Sunt unul dintre cei care nu a vandut links pe forum. Acum, am decis sa o fac, dar fata de multi de aici, eu am alta bordare cand vine vorba de cumpararea unor link-uri.
Eu apreciez site-urile curate, cu cat mai putine links side-wide (ideal 0), asa ca site-urile mele sunt pe acest model.
Am creat un tabel cu cateva preturi, pe baza de PR, pe care il gasiti aici
Ma intereseaza parerea voastra din postura de potentiali cumparatori. Nu vreau sa generez ferme de link-uri, dar vreau sa-mi monetizez o parte din site-uri. Mi-am propus un numar maxim de link-uri, pentru fiecare site in parte.
Nu vand inca vechime, autoritate, nisa, momentan sunt preturi pentru site-uri generaliste. Urmeaza din februarie sa ofer cateva pachete, mai nisate si unele chiar exclusiviste (includ tipuri de domenii unice).
Nu vreau sa discutam aici, daca sunt scumpe sau ieftine, pentru ca repet, fiecare are o abordare diferita cand vine vorba de preturi si "calitatea" site-urilor. Eu nu vrea site-uri pline de link-uri, asa ca asta ofer. Site-uri curate, actualizate, etc.
Ma itereseaza doar daca sunt potentiali cumparatori si nisele cele mai populare.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ma intereseaza in acelasi timp, nisele populare, unde sansa de a gasii cumparatori este mai mare.
Am asa:
- fashion
- sanatate
- jocuri
- pariuri
- turism (aici am deja destule)
- ?
Doar unul dintre domeniile mele este in engleza, dar toata strategia din 2014 se bazeaza pe crearea a 70% domenii noi in engleza, deci daca o sa doriti in engleza, specificati nisa.

Răspunde cu citat