Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 77

Subiect: Director de articole - earticole.com

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Scuze ca abia acum vad. La trafic nu straluceste inca. Nu cred ca a trecut vreodata de 50 de unici intr-o zi doar din google (asa skype-uri de trafic a mai avut el, trafic venit de aici, ori din alta parte de unde l-am promovat, dar eu ma refer strict la organic, pe articole).

La tine e mai bine?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Cam la fel, de asta te-am si intrebat, dar nici nu am avut timp sa ma ocup mai mult de el, teoretic ar trebui sa aiba mai mult trafic.
    din nefericire sunt unii care inscriu simultan un articol identic in mai multe directoare si cand cauti prima oara nu gasesti ca este duplicat, iar dupa 2-3 zile apare ca duplicat.
    Oricum, acest director de articole de are ca scop vreun profit (am pus de curiozitate un adsense de cateva zile), am vrut sa pun la dispozitie doar o resursa gratuita unde se pot pot publica articole, ma "munceste" ideea de vreo 2 ani, domeniul il luasem de un an si nu reusisem sa il pun practica, mai ales ca acum 2 ani nu prea aveai unde sa publici astfel de articole gratuit in .ro .
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Exact la fel am gandit si eu cand l-am facut. Mi-am dorit in primul rand sa ma ajute pe mine candva (acum e unul din primele locuri unde imi inscriu cate-un site nou, ori o pagina pe care incep promovarea). Profit nu cred ca va avea, cel putin nu in anul asta.

E bine faptul ca au aparut tot mai multe in ultima vreme, (poate am dat un imbold, cine stie ).

Legat la faza cu aprobarea articolelor duplicat, tine si de proprietarii lor. Eu verific fiecare paragraf de exemplu, sa nu fie duplicat (ca is unii smecheri ). Scapa doar daca le inscriu simultan si dincolo n-a apucat sa fie indexat la momentul in care caut eu, sau cum zici tu... daca e aprobat dupa de un director care nu tine cont.

O problema ar fi faptul ca exista directoare unde nu exista moderare (iar unul e chiar atragator pentru cei care fac astfel de lucruri, pentru ca are PR 3). Nu stiu de ce a apelat proprietarul la metoda asta, pentru ca am facut si teste si, chiar daca la el a fost indexat primul un articol pe care l-am aprobat si la mine, in cazul meu, dupa titlu eram cu cautarea pe prima pagina, in timp ce el e doar pe a 3-a.

In timp se decridibilizeaza singur, pentru ca... pe un astfel de director unde nu ai moderare esti tentat sa oferi doar cantitate, nu calitate. Ca doar oricum va fi pe site, nu?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Un imbold sigur ati dat, cel putin tu si @lovelife cu doua directoare serioase. Eu am gandit un director altfel. La fiecare articol cu link-uri publicat, macar un articol scris de mine, fara nici un fel de link. Cam cum credeti ca ar merge? Ar avea o mai buna expunere in motoare, ca sa primeasca ceva mai multe vizite?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Expunere in motoarele de cautare ai oricum, indiferent daca ai sau nu linkuri in articol. Prezenta linkurilor care siteuri related articolelor nu poate fi decat benefica, atata vreme cat nu se exagereaza cu ele. Tocmai de aceea majoritatea webmasterilor care detin asemenea siteuri nu permit mai mult de 2-3 linkuri.
    E pacat insa ca la noi in romanica, article marketing nu e privit inca, ca fiind o metoda de building viabila, chit ca e gratuita. Multi prefera sa cumpre advertoriale ?? sau linkuri (corect, de multe ori linkurile acestea au o calitate mai buna, daca sunt construite cu cap), desi efortul financiar e mult mai mare. Iar multi dintre cei ce inscriu totusi articole, sunt un pic smecherasi, si vor sa publice un articol in mai multe directoare simultan
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    Un imbold sigur ati dat, cel putin tu si @lovelife cu doua directoare serioase. Eu am gandit un director altfel. La fiecare articol cu link-uri publicat, macar un articol scris de mine, fara nici un fel de link. Cam cum credeti ca ar merge? Ar avea o mai buna expunere in motoare, ca sa primeasca ceva mai multe vizite?
    Avantaje tot ar fi, prin faptul ca ai scrie tu articole. Calitatea e alta, oricum, si-n plus, sansele sa ajunga content duplicat e mult mai mica. Mai departe, lipsa unui link in articol nu e neaparat un lucru benefic, cum spune si robyroy. Probabil ca e bine sa fie si articole fara link-uri (cine stie cum o fi algoritmul celor de la Google in materie de clasificare a unui site in functie de link-urile externe). Eu m-as gandi insa altfel. In momentul in care scrii tu articole, sa linkezi spre site-uri cu adevarat de calitate, cum ar fi wikipedia.org (ma rog, versiunea ro), ori alte site-uri la fel de puternice din romania.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Cred ca o sa fac in felul urmator, mai ales pentru a ma feri de duplicate content: o sa-l fac un site normal cu posibilitatea celor de pe seopedia de a adauga articole gratuite. Asa mi se pare cel mai simplu.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

poate fi un blog cu posibilitate de guest posting
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    poate fi un blog cu posibilitate de guest posting
    Da, dar cumva trebuie sa acopere toate categoriile de interes, caci pana la urma asta e scopul final, nu?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Tocmai de aia voi incerca sa scriu din toate categoriile. Sper sa iasa ceva. Momentan e doar idee si domeniu cumparat, caci timpul lipseste cu desavarsire.

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articole
    De eugen în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2009, 17:53
  2. Director Seo sau Director general?
    De matican în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th September 2009, 15:36
  3. www.top-director.com Director Web Gratis
    De voidcode în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3