2Parale, de la ora 18.30, recomand incepatorilor pentru un plus de experienta. Detalii aici.
da Bogdan, in Bucuresti
Puteti vedea aici versiunea video a primului capitol din ghid, de la intalnirea 2Parale, gasiti deasemenea si dezbatarea pe tema niselor.
Am completat ideea de micronisa banzandu-ma pe cautarile locale, exploatand Google Venice.
Urmand metoda expusa in aceste tutoriale se ajunge lejer la zeci de situri de nisa si micronisa, asta daca ne tinem de treaba.
Avand in vedere urmatoarele:
- traficul pe fiecare site este relativ mic
- targetarea este pe RO
- se pot strange in potofoliu, asa cum am spus mai sus, zeci ( si la mai multe) situri
ce recomanzi CA TIP de gazduire pentru astfel de colectie de situri? Am citit in art. tau de pe seoserv ca mxhost este preferat, insa ma intreb ce tip de gazduire face fata avand si costuri rezonabile.
pentru proiectele mele pentru firma pe com am folosit cont shared de la hostgator cu nelimitate domenii si e f ok, insa pe romania ceva similar , la acelasi pret nu am gasit.
Aici, dupe ce ar trebui sa ne uitam sa le si administram mai bine? Dupa un cont de reseller, dupa un VPS?
Multumesc[COLOR="Silver"]
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Nu inteleg exact ce vrei sa ti spun eu. Daca stii ce e aia un VPS sau tip de gazduire, pare sa te descurci. Nu cred ca pot sa ti dau neaparat exemplul meu pentru ca m-as situa la un nivel superior din punctul asta de vedere. Ce trebuie retinut: evita sa ai mai multe siteuri pe acelasi ip.
Multumesc, Am inteles cum sta treaba. Sa retin sa ideea cu Ip urile.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)