Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Rezultate 71 la 77 din 77

Subiect: Director de articole - earticole.com

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de webSorin Vezi Post
    N-a zis nimeni ca nu e dreptul proprietarului de site sa stabileasca orice regula i se pare lui oportuna. In mod sigur are o motivatie, eu pur si simplu mi-am exprimat opinia si anume ca mi se pare stupid sa lasi doar 2 link-uri in tot articolul.

In momentul in care vii cu restrictii inca de la inceput nu faci decat sa-ti bagi singur bete-n roate... dar asta-i alta discutie.

In ceea ce priveste wordpress-ul... ma abtin! Eu nu-mi voi face ever ceva in wordpress, nici macar site-ul meu personal. Dar asta-i din nou, alta discutie.
    Consider ca 2 link-uri sunt suficiente (eu in 90% din cazuri inscriu cu un singur link, chiar daca m-ar lasa cineva sa foloses 25), iar mai multe ar diminua calitatea directorului din punctul meu de vedere. Fac asta si pentru ca prefer calitate inainte de cantitate (daca cineva nu va mai inscris un site pentru ca nu poate pune decat 2 link-uri, nu 3 sau 4) e problema lui.

PS: Vezi ca articolul tau n-a atins limita de 200 cuvinte minim pe care un articol trebuie sa-l aiba. Daca doresti, ti-l pot trimite pentru a-l completa cu cat ii lipseste (56 de cuvinte mai exact )
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@werbsorin eu ti-am sters articolul pentru ca nu ai respectat regulile directorului, este o resursa gratuita, macar un mic respect pentru regulile directoarelor in care inscrii ar fi necesar. Eu in locul tau as fugi de acele diectoare in care se scrie articole dea valama fara reguli si fara moderare.
    De exemplu prmul articol al tau nu este unic, are 4 link-uri in 188 de cuvinte, rescrie un articol corespunzator care sa respecte regulile de aici Ghid Articole | Director Articole
    Alt articol are 5 link-uri in 393 de cuvinte si continut duplicat.
    Ai un motiv pentru care sa nu fie respinse articolele?

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

@lovelife, altul decat cantitate nu cred!
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

webSorin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    21st April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    42
    Putere Rep
    28

Implicit

Salutari!
    Nu ma deranjeaza ca mi-ati sters articolele, si-asa este prima oara cand folosesc astfel de servicii. Eu oricum nu ma promovez prin astfel de site-uri sau directoare. Ti-am bagat continut pe site doar ca sa-ti testez functionalitati. Acum daca tu nu apreciezi valoarea unui sfat/critica... ce pot eu sa zic!
    Anyway, este site-ul tau, ograda ta... ideea e ca tu ai cerut opinii si eu ti le-am furnizat. A fost o opinie si crede-ma ca nu-mi place sa pied timpul aiurea ...
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa asta mi-e punctul de vedere...

Cand o sa faceti distinctia intre web development si clone develpoment atunci, probabil o sa ma intelegeti!
    Va urez codare si optimizare placuta, plina de rezultate!

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de webSorin Vezi Post
    Salutari!
    Nu ma deranjeaza ca mi-ati sters articolele, si-asa este prima oara cand folosesc astfel de servicii. Eu oricum nu ma promovez prin astfel de site-uri sau directoare. Ti-am bagat continut pe site doar ca sa-ti testez functionalitati. Acum daca tu nu apreciezi valoarea unui sfat/critica... ce pot eu sa zic!
    Anyway, este site-ul tau, ograda ta... ideea e ca tu ai cerut opinii si eu ti le-am furnizat. A fost o opinie si crede-ma ca nu-mi place sa pied timpul aiurea ...
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa asta mi-e punctul de vedere...

Cand o sa faceti distinctia intre web development si clone develpoment atunci, probabil o sa ma intelegeti!
    Va urez codare si optimizare placuta, plina de rezultate!
    Pentru feedback-ul oferit, ti-am oferit la randu-mi reputatie aici pe forum! Pentru ca articolul nu respecta anumite reguli, ti-am oferit sansa sa-l corectezi. Dar nu pot sa-l aprob doar pentru ca mi-ai facut un serviciu sau mai stiu eu ce, cata vreme nu corespunde regulilor

Multumesc inca o data pentru feedback si sa stii ca am tinut cont de el sau de parti din el.

webSorin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    21st April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    42
    Putere Rep
    28

Implicit

Multumesc ptr. reputatie... nici n-am observat!
    Ideea este ca nu intentionez sa devin super-membru pe seopedia, chiar am altele mai bune de facut, insa, nu voi ezita sa ajut si eu din cand in cand useri care cer ajutorul si care apreciaza valoarea unei critici.

Cat despre articolele cu pricina, le poti sterge linistit. Scopul postarii lor a fost doar de a testa aplicatia. Dupa cum am mai spus eu nu ma promovez prin directoare web sau directoare de articole... am vrut doar sa testez daca merge editorul, ce bug-uri are, daca merge totul ok... cum arata formularul de adaugare, daca este usor de folosit... stii tu, chestii d'astea generale, caci nu am timp de analize in detaliu.
    In principiu caut ceea ce-mi sare in ochi...

Inca odata, multumesc si iti urez succes in continuare!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Vezi ca ai un articol pe sfert copiat de la mine: Maca ajuta la cresterea potentei

Nu eu l-am scris, mi-a fost trimis si l-am publicat (nu gratis, normal). Nu stiu daca te intereseaza, am vrut doar sa te anunt. Acum am aflat si eu.

Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articole
    De eugen în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2009, 17:53
  2. Director Seo sau Director general?
    De matican în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th September 2009, 15:36
  3. www.top-director.com Director Web Gratis
    De voidcode în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3