@imagini: Eu am fost politicos cu toti, chiar si cu cei care au gasit nod in papura si au considerat ca "nu-mai-stiu ce" e teroare. E ok, greseala mea ca am pus site-ul unde pun, de obicei, incepatorii, m-am expus si le-am dat tuturor posibilitatea sa fie duri. Nicio suparare. Nici nu ma apuc sa ma cert pe net, unde toti sunt "zmei". Totusi, tu depasesti o limita. N-ar fi rau sa ai putin ...hai sa nu zicem exact ce... si sa te abtii cand nu stii despre ce vorbesti. Da, te ajuta anonimatul, profiti de asta, dar sa nu ne permitem chestii cu "ipocrit". Eu nu mi-am permis fata de nimeni.
S-o luam pe rand:
1. Aveam o eroare gramaticala, nu un milion. Se mai intampla, din neatentie. Tu ai facut o eroare gramaticala in prima fraza si scrii de greseli gramaticale?Tare.
2. Ai idee despre mine, ai vazut vreun text scris de mine, de spui ca ma supraestimez? Deci habar nu ai, dar spui ca ma supraestimez?
3. Scriu cum consider eu de cuviinta, formal sau informal. Daca cineva trage concluzia ca asta arata ca nu stiu sa scriu, chiar nu vreau sa am de-a face cu omul ala, inseamna ca are un anumit nivel.
4. Deja lucrez cu oameni de pe forumul asta (nu ma apuc sa dau nume, poate unii nu vor), unii chiar au site-uri serioase. Cred ca spune mai mult decat orice aiureala sau mai mult decat orice cuvinte aruncate aiurea.
5. Scuza-ma ca am incredere in mine cand spun ca stiu sa scriu, imi cer scuze ca-i deranjez pe unii! Nu stiu de ce ar fi deranjant, dar, in fine... Nu ma apuc nici sa-mi dau numele ca sa ma cauti pe net, dar iti zic doar atat:
- am in spate 7 ani de scris la nivel profesionist, la publicatii foarte cunoscute. Din nou, nu ma apuc sa le dau, mergi pe incredere.
-am scris si pentru o agentie de advertising, pe un proiect luat pe fonduri europene.
- am fost nominalizat la premii smechere (scuza-mi limbajul, stiu ca nu iti place) pentru scris. Nu Festivalul "Gaina din curte" sau asa ceva, poezioare sau alte chestii. Nu, scris profesionist, nu aiureli. N-am castigat, dar sa fii in primii 5, cu cei mai buni din Romania, zic ca se poate consemna, totusi.
- am fost chemat sa le tin si un seminar despre scris unor studenti (nu la facultate, seminar in sensul celalalt)
Colegul meu sta bine si el, nu ma mai apuc sa zic si de el. Poate daca ma apucam sa scriu toate chestiile astea, se mai opreau unii din a-mi spune ei "cum e cu scrisul, cum se face de fapt". Am zis sa fiu modest, pe mine ma interesa cum cred unii ca arata site-ul si cum se navigheaza prin el, de aia am si tinut seama de sugestii.
In conditiile astea, chiar mi se pare haios sa-mi spuna unul ca nu stiu sa scriu. Sigur, tu nici asa n-o sa fii convins, pentru ca tu esti dintr-o anumita categorie de critici, probabil esti si mai tanar. N-as avea nicio problema sa te las sa ma jignesti si sa ma faci ipocrit, doar ca s-ar putea sa-mi afectezi interesele (adica sa pierd potentiali clienti) si atunci chiar as fi deranjat.
PS- Nu ti-o iau in nume de rau, din punctul meu de vedere nu avem un conflict, doar te rog sa nu te mai grabesti.

Tare.
Răspunde cu citat