Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Preturi PR

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Preturi PR

Sunt unul dintre cei care nu a vandut links pe forum. Acum, am decis sa o fac, dar fata de multi de aici, eu am alta bordare cand vine vorba de cumpararea unor link-uri.

Eu apreciez site-urile curate, cu cat mai putine links side-wide (ideal 0), asa ca site-urile mele sunt pe acest model.

Am creat un tabel cu cateva preturi, pe baza de PR, pe care il gasiti aici

Ma intereseaza parerea voastra din postura de potentiali cumparatori. Nu vreau sa generez ferme de link-uri, dar vreau sa-mi monetizez o parte din site-uri. Mi-am propus un numar maxim de link-uri, pentru fiecare site in parte.

Nu vand inca vechime, autoritate, nisa, momentan sunt preturi pentru site-uri generaliste. Urmeaza din februarie sa ofer cateva pachete, mai nisate si unele chiar exclusiviste (includ tipuri de domenii unice).

Nu vreau sa discutam aici, daca sunt scumpe sau ieftine, pentru ca repet, fiecare are o abordare diferita cand vine vorba de preturi si "calitatea" site-urilor. Eu nu vrea site-uri pline de link-uri, asa ca asta ofer. Site-uri curate, actualizate, etc.

Ma itereseaza doar daca sunt potentiali cumparatori si nisele cele mai populare.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ma intereseaza in acelasi timp, nisele populare, unde sansa de a gasii cumparatori este mai mare.

Am asa:

- fashion
    - sanatate
    - jocuri
    - pariuri
    - turism (aici am deja destule)
    - ?

Doar unul dintre domeniile mele este in engleza, dar toata strategia din 2014 se bazeaza pe crearea a 70% domenii noi in engleza, deci daca o sa doriti in engleza, specificati nisa.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th January 2014 la 18:10.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Eu unul as fi interesat, cu mentiunea ca ar fi ok sa ai si pachete pe 3 luni sau 1 an.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Eu unul as fi interesat, cu mentiunea ca ar fi ok sa ai si pachete pe 3 luni sau 1 an.
    Fiind links pt PR, 3 luni sunt cu risc si pt mine si pt tine. E posibil sa fie PR update sau nu, asa ca am preferat pret pt 6 luni (teoretic sigur prinzi un pr update). Pentru 1 an fara probleme, doar ca cine cumpara pr, cumpara teoretic pana cand il primeste

Pentru pachete, o sa includ 3 luni.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

dublu

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Presupunand ca situatia s-a schimbat putin din cauza modificarilor aduse algoritmilor Google si acum poate (doar poate) ar fi putin mai scump un advertorial pe o nisa generala, de ce preturile cerute de tine ca vanzator ar fi exponential mai mari decat cele pe care le-ai oferit tu, ca si cumparator aici ?

Intreb, nu dau cu parul, de ce as da 55 doar pt PR-ul unui site, cand pot da aceeasi bani pe un site cu acelasi PR + 2 milioane de vizite pe luna si autoritate mult mai mare?

Comparatiile pot fi multe si pot continua in aceeasi directie, am dat doar una, ca exemplu ..

Nu zic ca nu merita site-urile tale, poate merita, dar de ce te-as alege pe tine cand am alternative mai eficiente (dpmdv)?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    de ce preturile cerute de tine ca vanzator ar fi exponential mai mari decat cele pe care le-ai oferit tu, ca si cumparator
    Sunt aproape 2 ani de atunci, DA am schimbat calculele. Teoretic lista de preturi, atat lista de mai sus, cat si urmatoarele se vor schimba lunar, asa cum schimba si google regulile.

Cumperi astazi, e pretul afisat, cumperi maine, e alt pret.

La seo e la fel, am trimis oferta de xxx euro, la 2 sapt, era yyy. De ce? Pentru ca in 2 sapt se schimba multe.

Nu zic ca nu merita site-urile tale, poate merita, dar de ce te-as alege pe tine cand am alternative mai eficiente (dpmdv)?
    Cat priveste alegerea, e fix decizia ta. Eu am o oferta (in discutie), dar nu este o oferta obligatorie. Alegi sa-ti cumperi link-uri unde vrei si cum vrei. Banuiesc ca dreptul la oferta, este inca valabil, cel putin online.

Sunt site-urile mele, preturile mele. Tu ai un buget lunar pentru promovare, daca consideri ca merita sa cumperi de la mine, cumperi, daca nu, cumperi ceea ce-ti doresti si de la cine doresti.

Intreb, nu dau cu parul, de ce as da 55 doar pt PR-ul unui site, cand pot da aceeasi bani pe un site cu acelasi PR + 2 milioane de vizite pe luna si autoritate mult mai mare?
    Cum am spus mai sus, decizia depinde de strategia seo si de buget. Sunt nise si nise, strategii si strategii. Sunt persoane care isi cumpara singuri link-urile, altii care platesc servicii de linkbuilding. Daca ai oferte mai bune, cumperi de acolo, logic. Daca consideri ca oferta mea este buna, cumperi de la mine, logic.

Cum analizezi (compari) tu 2 oferte, sau 2 site-uri, este un model subiectiv. Oricine altcineva le analizeaza altfel, deci nu poti decide la modul general ca un link (adv) e bun sau slab, pentru ca este slab pentru tine si foarte bun pentru mine, si invers.

Mi-am propus sa-mi dezvolt cateva site-uri, foarte bune, astfel incat sa ajung sa am astfel de oferte:

https://forums.digitalpoint.com/thre...links.2102180/

si la cateva tipuri de pachete, care sa-ti ofere liniste dpdv seo. Asta inseamna sa-mi mentin site-urile curate.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th January 2014 la 18:35.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

dublu

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Va exista si o oferta pentru alte tipuri de publicitate, precum bannere?
    Acuma chiar nu vreau sa jignesc sau sa supar, la fel ca tony nu dau cu parul , gresesc daca spun ca inainte de cumpararea linkului vei oferi si alte informatii ,cum ar fi date despre trafic,nu?

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    40
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Pretul pentru adv este pentru cele scrise de tine sau ?
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Va exista si o oferta pentru alte tipuri de publicitate, precum bannere?
    Acuma chiar nu vreau sa jignesc sau sa supar, la fel ca tony nu dau cu parul , gresesc daca spun ca inainte de cumpararea linkului vei oferi si alte informatii ,cum ar fi date despre trafic,nu?
    Oferta este pentru PR. In februarie o sa public, pachetele, pe mai multe nise, tipuri de site-uri, etc. Informatiile nu sunt publice, decat in anumite conditii. Nu vand la oricine si pentru orice tip de site. Incerc pe cat posibil sa ofer datele necesare, pentru decizia de cumparare, in cazul de fata vorbesc doar de PR, eu nu vand trafic trafic acum (poate peste ceva timp, cine stie).

Daca tu vrei un pachet, imi dai site-ul si iti fac 2-3 pachete, iar tu alegi ce vrei, sau sa nu vrei

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Pretul pentru adv este pentru cele scrise de tine sau ?
    Doar scrise de noi, nu-mi bat joc de site-uri. Pot scade pretul putin, pentru cele scrise de client, dar trebuie sa le verific inainte de publicare. Daca se considera ca nu sunt scrise ok, se pot schimba, dupa verificare. Imi doresc totusi colaborari de lunga durata, iar alegerea link-urilor de la mine, sa fie pentru calitate (include si content).

------------------------------

O sa avem si un magazin incepand cu februarie, cu pachete simple, ieftine, pentru toata lumea. Ce am postat eu acum, este o oferta "de discutat" pentru forumul seopedia, nu este si nici nu o sa fie publica. Cine ofera seo, stie ce si de unde cumpara.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th January 2014 la 19:10.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Comparator de preturi
    De lovelife în forumul Utile
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th December 2011, 11:40
  2. Preturi SEO
    De Nosfer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 26th February 2009, 15:12
  3. informatii preturi
    De Kaldirahy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2008, 23:32
  4. Preturi review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th November 2007, 13:51
  5. preturi .. un pic cam mari?
    De dojo în forumul Bar, lobby...