Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Preturi PR

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu unul cumpar doar advertoriale pentru prezenta permanenta si nu la preturile astea
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu unul cumpar doar advertoriale pentru prezenta permanenta si nu la preturile astea
    Tu cumperi ce vrei si la ce preturi vrei. Valoarea unui advertorial depinde de mai multe detalii, pentru mine cele mai importante sunt:

- Nisa
    - PR
    - Nr link-uri externe din pagina ta
    - PA (in care eu inca nu cred)
    - vechime (sau mai bine zis, analiza sansei ca acel site sa dispara = e amic, user cunoscut, are site-ul vechime, etc)

La care ulterior se adauga si trafic. Daca site-ul are trafic iar advertorialul tau are sansa sa primeasca trafic (nu e ascuns), atunci preturi creste semnificativ, pentru ca efectiv nu mai este doar un adv pentru seo, este un adv publicitar.

Asa ca am facut o oferta, pentru cei care au aceleasi cerinte:

- nisa (generala sau similara)
    - PR mare
    - 0 link-uri externe pe pagina
    - site-uri cu vechime sau noi (pt nisele pe care nu le am, ori inregistrez, ori cumpar domenii(site-uri) cu vechime), dar care raman

Daca tu ai si alte cerinte de la un adv, sau nise preferate, te rog sa le postezi aici, pentru ca eu incerc sa-mi fac strategia si pe cerintele pietei.

-----

Eu vreau sa vand la cat mai putini, ca sa nu-mi fac ferme de link-uri. De aceea am trecut un numar maxim. Ideal este sa ma axez pe .com, unde preturile care pentru noi par mari, nu mai sunt o problema, iar pe .com seo este mai complex, ai nevoie de o gama diversificata de link-uri. Pentru asta ma intereseaza nisele populare, unde se vand rapid link-uri (adv), si astept si de la voi sugestii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ma itereseaza doar daca sunt potentiali cumparatori ...
    Eu cred ca sunt.

- fashion
    - sanatate
    - jocuri
    - pariuri
    - turism (aici am deja destule)
    - ?
    Imobiliare, constructii ?

Link-ul in adv. ramane 6 luni sau pe perioada existentei site-ului ?

Oferta include si o mica consultare (recomandare) sau ramane la latitudinea cumparatorului ?

Este doar un studiu de piata sau este o oferta valabila ?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de cRadu Vezi Post
    Eu cred ca sunt.

Imobiliare, constructii ?

Link-ul in adv. ramane 6 luni sau pe perioada existentei site-ului ?

Oferta include si o mica consultare (recomandare) sau ramane la latitudinea cumparatorului ?

Este doar un studiu de piata sau este o oferta valabila ?
    1. imobiliare = ok. constructii? Nu cred. Ce ar inseamna nisa de constructii? Firmele care construiesc?

2. In adv ramane forever.

3. depinde de site-ul clientului. Teoretic ii ofer cea mai buna varianta, adica in caz de pr6 unde am mai multe, iar el are un magazin online, ii pun adv pe un site dedicat magazinelor online, in cazul in care nu am un site pe nisa lui.

4. studiu de piata, am zis sa-mi fac o idee despre cerere si preturi. Preturile or sa ramana printre cele mai scumpe, tocmai ca sa nu fac site-uri "ferme de link-uri". Dar in acelasi timp imi doresc sa le cresc autoritatea (mai ales cele nisate), astfel incat link-ul sa nu fie doar pentru PR, sa ofere si un bust semnificativ in serp.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu sunt de parere ca oricat de tari sunt site-urile tale si subiectivismul este la el acasa, ar trebuie sa tii cont si de preturile care se practica pe piata. Eu spre exemplu cand mi-am facut politica de preturi, am aruncat un ochi pe piatadelinkuri.ro. Sunt multe site-uri inscrise acolo si ordonate in functie de trafic si page rank, asa ca iti poti face cu siguranta o opinie.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Eu sunt de parere ca oricat de tari sunt site-urile tale si subiectivismul este la el acasa, ar trebuie sa tii cont si de preturile care se practica pe piata. Eu spre exemplu cand mi-am facut politica de preturi, am aruncat un ochi pe piatadelinkuri.ro. Sunt multe site-uri inscrise acolo si ordonate in functie de trafic si page rank, asa ca iti poti face cu siguranta o opinie.
    Corect. Doar ca eu vand PR momentan, iar acel PR il si ofer, mentinand numarul de link-uri catre minim, implicit pret mai mare. Pot cere 100 euro si sa vand 50 de link-uri, sau pot cere 500 si sa vand 10, pentru mine sunt aceeasi bani, dar in primul caz clientul plateste nimic, in cazul 2 macar primeste ce plateste. Eu nu sunt genul cu "prosteala", ma abtin de foarte multe ori Daca vand ceva (produs, serviciu), am pretentia sa-l vand la un pret corect, fata de mine si fata de client.

In cazul de fata 99% considera ca sunt preturi mari: perfect, asta si vroiam. Mi-am propus 5-10 link, nu 100. Daca vroiam 100, le vindeam instant la pret mic.

O sa tin cont de preturile din piata, dar ca orice produs (serviciu), pretul se negocieaza in functie de client si preferintele lui.

Lista este infromativa, dar daca cineva considera ca preturile actuale sunt "acceptabile" imi poate trimite un PM. Daca nu, puteti astepta, sa termin studiul si sunt sanse sa le scad, sau nu. Repet, preturile sunt pentru PR.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Deocamdata preturile sunt prea mari pentur potentele financiare ale pietii, sunt putini care sa poata plati asa un pret chiar daca vor

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Deocamdata preturile sunt prea mari pentur potentele financiare ale pietii, sunt putini care sa poata plati asa un pret chiar daca vor
    Posibil, repet, nu sunt preturi la "oferta" si nici pentru toata lumea. Cu cat mai putini clienti, cu atat mai bine. Tu daca cumperi la mine, ai pretentia sa primesti PR, dar daca vezi ca au aparut inca 50 de link-uri, te deranjeaza, fara sa mai conteze ca la vremea cand tu ai cumparat era un pret "bun".

PR-ul se imparte la nr de link-uri din pagina, asa ca trebuie sa mentin un numar cat mai mic. Eu daca as avea nevoie sa am PR6 la un site, as platii 500 euro, in schimb foarte multi NU. E normal si logic.

Platesc 500 euro, am pr6 si dupa vin cu o super oferta: 35 euro advertorial (pr6). Cate sa vand? 20-30? Am profit? Dar daca vand 100, 300 advertoriale? Le pot vinde si la 10 euro, imi scot cei 500 pentru PR.

Sa vad si eu un anunt de vanzare advertoriale sau link-uri fara PR. Tu ai site-ul, eu am PR-ul. Ce faci tu dupa, e treaba ta.
    Ultima modificare făcută de Tom; 20th January 2014 la 18:00.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu daca as avea nevoie sa am PR6 la un site, as platii 500 euro, in schimb foarte multi NU. E normal si logic.
    Cred ca nu am inteles eu foarte bine oferta ta
    Cu 500 euro ma ajuti sa fac un PR 6 la site? sau ma costa 500 euro fiecare link de PR 7 primit de la tine?
    Daca ar fi prima varianta luna asta ti-as da 1000 euro

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Cred ca nu am inteles eu foarte bine oferta ta
    Cu 500 euro ma ajuti sa fac un PR 6 la site? sau ma costa 500 euro fiecare link de PR 7 primit de la tine?
    Daca ar fi prima varianta luna asta ti-as da 1000 euro
    Banuiam ca nu ai inteles. Este oferta de PR, oare ce inseamna asta?

Da, eu iti dau tie PR, care de obicei este cu -1, in functie de numarul tau de link-uri. Daca ai multe, este -2, sau in cel mai rau caz, -3. Depinde de la site la site. Daca vrei, iti fac audit, si-ti recomand nr de link-uri, doar ca o sa zici ca sunt subiectiv. Cine cumpara pentru PR, stie ce vorbesc.

Daca imi dai site cu link-uri putine, il fac pr6. Merita cei 500?
    Ultima modificare făcută de Tom; 20th January 2014 la 18:48.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Comparator de preturi
    De lovelife în forumul Utile
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th December 2011, 11:40
  2. Preturi SEO
    De Nosfer în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 26th February 2009, 15:12
  3. informatii preturi
    De Kaldirahy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2008, 23:32
  4. Preturi review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th November 2007, 13:51
  5. preturi .. un pic cam mari?
    De dojo în forumul Bar, lobby...