Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 77

Subiect: Director de articole - earticole.com

Cika-Bum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Romania, Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Site-ul este, putin golas, dar mai pune in sidebar ceva de genu "ultimele comentarii" si chestii de genu, macar sa il mai umpli putin
    -eu as pune si in meniul principal (cel de sus) si un buton catre "Articole Recente" (ceva de genu);

Inca ceva...am gasit asta: "In prezent sunt 12 articole publicate in directorul nostru, de catre 22 useri inregistrati."
    Nu ar fi o problema prea mare, dar logica mea imi spune ca aceste 12 articole ar putea fi publicate de 6-8 eventual maxim 12 utilizatori, nu invers

Una peste alta, site-ul arata binisor, poate ar trebui sa urci butonul de feed undeva in sus-ul paginii...

Ok, cam asta ar fi

Mult succes!
    O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
    Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare

tazmandev este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th February 2011
    Locaţie
    Brasov, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Din pacate da, la update automat pierzi customizarea fisierelor din core. Cu template-ul nu ai traba, decat daca faci si la ala update automat.
    In situatii din acestea, actualizezi manual, fisierele modificate, le pastrezi si le combini ( sau repatch ).
    Rezulta => actualizari mai greoaie => Actualizezi mai rar. Se practica la proiectele customizate.

O alta solutie este tot prin plugin, fie ca gasesti unul sa faca ce vrei tu, sau iti faci unu de la cap la coada. Munca. Exista sigur un plugin care customizeaza pagina de config, dar nu l-am testat niciodata.

Solutia 3: pui un mesaj "Atentie Bitong, esti tot pe situ' cu articolele. Baga cu incredere !"

geea este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Se duce dracului totul . Din manualul oficial: "WARNING: The upgrade process will affect all files and folders included in the main WordPress installation."

Daca modifici fisierele din core si nu doar cele din teme, e de preferat sa comentezi toate modificarile ca sa le poti reproduce in noile fisiere. (Recunosc, nu reusesc niciodata sa-mi urmez propriul sfat )

PS: Abia acum am vazut ca mai erau mesaje postate cu raspunsul la intrebare, de unde rezulta clar ca nu-i bine sa folosesti forumurile cand pici de somn Ar prinde bine un buton de Delete.
    Ultima modificare făcută de geea; 16th March 2011 la 22:46.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Am trimis un articol catre publicare de peste 3 zile (daca nu ma insel) si nici acum nu este pe site. Articolul este unul informativ, nicidecum unul care sa faca in mod vizibil publicitate la un anumit site.

Mai 'functioneaza' directorul?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post
    Am trimis un articol catre publicare de peste 3 zile (daca nu ma insel) si nici acum nu este pe site. Articolul este unul informativ, nicidecum unul care sa faca in mod vizibil publicitate la un anumit site.

e un director gratuit si omul proceseaza cand are timp si chef, ceea ce este normal
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post

Gata. A fost aprobat si articolul tau In general le aprob cat de repede pot, dar alteori dureaza mai mult asta din lipsa timpului
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Am publicat si pe alte directoare articole si in general au fost aprobate in maxim 2 zile. Acum ma gandeam ca o fi ceva in neregula cu articolul trimis de mine, insa putin probabil.

Merci!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

A cam evoluat intre timp site-ul. L-am si lansat "oficial" in urma cu 2-3 luni si am inceput sa-l promovez. Astazi am aprobat articolul cu numarul 250 (nu stiu daca e mult sau putin).
    Am scris si niste observatii, plus alte cifre aici: 250 de articole in director

Sunt curios, de la cei care au inscris pana acum in director (in particular in al meu, dar si in general in altele), daca au simtit cresteri sau daca au simtit ca merita link-urile respective. Asta ne-ar ajuta pe mai multi, pentru ca si al meu scop (cel putin pe termen lung) e sa ma folosesc de el pentru link-building.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 21st December 2011 la 17:15.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu unul nu stiu cat de mult au ajutat, pentru ca doar am scris si am publicat pentru clienti. Stiu doar ca directorul este unu din cele mai "curate" pe care public iar suportul si aprobarea au fost de fiecare data mai mult decat ok. Bafta cu directorul!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Ei eu am mai postat in el, este OK
    Ai rezolvat problema de la pagina de submit pe care eu nu am reusit sa o rezolv la scriptul de la directorul meu Director articole , nu am testat cat ajuta exact directoarele de articole din RO, pentru ca folosesc in general un mix de link-uri, dar ar trebuie sa fie valoroase link-urile.
    Am observat ca multi dintre cei care trimit articole in general nu scriu si SEO, trimit doar un text, care aiba keywoord si link, nu constientizeaza cat de important este pentru ei ca articolul publicat in directoarele de articole sa fie gandit SEO.
    Tu ce trafic ai obtinut pe directorul de articole?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 5 din 8 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articole
    De eugen în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2009, 17:53
  2. Director Seo sau Director general?
    De matican în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th September 2009, 15:36
  3. www.top-director.com Director Web Gratis
    De voidcode în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3