Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Preturi PR

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Preturi PR

Sunt unul dintre cei care nu a vandut links pe forum. Acum, am decis sa o fac, dar fata de multi de aici, eu am alta bordare cand vine vorba de cumpararea unor link-uri.

Eu apreciez site-urile curate, cu cat mai putine links side-wide (ideal 0), asa ca site-urile mele sunt pe acest model.

Am creat un tabel cu cateva preturi, pe baza de PR, pe care il gasiti aici

Ma intereseaza parerea voastra din postura de potentiali cumparatori. Nu vreau sa generez ferme de link-uri, dar vreau sa-mi monetizez o parte din site-uri. Mi-am propus un numar maxim de link-uri, pentru fiecare site in parte.

Nu vand inca vechime, autoritate, nisa, momentan sunt preturi pentru site-uri generaliste. Urmeaza din februarie sa ofer cateva pachete, mai nisate si unele chiar exclusiviste (includ tipuri de domenii unice).

Nu vreau sa discutam aici, daca sunt scumpe sau ieftine, pentru ca repet, fiecare are o abordare diferita cand vine vorba de preturi si "calitatea" site-urilor. Eu nu vrea site-uri pline de link-uri, asa ca asta ofer. Site-uri curate, actualizate, etc.

Ma itereseaza doar daca sunt potentiali cumparatori si nisele cele mai populare.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ma intereseaza in acelasi timp, nisele populare, unde sansa de a gasii cumparatori este mai mare.

Am asa:

- fashion
    - sanatate
    - jocuri
    - pariuri
    - turism (aici am deja destule)
    - ?

Doar unul dintre domeniile mele este in engleza, dar toata strategia din 2014 se bazeaza pe crearea a 70% domenii noi in engleza, deci daca o sa doriti in engleza, specificati nisa.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th January 2014 la 18:10.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Comparator de preturi
    De lovelife în forumul Utile
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th December 2011, 11:40
  2. Preturi SEO
    De Nosfer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 26th February 2009, 15:12
  3. informatii preturi
    De Kaldirahy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2008, 23:32
  4. Preturi review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th November 2007, 13:51
  5. preturi .. un pic cam mari?
    De dojo în forumul Bar, lobby...