Multumesc, Am inteles cum sta treaba. Sa retin sa ideea cu Ip urile.
Multumesc, Am inteles cum sta treaba. Sa retin sa ideea cu Ip urile.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Multumim pentru articolul facut, dar niste solutii de link building cum pot face rost mai ai ?
Ionut, am scris un articol despre linkuri, ceva mai complex va aparea in partea a IV a a ghidului.
Am publicat azi partea a III a, despre creearea de continut.
Am citit articolul despre linkuri si mi-a placut foarte mult. Am insa o intrebare in legatura cu backlinkurile sitewide.
Ai scris asa:
Daca primesti un backlink sitewide de pe un portal cu mii de pagini, poate dauna siteului tau? Este imposibil sa echilibrezi raportul de 10% sitewide links si 90% linkuri din articole si advertoriale.sitewide ( cu mare atentie la numarul de pagini al siteului, sa existe proportie corecta cu cantitatea actuala indexata ) – maxim 10% din totalul buildingului.
O alta intrebare daca exista un tool care poate arata care sunt linkurile considerate unnaturale care pot face rau siteului. Mersi.
Multumim Serban
Foarte folositor....
Zoltan: intre timp s-au schimbat lucrurile cu ultimele updateuri, asa ca nu mai recomand sitewide in nici o proportie![]()
off. Am citit si eu despre asta dar nu m-a lasat inima sa scot linkurile respectivesi siteurile pe care l-am promovat asa au cazut pe acele cuvinte cheie.
Deci v-a trebui sa le scot.
Da dar cu disavow links poti sterge linkurile respective.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)