Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Se merita sa lucrezi cu echipe de profesionisti?

Afișare hibrid

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Se merita sa lucrezi cu echipe de profesionisti?

Obiectivul acestui thread este de a afla o reteta corecta pentru un business online. Sa presupunem ca avem o idee pe care vrem sa o punem in practica, si aici fiind foarte intepretabil luam ca exemplu o galerie foto. (in functie de fiecare nisa, proiectul va avea sanse mai mari sau mai mici de reusita).

O echipa minima a siteului, daca nu ma insel, ar trebui sa fie formata din:
    - designer si programator care vor dezvolta platforma si ii vor aduce pe parcurs noi functii si modificari celor actuale
    - cateva persoane pentru crearea/adaugarea continutului
    - o persoana pentru administrare (aprobare/stergere comentarii, etc)
    - oameni pentru promovare

Monetizarea principala ar fi vinderea de publicitate prin metodele arhi-cunoscute. Nelamurirea mea este, cum ar putea deveni un proiect de acest gen profitabil avand in vedere costurile de creare/administrare ?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu exista o "reteta corecta" ci o reteta care merge pentru tine. Sunt atatia care si-au format echipe si nu au realizat nimic, sau oameni singuri, cu cel mult unul sau doi prieteni care au realizat proiecte de succes.

Evident ca general vorbind, este recomandat sa ai oameni dedicati pentru fiecare domeniu in parte (administrare, programare, continut, vanzari, etc)
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nu exista o "reteta corecta" ci o reteta care merge pentru tine. Sunt atatia care si-au format echipe si nu au realizat nimic, sau oameni singuri, cu cel mult unul sau doi prieteni care au realizat proiecte de succes.

Evident ca general vorbind, este recomandat sa ai oameni dedicati pentru fiecare domeniu in parte (administrare, programare, continut, vanzari, etc)
    Daca am pune problema altfel, cunoasteti vreun exemplu de site banal la prima vedere (blog nisat sau personal, galerie foto, site de divertisment) care sa fi reusit sa ajunga la standardul de proiect serios, doar prin implicarea unui singur webmaster?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Daca am pune problema altfel, cunoasteti vreun exemplu de site banal la prima vedere (blog nisat sau personal, galerie foto, site de divertisment) care sa fi reusit sa ajunga la standardul de proiect serios, doar prin implicarea unui singur webmaster?
    Eu, un singur om, am reusit cateva proiecte importante,
    - un site complet singur,
    - iar la altul am mai apelat la un designer, un coder pentru cateva artificii si mai multi autori de articole
    Mai am alte proiecte reusite in care am colaborat cu mai multi.

Pentru o reusita primul lucru dupa idee este un plan bine pus la punct, si realist pentru ca am vazut planuri in care spuneau ca dupa 3 luni vor avea 3000 unici pe zi, dupa 6 luni 10.000 si dupa doi ani 50.000, si toata nisa nu avea potential nici pentru 2000 unici pe zi (presupunand ca concurenta este disparuta)
    )

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de crt Vezi Post
    Pt. 1000 de euro pe luna lucrezi singur si cand ai nevoie de ajutor bagi un anunt pe seopedia. Sincer, daca te gandesti la un profit de 1000 de euro pe luna nu cred ca te gandesti la un proiect mare.
    Nu face confuzie intre profit si venituri, poti sa ai venit 1000000 euro si profit 1 euro
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu face confuzie intre profit si venituri, poti sa ai venit 1000000 euro si profit 1 euro
    Nu fac dar poate ca imi imaginez eu altfel un proiect mare.

crt
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

E greu sa dezvolti un proiect mare de unul singur daca nu ai bani frumosi de investit. Poate ca sunt cazuri dar cu siguranta sunt exceptii.

In aceasta schema as pune la prima liniuta un om care are experienta in domeniul marketingului online. Mai mult, as prefera sa il consult inainte de a investi bani in ceva. E important sa alegi o idee buna, care sa prinda. Si mai important e sa sti sa o promovezi si sa o monetizezi.

Pe design nu vad de ce ar fi nevoie de un colaborator permanent.

Nu o sa dezvolti niciodata un proiect care sa iti acopere costurile din primele luni. Ori suporti din buzunar, ori gasesti oameni care vor sa se implice si sa astepte cateva luni pana sa vina si remuneratia.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

E greu sa dezvolti un proiect mare de unul singur daca nu ai bani frumosi de investit. Poate ca sunt cazuri dar cu siguranta sunt exceptii.

In aceasta schema as pune la prima liniuta un om care are experienta in domeniul marketingului online. Mai mult, as prefera sa il consult inainte de a investi bani in ceva. E important sa alegi o idee buna, care sa prinda. Si mai important e sa sti sa o promovezi si sa o monetizezi.

Pe design nu vad de ce ar fi nevoie de un colaborator permanent.

Nu o sa dezvolti niciodata un proiect care sa iti acopere costurile din primele luni. Ori suporti din buzunar, ori gasesti oameni care vor sa se implice si sa astepte cateva luni pana sa vina si remuneratia.
    Ideea de baza nu este recuperarea investitiei intr-un timp incredibil de scurt, ci productivitatea proiectului. Spre exemplu, pentru un profit lunar de 1000 euro, se preteaza o ideea banala/clasica sau sansele sunt mici? Ma refer pentru un proiect pe .ro

crt
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Pt. 1000 de euro pe luna lucrezi singur si cand ai nevoie de ajutor bagi un anunt pe seopedia. Sincer, daca te gandesti la un profit de 1000 de euro pe luna nu cred ca te gandesti la un proiect mare.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

La cum am vazut eu ca merg treburile in online in ultima vreme, cel putin de cand seo nu mai este ceea ce stiam candva, 1000 euro profit (nu incasari) lunar mi se pare un castig decent ce il poate produce un proiect de proportii destul de mari.

Ma gandesc spre exemplu la un blog care necesita zilnic 2-3 articole de calitate, ar avea nevoie de sute euro lunar investiti doar in continut.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Obiectivul acestui thread este de a afla o reteta corecta pentru un business online. Sa presupunem ca avem o idee pe care vrem sa o punem in practica, si aici fiind foarte intepretabil luam ca exemplu o galerie foto. (in functie de fiecare nisa, proiectul va avea sanse mai mari sau mai mici de reusita).

O echipa minima a siteului, daca nu ma insel, ar trebui sa fie formata din:
    - designer si programator care vor dezvolta platforma si ii vor aduce pe parcurs noi functii si modificari celor actuale
    - cateva persoane pentru crearea/adaugarea continutului
    - o persoana pentru administrare (aprobare/stergere comentarii, etc)
    - oameni pentru promovare

Monetizarea principala ar fi vinderea de publicitate prin metodele arhi-cunoscute. Nelamurirea mea este, cum ar putea deveni un proiect de acest gen profitabil avand in vedere costurile de creare/administrare ?
    In primul rand schimba tara edy, in Romania este mult mai greu sa faci profit dintr-un business curat, decat in alta parte, si pentru ca pretul programatorilor /design/content este cam acelasi indiferent daca faci un site in romana sau unul in germana, dar monetizarea este diferita
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th June 2013, 08:03
  2. Echipe.Info
    De buicky în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th May 2012, 16:41
  3. De lucrezi la google
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 22nd November 2010, 16:48
  4. Profesionisti SEO
    De Andreib21 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 8th October 2008, 12:22
  5. Firme/echipe serioase pentru proiecte in ajax/php/mysql
    De meetzah în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th August 2007, 08:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •