Informatiile despre masini sunt luate de pe un site al unui dealer si preturile sunt fixe daca te uiti mai atent. Ele au fost postate ca sa nu fie site-ul gol dar totusi sa reprezinte pretul real. Firma nu exista pentru ca nu exista profit si deci nu am de gand sa platesc impozit forfetar pe ce nu produc. Facturi? dupa cum spuneam: sa vad eu utilizatori extaziati si apoi investitiile masive..chit ca iau credit de la banca lol...sincer nu se merita sa investesc de pe acum tot ce am,ce pot ca apoi sa nu am utilizatori..parerea mea

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Mai zicea cineva de faptul ca site-ul selectat in limba romana are categoriile in limba engleza. Frumoasa observatie,poate era mai atenta si OBSERVA ca am tradus singur site-ul atat cat am putut..ca la cate linii/fisiere are...cu miile. Si plus ca acea persoana nu s-a gandit ca poate modulele care urmeaza sa le cumpar sunt tot in engleza si deci daca platesc sa am site-ul tradus acum tot va trebui sa platesc din nou si pentru module..mama ei de webmastererie... si deci am lasat site-ul tradus de mine pe jumate,pare cam nasol dar macar se intelege ceva...