Pagina 1 din 10 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 100

Subiect: Liciteaza-ma.ro sub lupa

Afișare hibrid

suspectu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit Liciteaza-ma.ro sub lupa

Salut.
    Va prezint site-ul meu de licitatii online (adresa este afisata ca titlu,asta ca sa nu o mai postez si aici sa sa fiu acuzat de spam).
    Proiect inceput in...aprilie-mai (cred) 2010. Este la inceput si dupa cum spuneam: a fost si este un proiect desi multi vor spune ca trebuie sa fie un bussines.
    Domeniul .ro imi apartine si mai am si domeniul auction-bids.com (cumparat pentru directionarea spre limba engleza a site-ului).
    Script cumparat cu licenta,mai am cateva module de instalat..dar nu stiu cum spre rusinea mea
    In momentul de fata pot spune ca stau prost cu page rank-ul dar la nivel de keywords,meta tag-uri si descriere am un rezultat de 100% conform unui site de monitorizare.
    Site-ul,apare primul in lista google pentru urmatoarele keywords-uri:
    -licitatii online
    -liciteaza online
    -licitatii
    -liciteaza-ma
    Am si screenshot-uri pentru cine nu crede si cum de eu ma enumar printre ei le admir in fiecare zi (la cerere le pot uploada),acest SEO fiind facut de mine.
    Pe viitor astept cateva licente si autorizatii de la cateva institutii ale statului ca sa-mi justific dorinta de a fi cel mai bun de pe piata in acest domeniu.
    Caut persoane care pot sa-mi instaleze modulele si poate chiar mai mult,contact aici sau PM.
    Va multumesc pentru timpul acordat de voi pentru a va posta parerile si criticile.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu vreau sa te dezamagesc. Cred ca esti logat in Webmaster Tools atunci cand verifici pozitiile. Nu esti pe prima pozitie decat pentru ultima cautare. Verifica inca o data, nelogat. Sau seteaza Privacy Mode.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 29th October 2010 la 21:07.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Legat de template..vorbim de sute de euro pe putin si ma repet: e un proiect asa cum am adaugat la inceputul post-ului
    Stiu ca nu pare a site bussines dar astea se remediaza pe parcurs cu rabdare si dupa puteri (totusi e criza si eu sunt salariat si nu patron)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Legat de prostiile alea din footer..fuge omu dupa pagerank si link exchange ca dupa mancarea gratis...cum de nu au fost bani de publicitate din cauza ca site-ul NU este finalizat.
    Stiu ca nu e bine sa le am pe viitor dar pana la acel viitor cand vor fi clienti platitori si bani de investit..vor aparea modificarile si multe alte surprize placute pentru voi utilizatorii si va garantez lucrul asta !

Era sa uit: numele domeniului nu are legatura cu copiile altora si sa nu uitam: marca inregistrata platita cu bani grei ia fata oricarei inregistrari de domeniu ! asa ca lumea poate visa la copii pana le va pierde fortat ! deci sa nu ne pierdem in amanunte.
    Se ofera cineva si cu un ajutor sau numai critici?

Da am licenta

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    35

Implicit

yep, nici la mine n-apari in google la cautarile respective.
    keep dreaming...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,iti apreciez postarea si te anunt ca poate ai dreptate cum si un alt prieten de-al meu credea ca am site-ul stelat (memorat la marcaje) si nu este. Pozitiile sunt verificate direct pe google si screen-urile tot pe google sun facute.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

In primul rand, mie nu imi place deloc titlul tau. E scris tot cu litere mici, doar pentru motor de cautare. Mie ca user uman nu imi spune aproape nimic (pt ca aproape sigur voi refuza sa-l citesc, nefiind o propozitie, un motto...sau chiar un simplu titlu).

Al doilea lucru: eu m-as zbate sa obtin liciteazama.ro pentry typo-uri. Altfel vei avea mult de pierdut pe termen lung. Daca e la altcineva, incearca sa-l iei acum, pana nu ai un site mare si o sa iti rada ala in nas (adica o sa iti ceara suma astronomica doar pentru faptul ca tu ai nevoie de el).

Al treilea lucru: Vezi cu Page Speed ce ai mai putea imbunatati la viteza de incarcare. Nu stiam de ce se incarca greu prima data, insa apoi am vazut toate rahaturile (sorry) din footer. Nu ai nevoie de nici unul dintre ele (nici macar de contoarele de trafic).

Click to share pe unele imagini e enervant. Nu inteleg care e scopul, dar eu pe logo as vrea sa ajung pe home... nu sa-i fac share pe Twitter.

La design ai nevoie de multe imbunatatiri. Mie unul nu imi plac culorile folosite, dar aici poate fi parere subiectiva. Ai insa un spatiu total inutil gol sus in header. Acolo poti pune niste functionalitati ale site-ului (sau un banner), pentru ca atentia userilor poate fi captata usor acolo.

Page loaded in 0.014495 seconds
    Ai nevoie de asta? E un query in plus...

Cam atat de la mine. Sper sa apreciezi critica, pentru ca incerc sa fie constructiva Te bati cu niste grei in domenii si trebuie sa lucrezi in primul rand la aspectul de "profi" al site-ului (care momentan nu e din cauza unor scapari enumerate de mine mai sus).

Citat Postat în original de suspectu Vezi Post
    Salut,iti apreciez postarea si te anunt ca poate ai dreptate cum si un alt prieten de-al meu credea ca am site-ul stelat (memorat la marcaje) si nu este. Pozitiile sunt verificate direct pe google si screen-urile tot pe google sun facute.
    Oricum ar fi, atata timp cat nu apar la noi e o problema... Tu stii merge si singur pe site, noi userii nu... Corect?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Mda,nu pot posta inca imaginile respecive dar o sa va trimit adresa unde se afla pozele prin PM

Legat de spatiile goale: acolo sunt bannere dar nu apar tot timpul ;
    Legat de timpul de incarcare: site-ul nu este validat W3C si am cateva..sute..de erori
    Legat de domeniu: denumirea se bazeaza mai mult pe primul cuvant si anume prefixul si apreciez scrierea corect gramaticala decat cuvintele adunate fara inteles..
    Legat de literele mici: stiu dar se va remedia asa cum nu am nici favicon..si se va remedia si aici
    Ultima modificare făcută de suspectu; 29th October 2010 la 21:17.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Linkurile nu sunt seo friendly, culorile nu sunt prea bine alese, categoriile+altele sunt in engleza.
    Nu apari pe prima pagina in google.ro decat pt "liciteaza-ma", pentru restul esti asa:
    • licitatii online - 35
    • liciteaza online - 27 (locul 2 in google.com)
    • licitatii - 186

Ai licenta pt phpprobid?
    Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 29th October 2010 la 21:23.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Ajutor? Pai criticile mi se par cel mai bun ajutor. Acum stii ce ai de imbunatatit...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai un ajutor pentru validare W3C , template,instalare module..macar preturi,id-uri de contact care se ocupa cu asa ceva..si tot ar fi bune

Pagina 1 din 10 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dau domeniu liciteaza punct ro
    De blueeyesromanesti în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:58
  2. Program-Tv.ro sub lupa.
    De dragoserv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th June 2008, 13:11
  3. Un nou proiect sub lupa - OneDesign
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2