Postat în original de
Scribul
@all: Multumesc inca o data. Da, adresarea e informala pentru ca site-ul nu e primul meu contact cu oamenii, doar ii trimit acolo dupa ce vorbesc cu ei. Ca o paranteza, cred ca site-ul nu are mai mult de 2 saptamani. Oricum, nu cred ca cineva care se pricepe la treburile astea si are ochi pentru content writeri (si nevoie) se va impiedica de genul asta de exprimare. Daca da, chiar n-as vrea eu sa lucrez cu el

Poate, totusi, la sugestiile voastre, o voi rafina putin.
@scribul, in naivitatea mea credeam ca siteul tau are rolul de a "racola" noi clienti. Ori eu, care am nevoie de un CW si caut pe net un site de prezentare al acestor servicii sincer mi-as pune un semn de intrebare, vis a vis de prezentarea pe care ti-o faci pe site. Ar trebui sa stii ca niciodata nu te adresezi informal unui potential client. Desi nu ar trebui, intotdeauna prima impresie conteaza. Iar daca aceasta nu e tocmai pozitiva, mai ales in mediul online, o schimbi cu greu.
just my 2 cents 
PS: nu imi lua in nume de rau aceste "critici". Ai cerut un feedback, am incercat sa iti dau unul cat mai obiectiv, fara nici un substrat rautacios.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!