Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: Supun atentiei site-ul Seoads.org

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data īnscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

inca o sugestie, muta sidebarul pe stanga, mi se pare ciudat sa il vad pe dreapta. In plus, o chestie de estetica, mai pune ceva widgeturi in sidebar, eventual ceva reclame, orice, care sa iti umple spatiul gol. e mai placut pentru ochi.

off: sar'na pentru link
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data īnscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat īn original de robyroy Vezi Post
    inca o sugestie, muta sidebarul pe stanga, mi se pare ciudat sa il vad pe dreapta. In plus, o chestie de estetica, mai pune ceva widgeturi in sidebar, eventual ceva reclame, orice, care sa iti umple spatiul gol. e mai placut pentru ochi.
    Sunt anti sidebar in stanga, deci ala n-as vrea sa-l mut, iar sidebar-ul se va umple pe masura ce se adauga feedback-uri si articole. Va urma facebook sau reclama, dar inca nu e cazul.

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Sunt de parere ca ar trebui sa stabilesti o singura moneda sau maxim 2, e putin ametitor sa vad o oferta in euro, una in lei si una in dolari.
    Nu pot sa fac asta .. multi si-au calculat preturile in ron, euro sau dolari .. nu pot sa am pretentia sa stea ei sa converteasca fiecare pret in functie de ce cer eu. Plus de asta, nu cred ca e un impediment pentru vizitatorii care doresc anumite servicii. Inteleg mult mai usor daca stiu ca serviciul costa 1 dolar, decat daca ar scrie 0,7 euro.

Citat Postat īn original de robyroy Vezi Post
    Vin si eu cu o sugestie:
    Fiind un site dedicat SEO, ce naiba cauta acolo un articol despre casa si gradina? Nu prea da profi.
    Asta da de inteles utilizatorilor ca pe site se pot adauga si articole in vedea promovarii. Pe sectiunea de anunturi afisez si articole, iar pe articole afisez si ultimele anunturi. Oricine e interesat de adaugarea de articole ar putea fi interesat de vanzari de articole sau link-uri pe alte site-uri (de ex) si viceversa.

As dori sa se mai dea cu parerea cateva persoane in privinta asta.
    Multumesc
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •