19th January 2014, 11:28
3 out of 3 members found this post helpful.
O sa incerc si eu un feedback. Nu ma voi lega de design, desi parca as renunta la sliderul acela mare si urat 
Incearca un limbaj mai business, banuiesc ca te adresezi unei palete largi de clienti, nu doar pustilor de 18 ani care au descoperit ca e cool sa ai un blog in zilele noastre. Categoric poti mai mult de atat.
Fa o comparatie intre aceste doua pagini: Cine suntem ? - ScribArt , pagina ta si Scriu Articole | Content Writer | Angi Soran . Parca parca, e o diferenta majora. Iar siteul este oglinda ta.
Pagina de contact: in spatele siteului este o persoana fizica sau una juridica? Ai avea mai multa credibilitate daca in spatele siteului ar fi o persoana juridica (PFA , SRL)
Portofoliu? Orice potential client ar dori sa vada un sample de articol.
Ca atat deocamdata. Sper sa iti fie de folos.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
19th January 2014, 11:45
2 out of 2 members found this post helpful.
Off topic: @analiza, facuse Dan la un moment dat un tabel cu writterii de pe seopedia, care cuprindea preturi, nise abordate precum si feedback-uri.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!