1 out of 1 members found this post helpful.
Atunci cand intru pe pagina unui articol si dau click pe logo nu ma trimite pe prima pagina. Schimba logo-ul, scoate pingbox-ul de pe pagina contact (nu cred ca-si are rostul, eventual adauga un formular de contact). Schimba culoarea de la butoanele portocalii, nu se potriveste cu rosu.
PS: La multi ani si multa sanatate!
Frumusel foc.
Impresii non-seo, cuvintele cheie fiind destul de necunoscute pt utilizatori - adica nu are rost sa te zbati pt seo cu el.
Intrucat (parca) mai sunt site-uri gen servicii seo, pune beneficiul mai vizibil. Adica muta zona cu "Bine ai venit pe..." sa sara mai in ochi si eventual mai detaliata.
Ai deja un "sc" la contact, e perfect, sunt deja cateva oferte, asa ca poti sa-l lansezi in 5-10 comunicate de presa cat mai unice.
Ce as vrea sa mai gasesc acolo: Sa vad mai clar oferte persoane fizice sau persoane juridice.
Adica la un sc/pfa e ok: stiu cat costa.
Ori la o persoana fizica ar trebui sa impozitez din start cu 16% (retinere la sursa - contract prestari servicii) ca sa ma pot regla in contabilitate, de unde ies alte tarife, poate chiar asemanatoare cu cele oferite de un sc sau pfa.
Concluzie partiala, felicitari 
Daca ai un comunicat de presa, email si la mine.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1. Valideaza fisierele CSS ale temei
2. mai umbla putin la culori si design (fal unic)
3. ai cateva imagini fara taul ALT (8..)
4. lipseste canonical link
5. bannerele de sus, refale arata urat
6. pune un plugin de logare prin facebook, daca doresti am eu unul modificat astfel incat sa arate doar butonul. (arata si alte date inutile)
In rest imi place ideea dar trebuie sa umbli putin la el, sa-l dibacesti si sa-l faci sa arate bine, sa fie valid css, etc. etc. sa fie mai spre profi daca se poate
PS. Poti lua ca sfaturi, le poti pune in aplicare sau nu, dar te asigur ca vor da rezultate bune.
PS2. Pluginul til dau gratis daca te intereseaza (ma poti cauta pe mes, mail, pm...)
Vreau sa vad ce iese din site-ul asta si il voi urmari. Mult succes cu el.
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Idee noua, legata de o experienta pe zona de turism Bran.
Din istoric: Fain frumos, lansare portal, mers in Bran pentru ajutor offline pensiuni fara dotari tehnice, 100% gratuit.
Am avut o surpriza interesanta: unitati de cazare care nu au vrut nici macar inscriere gratuita, pe motiv ca ofera servicii profesionale, in sens ca nu vor sa apara dupa o investitie de mii de euroi alaturi de o baraca de 2 lei care si-a tras un acoperis si ofera tot cazare.
Cam asa si eu.
La mine o inscriere din directoare romanesti costa spre 200 euro/fara link back (6 euro ora X 8 ore/zi X 8 zile ).
Ce rost ar avea sa mai scriu oferta mea in conditiile in care gasesc acolo inscrieri la 50 lei?
Acum tu stabilesti nivelul de profi
Din ce am gasit acolo gen "putem ajunge la o intelegere", e total neprofi pt o firma.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pe design (de la logo in jos) mai ai de lucrat. Ar merge ceva web 2.0 (pe viitor daca merge treaba e bine sa te gandesti si la aceasta varianta). Logo-ul pare facut in paint (fara suparare).
Si la organizarea informatiei mai poti lucra. Cand vad un anunt as vrea sa vad si alte sugestii din aceeasi categorie.
1nesco are dreptate. Trebuie gasita o modalitate de a lista anunturile firmelor separat de celelalte anunturi. Poate o sectiune premium. In acelasi timp trebuie sa gasesti o modalitate mai buna decat rating-ul cu stelute sau comentariile pentru a da reputatie celor care ofera servicii. Trebuie facuta diferenta asta pt. ca din ce in ce mai multi oameni "se pricep" la seo, iar cum romanii cauta ce e mai ieftin exista riscul unor tepe.
Mult succes.
2 out of 2 members found this post helpful.
Umbla vorba prin targ ca ar trebui sa ai un design unic.
In cazul asta, i care folosesti o tema oarecum standard, ar trebui sa umbli la CSS sa schimbi ceva culori si elemente. Lucruri marunte care conteaza.
Spre exemplu, ai putea schimba poza asta:

Uite, un set gratis din care poti scoate ceva: Web Design Elements
Trust, but verify.
Vin si eu cu o sugestie:
Fiind un site dedicat SEO, ce naiba cauta acolo un articol despre casa si gradina? Nu prea da profi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!