Chit ca sunt multe acele puncte de vedere cu care nu sunt de acord in privinta site-ului cauta.traficdublu.ro, totusi vreau sa supun atentiei proiectul "Spider Trafic Dublu", care mi se pare foarte interesant.
Atept nerabdator comentariile voastre!
Chit ca sunt multe acele puncte de vedere cu care nu sunt de acord in privinta site-ului cauta.traficdublu.ro, totusi vreau sa supun atentiei proiectul "Spider Trafic Dublu", care mi se pare foarte interesant.
Atept nerabdator comentariile voastre!
Eu unul nu-mi instalez softul lor, cel care "nu contine spyware, adware, etc., adica este 100% clean! "
Numai bine!
hmmm ... eu as fi curios cum functioneaza .. si daca .. mi`ar aduce ceva vizite .. cred ca o sa-l incerc pe un site pilot105497 pagini romanesti indexate
32 utilizatori folosesc in clipa asta Spiderul TraficDublu, din totalul de 149 utilizatori inregistrati
Participa si tu la Proiectul Cauta, descarcand Spiderul TraficDublu!
Sunt GExGE si folosesc cel mai simplu site de curs valutar.
Mda ... o mare prostie .. .e doar un spider care se apuca sa indexeze site-uri pentru ei.
Am crezut ca poti da tu ce site-uri sa indexeze dar le ia aiurea .. de nush unde ...
Nu ajuta la nimic .. cel putin pe mine ...
Am scapat de el .. sper ca 100%
Sunt GExGE si folosesc cel mai simplu site de curs valutar.
Am verificat cu ajutorul unui prieten de la softpedia, e curat.Originally posted by GExGE
[b]Am scapat de el .. sper ca 100%
Cine ? Prietenul tau ?Postat în original de eRwin
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
[-o< Oh Doamne, ce ti-am facut ca-mi trimiti azi doar oameni rai in cale? :p
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)