Nu stiu daca este categoria cea mai potrivita.... dar in fine:
Doresc sa initiez un proiect (un website) si am nevoie de o firma/ echipa specializata in ajax, php si mysql. Am cautat eu pe netul din .ro dar nu am gasit nimic sa imi inspire destula incredere. Mentionez ca nu ma gandesc la un site personal sau al ceva ce poate fi facut cu un template de pe net sau cu un cms existent. Am in minte un site din generatia web 2.0, asa ca am nevoie de persoane competente.
Se exclud asadar oferte venite din partea celor tributari Microsoft FrontPage sau Macromedia Dreamwaver. Presupun ca printre vizitatorii acestui forum exista si persoane care au lucrat cu profesionisti in domeniu. As vrea sa alcatuim aici o lista cu firmele cele mai serioase in domeniu.
Precizare: nu am nici o legatura cu acest domeniu, adica nu am nici o afacere de acest gen pe care sa o promovez. Va rog sa nu puneti adresele web cu hyperlink. De asemenea, sper ca moderatorii nu vor considera acest post o incercare de reclama. Pur si simplu am nevoie de aceste informatii... si presupun ca ar fi o resursa utila si pentru ceilalti vizitatori.
Mihai