Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Sunt cu scrisul, nu cu designul. Pareri site ?

Afișare hibrid

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    80
    Putere Rep
    23

Implicit

@all: Multumesc inca o data. Da, adresarea e informala pentru ca site-ul nu e primul meu contact cu oamenii, doar ii trimit acolo dupa ce vorbesc cu ei. Ca o paranteza, cred ca site-ul nu are mai mult de 2 saptamani. Oricum, nu cred ca cineva care se pricepe la treburile astea si are ochi pentru content writeri (si nevoie) se va impiedica de genul asta de exprimare. Daca da, chiar n-as vrea eu sa lucrez cu el Poate, totusi, la sugestiile voastre, o voi rafina putin.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Scribul Vezi Post
    @all: Multumesc inca o data. Da, adresarea e informala pentru ca site-ul nu e primul meu contact cu oamenii, doar ii trimit acolo dupa ce vorbesc cu ei. Ca o paranteza, cred ca site-ul nu are mai mult de 2 saptamani. Oricum, nu cred ca cineva care se pricepe la treburile astea si are ochi pentru content writeri (si nevoie) se va impiedica de genul asta de exprimare. Daca da, chiar n-as vrea eu sa lucrez cu el Poate, totusi, la sugestiile voastre, o voi rafina putin.
    @scribul, in naivitatea mea credeam ca siteul tau are rolul de a "racola" noi clienti. Ori eu, care am nevoie de un CW si caut pe net un site de prezentare al acestor servicii sincer mi-as pune un semn de intrebare, vis a vis de prezentarea pe care ti-o faci pe site. Ar trebui sa stii ca niciodata nu te adresezi informal unui potential client. Desi nu ar trebui, intotdeauna prima impresie conteaza. Iar daca aceasta nu e tocmai pozitiva, mai ales in mediul online, o schimbi cu greu.
    just my 2 cents

PS: nu imi lua in nume de rau aceste "critici". Ai cerut un feedback, am incercat sa iti dau unul cat mai obiectiv, fara nici un substrat rautacios.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cat de mult conteaza designul in promovarea unei pagini web ?
    De broski în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 13th June 2012, 23:08
  2. Ce patesc daca schimb designul ?
    De Cucu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2012, 21:01
  3. Rohost.com si-a schimabt in sfarsit designul :)
    De Butcher în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2009, 15:56
  4. Cat ma costa designul?
    De edy12006 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th March 2009, 01:20
  5. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14

Permisiuni postare