Te intereseaza exclusiv form-ul respectiv? Pentru ca el e doar o bucatica dintr-un plugin pe care-l folosesc sa faca mai multe.
Codul pentru form-ul respectiv e asta:
Cu conditia sa-i adaugati si o conditie ca sa nu-l afisezi cand userul s-a logat (ci eventual sa-i adaugi altceva). Adica, mergi in functions.php, faci o functie stiu eu... login_form() { bagi codul meu de mai sus impreuna cu conditia si cu ceea ce-ar trebui sa afisezi dupa} si apelezi in sidebar.Cod HTML:<form name="loginform" id="authoriz" action="<?php bloginfo('wpurl'); ?>/wp-login.php" method="post"> <div> <label for="login"><?php _e('Utilizator'); ?>:</label> <input type="text" name="log" value="" id="login" /> </div> <div> <label for="pass"><?php _e('Parola'); ?>:</label> <input type="password" name="pwd" value="" id="pass" /> </div> <div> <span id="remember"><label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" value="forever" /><?php _e('Tine-ma minte'); ?></label></span> <input type="submit" name="submit" value="<?php _e('Log In'); ?>" id="enter" /> </div> <input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>" /> <div id="lost"><?php wp_register('', ''); ?> | <a href="<?php bloginfo('wpurl'); ?>/wp-login.php?action=lostpassword"><?php _e('Parola pierduta?'); ?></a></div> </form>
Sau incerci cu pluginul asta, daca nu ai skill-uri de programatorWordPress › Sidebar Login « WordPress Plugins Insa nu l-am testat ci doar l-am google-it.
*in exemplul ce ti l-am dat sunt clasele mele de css. Trebuie sa ai grja si de asta
On topic: Multumesc. Va astept cu articole![]()

Răspunde cu citat