19th January 2014, 23:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Scribule, intervin si eu. Sunt unul dintre cei care a colaborat cu multi CW de aici si cu mult mai multi din afara (in total, peste 50-60). Cand vad un CW ca scrie mai prost ca mine, din start e "pa"!
Cei care oferiti astfel de servicii credeti ca, daca aveti o tastatura si un calculator, automat sunteti "the special one". Mai si postati cu "eu sunt cu scrisul...." (observi ca nu ma leg de site, design etc. Vine Tom si rezolva partea asta).
Un client care a trecut un pic prin scoala are cateva pretentii, printre care:
- sa scrii corect gramatical (nu este cazul la tine)
- sa nu folosesti cuvinte din argou (nu este cazul la tine)
- sa nu te supraestimezi dupa ce ai omis punctele de mai sus (nu este cazul la tine)
Este o piata si asa aglomerata, in care CW de calitate precum @relansat se plang de lipsa comenzilor. Cu ce vii tu nou (si cand spun nou nu ma astept sa reinventezi roata, ma refer la calitate in primul rand), cand reguli elementare iti sunt complet straine?
Hai sa nu fim ipocriti. Mai bine posteaza un anunt cu "scriu si eu articole" (si te opresti aici, nu dai alte explicatii) decat "eu sunt cu scrisul...."! Serios?
20th January 2014, 00:12
Nu stiu cati din cei care si-au dat cu parerea au si lucrat cu el si au fost nemultumiti si cati doar sunt nemultumiti. Eu am lucrat cu Scribul pentru cateva proiecte si tinand cont ca inca mai colaboram, sunt multumit atat de calitatea articolelor cat si de promptitudine.
Intr-adevar n-o fi cel mai modest din lume, dar e oltean, are si zodia pe care o are... dar ca si content writer stie ce face, e printre putinii care au resuit sa-mi faca un comunicat de presa pertinent.
Cand judecam un content writer ideal ar fi sa-l judeam dupa calitatile de content writer, inainte de toate. Cum scrie, la ce pret, livreaza la timp, chestii de genul, pentru ca pana la urma la asta se rezuma o colaborare reusita, cel putin din punctul meu de vedere.
Retired
20th January 2014, 02:58
2 out of 2 members found this post helpful.
Salut,
de obicei nu-mi dau cu parerea despre scrisul colegilor de pe forum, dar vad ca s-a aprins discutia si parca ma mananca sa scriu si eu.
Consider (ca si tine dealtfel) ca site-ul este cartea ta de vizita. Ma rog, a echipei tale. In prezent, site-ul este scris cu picioarele. O sa fii surprins si o sa te simti jignit, dar crede-ma ca nu este cazul.
Avand in vedere ca ar trebui sa fie cartea de vizita a unor oameni care scriu, ar trebui sa fie impecabil macar din punctul asta de vedere.
Faptul ca scrii fara diacritice, ca folosesti persoana a 2-a, ca ai expresii ca "Continut din ala care da valoare site-ului tau", ca nu stii ca OK se scrie cu caps, iti va atrage de fapt mai multe critici decat clienti. Un client care vrea calitate nu va apela in veci la tine daca iti vede site-ul.
Acum tehnic, la site: "copyrighting", "comunicare strategica" si "content marketing" ar trebui sa fie pagini, nu postari pe blog. Adica presupun ca fac parte din prezentare, din oferta, rolul blogului fiind cu totul altul.
In footer ai pastrat "wp company", logo-ul temei aidca: Company
Practic tu vrei judecam o tema de la Theme Junkie la care nici nu ti-ai pus logo-urile peste tot. E frumoasa, folsoeste-o cum trebuie
Trust, but verify.
20th January 2014, 10:02
2 out of 2 members found this post helpful.
@scribul, din pacate discutia a degenerat un pic, iar acest lucru s-a intamplat exclusiv din vina ta 
Ai cerut un feedback asupra siteului, ti s-a dat. Iar feed-back-ul primit vine de la oameni care au ceva experienta in online si iti sunt potentiali clienti. In momentul in care pui sub lupa un proiect trebuie sa fii constient ca nu totul va fi lapte si miere. Pana la urma asta e rostul solicitarii: sa vezi exact puntele slabe ale proiectului propriu, care, din lipsa de obiectivitate scapa uneori.
In al doilea rand, fiind nou in comunitate, si afisand un usor aer de superioritate, e normal sa trezesti oarece suspiciuni. Ok, laudele de sine sunt bune, dar parca mai bune sunt feedback-urile clientilor multumiti. Ori tu nu ai oferit aceste detalii. Sugerezi ca un potential client sa mearga pe incredere. Ai tu ideea cati colegi s-au ars rau mergand pe incredere? Cati bani, timp au pierdut din cauza unor asazisi writeri? Probabil nu, pentru ca esti prea fraged inca pe acest forum.
Sa nu crezi fereasca Sfantul ca are cineva ceva impotriva ta. Ba chiar, vei avea placuta surpriza sa gasesti aici o comunitate foarte misto (asta ca sa imprumut expresia de la tine) care te va ajuta dezinteresat atunci cand vei avea nevoie. Chiar si criticile (mai mult sau mai putin dure) pe care le-ai primit pana acum sunt tot in folosul tau, evident daca vrei sa ti le insusesti.
Sincer, parerea mea este ca scopul acestei postari este de fapt altul. Esti baiat istet, si, stiind ca nu ai acces in market place ai gasit o modalitate inteligenta de a sunta un pic regulamentul
Doar ca nu ti-a iesit foarte bine.
PS: sa nu crezi cumva ca ma indoiesc de calitatile tale. Din fericire, eu stiu cate ceva despre tine de la un prieten comun. Stiu unde scrii si am lecturat cate ceva din "scriiturile" tale. Ceilalti colegi insa, au tot dreptul sa fie sceptici, pentru ca nu stiu absolut nimic depre tine, decat cele puse pe tapet pe siteul de prezentare, care din pacate pentru tine, nu te pun in valoare ca writer.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
20th January 2014, 12:19
Omul a cerut o părere despre site, nu despre calitățile lui.
Câteva lucruri despre site:
1) cele câteva cuvinte din prima pagină, inclusiv "... and more" pe care îl vei schimba, fă-le să apară "above the fold"
2) folosește diacritice - dacă nici cei care sunt cu scrisul și politicienii, atunci cine?
3) limbajul pare potrivit pentru un dialog pe mess cu Pisi, nu pentru un site care vrea să vândă lucruri mai serioase
4) contact, prezentare echipă - de preferat cu nume și prenume, poză și scurtă bio
5) portofoliu
6) personal, îmi pare ciudată apariția unui blog pe blog, sau am înțeles eu că scribart .ro e blog (
)