Daca tot e o categorie cu articole de afaceri, pe care vrei sa o vada toata lumea, propun pe H1, neredimensionat, Articole Afaceri sau Afaceri, in functie de ce targetezi. Pe h2, descriere la ce se intampla acolo.
Daca tot e o categorie cu articole de afaceri, pe care vrei sa o vada toata lumea, propun pe H1, neredimensionat, Articole Afaceri sau Afaceri, in functie de ce targetezi. Pe h2, descriere la ce se intampla acolo.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu ti-am raspuns astazi pentru ca m-am gandit la ce sa iti spun. Din ce perspectiva e intrebarea? Daca ne referim la functionalitate, motivul principal ar fi faptul ca, o pagina nu are autor. Iar topul autorilor care vor trimite articole catre earticole.com ar deveni astfel nefunctional. Apoi, un articol poate fi afisat dupa taguri si categorii si chiar in arhiva lunara/anuala. In plus, la articole ai mai multa maleabilitate in a manevra contentul -> mai multe functii, mai multe pluginuri, etc.
La pagini nu vad vreun avantaj din punctul asta de vedere.
Daca vorbim din punct de vedere SEO, parerile sunt impartite...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Hmm... pana la urma cred ca asa am sa fac.
Eu nu vad diferente din prea multe puncte de vedere. Personal as alege posturi pentur ca sunt mult mai flexibile pe Wordpress si pe asta e axat CMS-ul asta. Nu stiu foarte multe despre paginile WP, dar posturile au autori, custom fields, taguri, categorii, iar paginile nu cred ca au toate astea. DPDV SEO nu cred ca e vreo diferenta, pentru ca nu stiu daca poate Google sa le diferentieze.
Daca tot vrei sa folosesti WP ,poti sa folosesti plugin-ul de la directorypress.net , e mult mai simplu.
Daca am mers pe asta acuma, o sa "mor" cu el (e ca si cum as lua-o de la zero, pentru ca eu i-am mai facut si unele modificari). Am sa arunc insa o privire, sa vad daca-i gasesc ceva in plus si care sa pot implementa si dincoace. Mersi pentru link.
Deci oradene.
Agenturi straine din zona de publicitate tv si presa scrisa au reusit sa ma gripeze cu o febra de zile mari, cu efecte drastice pe zona de seo.
Motiv pt care nu gasesc documentatia pt avantajele paginilor statice, dar stiu ca o aveam.
Pana nu te pui pe lansari si alte minuni, sfatul meu amical e sa faci un sondaj gen "wordpres: pagini statice vs posturi" pentru ca stiu ca ar interesa pe multi si e de dezbatut pe multe nise.
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu as pune Adauga articol in meniul [later edit] orizontal, pentru a fi mai usor de gasit. As dezactiva commenturile.
Pe pagina de inregistrare pastreaza designul siteului.
Ultima modificare făcută de evolution; 6th February 2011 la 20:41.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)