Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Sunt cu scrisul, nu cu designul. Pareri site ?

Afișare hibrid

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    80
    Putere Rep
    23

Implicit

@imagini: Eu am fost politicos cu toti, chiar si cu cei care au gasit nod in papura si au considerat ca "nu-mai-stiu ce" e teroare. E ok, greseala mea ca am pus site-ul unde pun, de obicei, incepatorii, m-am expus si le-am dat tuturor posibilitatea sa fie duri. Nicio suparare. Nici nu ma apuc sa ma cert pe net, unde toti sunt "zmei". Totusi, tu depasesti o limita. N-ar fi rau sa ai putin ...hai sa nu zicem exact ce... si sa te abtii cand nu stii despre ce vorbesti. Da, te ajuta anonimatul, profiti de asta, dar sa nu ne permitem chestii cu "ipocrit". Eu nu mi-am permis fata de nimeni.

S-o luam pe rand:

1. Aveam o eroare gramaticala, nu un milion. Se mai intampla, din neatentie. Tu ai facut o eroare gramaticala in prima fraza si scrii de greseli gramaticale? Tare.

2. Ai idee despre mine, ai vazut vreun text scris de mine, de spui ca ma supraestimez? Deci habar nu ai, dar spui ca ma supraestimez?

3. Scriu cum consider eu de cuviinta, formal sau informal. Daca cineva trage concluzia ca asta arata ca nu stiu sa scriu, chiar nu vreau sa am de-a face cu omul ala, inseamna ca are un anumit nivel.

4. Deja lucrez cu oameni de pe forumul asta (nu ma apuc sa dau nume, poate unii nu vor), unii chiar au site-uri serioase. Cred ca spune mai mult decat orice aiureala sau mai mult decat orice cuvinte aruncate aiurea.

5. Scuza-ma ca am incredere in mine cand spun ca stiu sa scriu, imi cer scuze ca-i deranjez pe unii! Nu stiu de ce ar fi deranjant, dar, in fine... Nu ma apuc nici sa-mi dau numele ca sa ma cauti pe net, dar iti zic doar atat:

- am in spate 7 ani de scris la nivel profesionist, la publicatii foarte cunoscute. Din nou, nu ma apuc sa le dau, mergi pe incredere.

-am scris si pentru o agentie de advertising, pe un proiect luat pe fonduri europene.

- am fost nominalizat la premii smechere (scuza-mi limbajul, stiu ca nu iti place) pentru scris. Nu Festivalul "Gaina din curte" sau asa ceva, poezioare sau alte chestii. Nu, scris profesionist, nu aiureli. N-am castigat, dar sa fii in primii 5, cu cei mai buni din Romania, zic ca se poate consemna, totusi.

- am fost chemat sa le tin si un seminar despre scris unor studenti (nu la facultate, seminar in sensul celalalt)

Colegul meu sta bine si el, nu ma mai apuc sa zic si de el. Poate daca ma apucam sa scriu toate chestiile astea, se mai opreau unii din a-mi spune ei "cum e cu scrisul, cum se face de fapt". Am zis sa fiu modest, pe mine ma interesa cum cred unii ca arata site-ul si cum se navigheaza prin el, de aia am si tinut seama de sugestii.

In conditiile astea, chiar mi se pare haios sa-mi spuna unul ca nu stiu sa scriu. Sigur, tu nici asa n-o sa fii convins, pentru ca tu esti dintr-o anumita categorie de critici, probabil esti si mai tanar. N-as avea nicio problema sa te las sa ma jignesti si sa ma faci ipocrit, doar ca s-ar putea sa-mi afectezi interesele (adica sa pierd potentiali clienti) si atunci chiar as fi deranjat.

PS- Nu ti-o iau in nume de rau, din punctul meu de vedere nu avem un conflict, doar te rog sa nu te mai grabesti.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Scribul Vezi Post
    @imagini: Eu am fost politicos cu toti, chiar si cu cei care au gasit nod in papura si au considerat ca "nu-mai-stiu ce" e teroare. E ok, greseala mea ca am pus site-ul unde pun, de obicei, incepatorii, m-am expus si le-am dat tuturor posibilitatea sa fie duri. Nicio suparare. Nici nu ma apuc sa ma cert pe net, unde toti sunt "zmei". Totusi, tu depasesti o limita. N-ar fi rau sa ai putin ...hai sa nu zicem exact ce... si sa te abtii cand nu stii despre ce vorbesti. Da, te ajuta anonimatul, profiti de asta, dar sa nu ne permitem chestii cu "ipocrit". Eu nu mi-am permis fata de nimeni.
    Putem sa ne intalnim si fata in fata pentru a-mi expune parerea. Schimba asta cu ceva lucrurile?

1. Aveam o eroare gramaticala, nu un milion. Se mai intampla, din neatentie. Tu ai facut o eroare gramaticala in prima fraza si scrii de greseli gramaticale? Tare.
    Diferenta dintre mine si tine este ca eu nu ofer servicii de CW (nu scriu eu personal articole). Iar ceea ce am semnalat eu nu poti sustine ca nu este adevarat (ma refer la gramatica)

2. Ai idee despre mine, ai vazut vreun text scris de mine, de spui ca ma supraestimez? Deci habar nu ai, dar spui ca ma supraestimez?
    Ai lasat un site de prezentare plin de greseli.

3. Scriu cum consider eu de cuviinta, formal sau informal. Daca cineva trage concluzia ca asta arata ca nu stiu sa scriu, chiar nu vreau sa am de-a face cu omul ala, inseamna ca are un anumit nivel.
    Este o diferenta intre cum scriem pe un forum si cum scriem pe un site de prezentare. Iar observatia mea s-a dorit o critica constructiva. Faptul ca se interpreteaza altfel poate are legatura cu "un anumit nivel" (ca sa te citez).

4. Deja lucrez cu oameni de pe forumul asta (nu ma apuc sa dau nume, poate unii nu vor), unii chiar au site-uri serioase. Cred ca spune mai mult decat orice aiureala sau mai mult decat orice cuvinte aruncate aiurea.
    Si eu am colaborat cu CW pe care colegii ii laudau. Sa-ti transmit exemple? Daca da, pregateste-te sa te crucesti des.

5. Scuza-ma ca am incredere in mine cand spun ca stiu sa scriu, imi cer scuze ca-i deranjez pe unii! Nu stiu de ce ar fi deranjant, dar, in fine... Nu ma apuc nici sa-mi dau numele ca sa ma cauti pe net, dar iti zic doar atat:

- am in spate 7 ani de scris la nivel profesionist, la publicatii foarte cunoscute. Din nou, nu ma apuc sa le dau, mergi pe incredere.
    Normal, nici nu se pune problema sa procedam altfel

- am fost nominalizat la premii smechere (scuza-mi limbajul, stiu ca nu iti place) pentru scris. Nu Festivalul "Gaina din curte" sau asa ceva, poezioare sau alte chestii. Nu, scris profesionist, nu aiureli. N-am castigat, dar sa fii in primii 5, cu cei mai buni din Romania, zic ca se poate consemna, totusi.
    Din nou, mergem pe incredere

In conditiile astea, chiar mi se pare haios sa-mi spuna unul ca nu stiu sa scriu. Sigur, tu nici asa n-o sa fii convins, pentru ca tu esti dintr-o anumita categorie de critici, probabil esti si mai tanar. N-as avea nicio problema sa te las sa ma jignesti si sa ma faci ipocrit, doar ca s-ar putea sa-mi afectezi interesele (adica sa pierd potentiali clienti) si atunci chiar as fi deranjat.
    1. Eu si alti colegi ti-au atras atentia asupra unor greseli. Oare suntem toti critici, neincrezatori si "de un anumit nivel"?
    2. Sigur nu sunt tanar.
    3. Nu a fost o tentativa de jignire. Colegii de aici stiu ca nu jignesc. Imi pare rau ca tu ai interpretat lucrurile in acest sens. Putem incheia acest dialog, nu inainte de a-mi cere scuze daca afirmatiile mele au fost considerate jigniri. Nu asta a fost intentia, te asigur.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cat de mult conteaza designul in promovarea unei pagini web ?
    De broski în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 13th June 2012, 23:08
  2. Ce patesc daca schimb designul ?
    De Cucu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2012, 21:01
  3. Rohost.com si-a schimabt in sfarsit designul :)
    De Butcher în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2009, 15:56
  4. Cat ma costa designul?
    De edy12006 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th March 2009, 01:20
  5. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14

Permisiuni postare