Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 77

Subiect: Director de articole - earticole.com

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Daca tot e o categorie cu articole de afaceri, pe care vrei sa o vada toata lumea, propun pe H1, neredimensionat, Articole Afaceri sau Afaceri, in functie de ce targetezi. Pe h2, descriere la ce se intampla acolo.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    YARPP e deja pe server, insa nu e activat pentru ca momentan nu are sens Si mie mi se pare asta de departe cel mai util.

Legat de acel h1, s-a rezolvat. A ramas doar pe indexat pe titlu, insa oricum, acolo va veni un logo in curand. Pe pagina articolelor e pe titlul lor, insa nu stiu ce sa fac pe pagina categoriilor. Am breadcrumbs care zic ceva de genul: , care are rol si de titlu pe pagina respectiv (ex: Articole Afaceri ). Sa pun h1 pe toata "linia"? Mi se pare fortat altfel, chiar daca as redimensiona din CSS.
    La categorii am deja descriere. Urmeaza sa fac si la subcategorii (sunt vreo 60 insa si o sa imi ia ceva, din acest motiv am preferat sa fac doar categoriilor pentru moment).

Notat si traducerea datei. Are cineva vreo solutie simpla pentru asta?
    Eu as zice sa renunti la breacrump si sa lasi doar "categoria" sau "Articolele din categoria <<categoria>>"

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Pana mai vezi ce si cum la categorii, o inrebare, al carui raspuns se poate aplica si la alte site-uri:
    De ce ai ales articolul ca si post si nu ca articol? Care ar fii diferenta? Vis a vis de ce zice Alex (related posts) gasesti ceva similar si pt related pages.
    Nu ti-am raspuns astazi pentru ca m-am gandit la ce sa iti spun. Din ce perspectiva e intrebarea? Daca ne referim la functionalitate, motivul principal ar fi faptul ca, o pagina nu are autor. Iar topul autorilor care vor trimite articole catre earticole.com ar deveni astfel nefunctional. Apoi, un articol poate fi afisat dupa taguri si categorii si chiar in arhiva lunara/anuala. In plus, la articole ai mai multa maleabilitate in a manevra contentul -> mai multe functii, mai multe pluginuri, etc.

La pagini nu vad vreun avantaj din punctul asta de vedere.

Daca vorbim din punct de vedere SEO, parerile sunt impartite...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Eu as zice sa renunti la breacrump si sa lasi doar "categoria" sau "Articolele din categoria <<categoria>>"
    Hmm... pana la urma cred ca asa am sa fac.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu ti-am raspuns astazi pentru ca m-am gandit la ce sa iti spun. Din ce perspectiva e intrebarea? Daca ne referim la functionalitate, motivul principal ar fi faptul ca, o pagina nu are autor. Iar topul autorilor care vor trimite articole catre earticole.com ar deveni astfel nefunctional. Apoi, un articol poate fi afisat dupa taguri si categorii si chiar in arhiva lunara/anuala. In plus, la articole ai mai multa maleabilitate in a manevra contentul -> mai multe functii, mai multe pluginuri, etc.

La pagini nu vad vreun avantaj din punctul asta de vedere.

Daca vorbim din punct de vedere SEO, parerile sunt impartite...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Hmm... pana la urma cred ca asa am sa fac.
    Eu nu vad diferente din prea multe puncte de vedere. Personal as alege posturi pentur ca sunt mult mai flexibile pe Wordpress si pe asta e axat CMS-ul asta. Nu stiu foarte multe despre paginile WP, dar posturile au autori, custom fields, taguri, categorii, iar paginile nu cred ca au toate astea. DPDV SEO nu cred ca e vreo diferenta, pentru ca nu stiu daca poate Google sa le diferentieze.

AlexOst este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca tot vrei sa folosesti WP ,poti sa folosesti plugin-ul de la directorypress.net , e mult mai simplu.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca am mers pe asta acuma, o sa "mor" cu el (e ca si cum as lua-o de la zero, pentru ca eu i-am mai facut si unele modificari). Am sa arunc insa o privire, sa vad daca-i gasesc ceva in plus si care sa pot implementa si dincoace. Mersi pentru link.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Ideea ar fi sa vezi ce poate sa faca plug in ala , sa vezi ce erori sau segmente neatinse si sa te axezi sa le faci exact pe alea. Ca daca o lasi exact ca plugin ul asta e pacat de munca ta , sa vina cineva sa instaleze aia si sa fie la fel ca a ta.
    Daca am mers pe asta acuma, o sa "mor" cu el (e ca si cum as lua-o de la zero, pentru ca eu i-am mai facut si unele modificari). Am sa arunc insa o privire, sa vad daca-i gasesc ceva in plus si care sa pot implementa si dincoace. Mersi pentru link.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Deci oradene.
    Agenturi straine din zona de publicitate tv si presa scrisa au reusit sa ma gripeze cu o febra de zile mari, cu efecte drastice pe zona de seo.
    Motiv pt care nu gasesc documentatia pt avantajele paginilor statice, dar stiu ca o aveam.
    Pana nu te pui pe lansari si alte minuni, sfatul meu amical e sa faci un sondaj gen "wordpres: pagini statice vs posturi" pentru ca stiu ca ar interesa pe multi si e de dezbatut pe multe nise.
    Tks
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Ar fi chiar foarte interesant o discutie de genul asta.
    Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Deci oradene.
    Agenturi straine din zona de publicitate tv si presa scrisa au reusit sa ma gripeze cu o febra de zile mari, cu efecte drastice pe zona de seo.
    Motiv pt care nu gasesc documentatia pt avantajele paginilor statice, dar stiu ca o aveam.
    Pana nu te pui pe lansari si alte minuni, sfatul meu amical e sa faci un sondaj gen "wordpres: pagini statice vs posturi" pentru ca stiu ca ar interesa pe multi si e de dezbatut pe multe nise.
    Tks

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu as pune Adauga articol in meniul [later edit] orizontal, pentru a fi mai usor de gasit. As dezactiva commenturile.
    Pe pagina de inregistrare pastreaza designul siteului.
    Ultima modificare făcută de evolution; 6th February 2011 la 20:41.

Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articole
    De eugen în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2009, 17:53
  2. Director Seo sau Director general?
    De matican în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th September 2009, 15:36
  3. www.top-director.com Director Web Gratis
    De voidcode în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3