Postat în original de
casperel
Ce cauta firma asta nu inseamna programator ci "baiatul bun la toate"... existent in majoritatea firmelor romanesti mici.
Cam asa este 
Sa va spuna mai multe unul care a fost la interviu pentru jobul acesta ? 
1. Am inceput cu un test .... facut de cineva care avea doar cunostinte elementare despre ceea ce inseamna website development si SEO.
M-a distrat teribil intrebarea de genul cati vizitatori crezi ca poti aduce in trei luni, parca pe siteul http://blabla . Asa la prima strigare, fara un audit prealabil al siteului, fara sa stii pe ce cuvinte cheie se doreste optimizarea, fara keyword research. Sau ce metode gray seo cunosc?
Si au mai fost cateva misto.
2. Interviul propriuzis, cu doamna director, o femeie foarte agreabila de altfel, care mi-a dat de inteles ca are nevoie de un negrisor bun la toate:
trebuie sa stiu:
*retelistica, hai, asta nu ar fi o problema majora, desi mai toate firmele in general folosesc un serviciu externalizat.
*web development, lucreaza se pare doar cu wordpress, nici asta nu ar fi o problema, asta fac de ceva ani
*SEO, nici asta nu e o problema.
*Cunostinte solide de COREL, acile e o problema
, basca ca ar fi trebuit sa fac treaba pe care o face uzual dept de Marketing 
**Alte sarcini...
3. Bomboana de pe coliva: un test de personalitate, de numa' 187 de intrebari, de parca voiam sa ma angajez la NASA 
Cum bine zicea casperel mai sus, au nevoie de un negrisor bun la toate.
By the way, sunt in cautare de un job full time, tocmai ce mi-a fost reziliat contractul la firma la care colaboram (salariul meu fiind un cost fix prea mare pentru a putea fi suportat de companie
, deh, vremuri grele, pierderi multe in companie, etc..., nu ere rost sa dezvolt ca nu este etic). Daca este cineva interesat de o colaborare, cu mare drag..
Ultima modificare făcută de Robert; 19th September 2011 la 21:05.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!