18th January 2014, 23:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Ai putea să adaugi, eventual, și un portofoliu, cu link-uri exacte, unde potențialii clienți să-ți poată vedea munca de până acum.
18th January 2014, 23:25
Nici eu nu ma prea pricep la design, asa ca, ma voi lega de scris. Cred/sper ca o sa va fie folositor.
Descrierea de aici e foarte... putin profesionista: Cine suntem ? - ScribArt
Eu am inteles ca: "suntem o echipa, care scrie texte misto. Si oricum, ce ma? Nu oricine poate scrie. Noi nu suntem pusti... si nu am descoperit scrisul de mult."
P.S: Tradu si "...and more".
P.S2: De ce pui spatiu intre ultimul semn de punctuatie si ultimul cuvant al unei fraze? Si daca o faci, de ce nu o faci intotdeauna? Oricum, n-o mai fa, arata urat
.
Ex.
Ce facem noi
?
[...] ca sa castigi sau sa pastrezi clienti
.
18th January 2014, 23:57
Colegii de sus au cam zis: pauza la contact si pauza la despre noi.
+ cu un potential client nu vorbesti cu tu
Daca il vrei de client, normal.
Idem cum au sugerat colegii: portofoliu. Asta e baza. Doar eu stiu cat am tras pana am gasit un om care sa priceapa ce am cerut la Caut persoana cu experienta pentru comunicate de presa , motiv pentru care oricand il recomand pe colegul Antonio.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
19th January 2014, 02:10
În legatură cu preţurile, ştiu că ai prefera să jonglezi cu ele in privat, apărându-te cu " se discută, de la caz la caz, în funcţie de pretenţiile şi nevoile clientului" (da,da,toţi o facem sau, cel puţin, am făcut-o la un moment dat), însă eu aş proceda aşa: aş alege o anumită nişă, pe care ştiu că o abordez cu cea mai mare uşurinţă şi, totodată, rapiditate (de exemplu: fashion) şi aş stabili, în funcţie de numărul de cuvinte (gen: X lei/300 cuvinte, Y/400 cuvinte, Z/500+, sau, de ce nu, o sumă fixă/ suta de cuvinte) un preţ în funcţie de care clientul va preconiza dacă are rost sau nu să ne pierdeum unul altuia timpul prin trimiterea, respectiv primirea unei eventuale oferte.