Am nevoie de o persoana care sa se priceapa la plugin-uri de wordpress, sa viseze noaptea wordpress si nu pe Pamela Andersonpentru a dezvolta un plugin existent.
![]()
Am nevoie de o persoana care sa se priceapa la plugin-uri de wordpress, sa viseze noaptea wordpress si nu pe Pamela Andersonpentru a dezvolta un plugin existent.
![]()
ce plugin .. pana acum doar cu wp am lucrat
ai nevoie de un coder bun care stie php si are o idee despre wordpress![]()
nu stiu daca e chiar asa cum spui tu Nosfer, pentru ca sunt multi care spun ca nu au lucrat si nu isi baga urechile, pentru ca si daca cunosc foarte bine PHP, pierd ceva timp pana sa inteleaga cum merge treaba cu un script si ori iti cer foarte mult pt job ori iti spun ca vor sa faca serviciul, platforma de la 0, ceea ce nu ma intereseaza pe mine![]()
Virusel, te-am contactat pe YM..mrc pentru mesaj..
adson da-mi pm cu niste informatii, poate am sa pot sa te ajut si eu.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Anubis ti-am trimis un PM.
..............................................
Va rog eu frumos sa nu credeti ca este vorba de instalat un Plugin sau de instalat scriptul de la TRAFIC...chiar trebuie sa va pricepeti la PHP-WordPress.
eu ma pricep .. dar chestia ma depaseste .. is niste chestii cu care nu am lurat nici odata
se pot da detalii aici? sau macar pe PM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)