Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 30

Subiect: Sunt cu scrisul, nu cu designul. Pareri site ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

O sa incerc si eu un feedback. Nu ma voi lega de design, desi parca as renunta la sliderul acela mare si urat
    Incearca un limbaj mai business, banuiesc ca te adresezi unei palete largi de clienti, nu doar pustilor de 18 ani care au descoperit ca e cool sa ai un blog in zilele noastre. Categoric poti mai mult de atat.

Fa o comparatie intre aceste doua pagini: Cine suntem ? - ScribArt , pagina ta si Scriu Articole | Content Writer | Angi Soran . Parca parca, e o diferenta majora. Iar siteul este oglinda ta.

Pagina de contact: in spatele siteului este o persoana fizica sau una juridica? Ai avea mai multa credibilitate daca in spatele siteului ar fi o persoana juridica (PFA , SRL)

Portofoliu? Orice potential client ar dori sa vada un sample de articol.

Ca atat deocamdata. Sper sa iti fie de folos.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Eu personal as renunta la formulari de genu' ," suntem buni, suntem misto" si toate cele.
    Referitor la portofoliu, cel mai bine este sa lasi clientul sa vorbeasca despre tine, el sa spuna ce crede.

Poti oferi un articol sau 5 articole la pachet(indicat ar fi sa fie un articol pe cate o nisa tot mai diferite), ori gratuit ori la un pret mai mult decat mic.
    In general ce se ofera gratuit in schimbul unui review.
    Prespun ca scrieti doar in limba romana.
    (vezi ca este sectiunea oferte gratuite, poti sa iti castigi de acolo cativa clienti daca spui ca reprezinti o echipa de experiementati), desi personal ma gandesc ca ar fi ideal daca pe baza experientelor noastre a membrilor am face un fel de chestionar pentru a da un calificativ, un pret pentru fiecare content writer.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Off topic: @analiza, facuse Dan la un moment dat un tabel cu writterii de pe seopedia, care cuprindea preturi, nise abordate precum si feedback-uri.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    80
    Putere Rep
    23

Implicit

@all: Multumesc inca o data. Da, adresarea e informala pentru ca site-ul nu e primul meu contact cu oamenii, doar ii trimit acolo dupa ce vorbesc cu ei. Ca o paranteza, cred ca site-ul nu are mai mult de 2 saptamani. Oricum, nu cred ca cineva care se pricepe la treburile astea si are ochi pentru content writeri (si nevoie) se va impiedica de genul asta de exprimare. Daca da, chiar n-as vrea eu sa lucrez cu el Poate, totusi, la sugestiile voastre, o voi rafina putin.

Alex`andra este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    28th June 2013
    Locaţie
    CLUJ
    Vârstă
    34
    Posturi
    31
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu trebuie să pleci de la premisa că, dacă cineva contractează cu tine pentru servicii de CW, implicit e şi paralel cu acest domeniu. Sunt persoane care, din pricina aportului mare de muncă, pentru a respecta deadline-urile, admit că fizic nu pot face faţă, aşa că le cer şi altora să scrie pentru ei. Aşa am lucrat eu cu @d3vilbabe, iar beneficiile au fost de ambele părţi, căci de la un client, care ştie ce, dar, mai ales, cum vrea, ai mai multe de învăţat, chiar dacă e mai pretenţios. Asşadar, nu trebuie ocolite astfel de colaborări.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    80
    Putere Rep
    23

Implicit

@Alex'andra: Nu am plecat, din contra, cred ca nu ai citit atent. Am plecat de la premisa ca NU e paralel. Adica nu neaparat ca stie sa scrie, dar ca, din moment ce angajeaza content writeri, stie sa-i aleaga.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Off topic: @analiza, facuse Dan la un moment dat un tabel cu writterii de pe seopedia, care cuprindea preturi, nise abordate precum si feedback-uri.
    O actualizare nu supara pe nimeni, in ultimele 6 luni au veni membri noi deci...
    Unii au renuntat, la cei vechi ma refer.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Scribul Vezi Post
    @all: Multumesc inca o data. Da, adresarea e informala pentru ca site-ul nu e primul meu contact cu oamenii, doar ii trimit acolo dupa ce vorbesc cu ei. Ca o paranteza, cred ca site-ul nu are mai mult de 2 saptamani. Oricum, nu cred ca cineva care se pricepe la treburile astea si are ochi pentru content writeri (si nevoie) se va impiedica de genul asta de exprimare. Daca da, chiar n-as vrea eu sa lucrez cu el Poate, totusi, la sugestiile voastre, o voi rafina putin.
    @scribul, in naivitatea mea credeam ca siteul tau are rolul de a "racola" noi clienti. Ori eu, care am nevoie de un CW si caut pe net un site de prezentare al acestor servicii sincer mi-as pune un semn de intrebare, vis a vis de prezentarea pe care ti-o faci pe site. Ar trebui sa stii ca niciodata nu te adresezi informal unui potential client. Desi nu ar trebui, intotdeauna prima impresie conteaza. Iar daca aceasta nu e tocmai pozitiva, mai ales in mediul online, o schimbi cu greu.
    just my 2 cents

PS: nu imi lua in nume de rau aceste "critici". Ai cerut un feedback, am incercat sa iti dau unul cat mai obiectiv, fara nici un substrat rautacios.

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

"sunt cu scrisul" - afirmatia iti apartine.
    in "Comunicare strategica", singurul link pe care am intrat, ai 2 cacofonii intr-un material de 6 randuri!!! ("Vrei ca ce faci tu...", "Vrei ca ce transmiti tu...")

pai ori suntem scribi ori nu mai suntem...

no offence!

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    80
    Putere Rep
    23

Implicit

@haiduc: None taken . N-am de ce sa ma supar, mi-a scapat, dar nu cred ca e relevanta pentru ceea ce scriu. Foarte, foarte rar fac greseli.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cat de mult conteaza designul in promovarea unei pagini web ?
    De broski în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 13th June 2012, 23:08
  2. Ce patesc daca schimb designul ?
    De Cucu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2012, 21:01
  3. Rohost.com si-a schimabt in sfarsit designul :)
    De Butcher în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2009, 15:56
  4. Cat ma costa designul?
    De edy12006 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th March 2009, 01:20
  5. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14

Permisiuni postare