Salut.
Va prezint site-ul meu de licitatii online (adresa este afisata ca titlu,asta ca sa nu o mai postez si aici sa sa fiu acuzat de spam).
Proiect inceput in...aprilie-mai (cred) 2010. Este la inceput si dupa cum spuneam: a fost si este un proiect desi multi vor spune ca trebuie sa fie un bussines.
Domeniul .ro imi apartine si mai am si domeniul auction-bids.com (cumparat pentru directionarea spre limba engleza a site-ului).
Script cumparat cu licenta,mai am cateva module de instalat..dar nu stiu cum spre rusinea mea
In momentul de fata pot spune ca stau prost cu page rank-ul dar la nivel de keywords,meta tag-uri si descriere am un rezultat de 100% conform unui site de monitorizare.
Site-ul,apare primul in lista google pentru urmatoarele keywords-uri:
-licitatii online
-liciteaza online
-licitatii
-liciteaza-ma
Am si screenshot-uri pentru cine nu crede si cum de eu ma enumar printre ei le admir in fiecare zi(la cerere le pot uploada),acest SEO fiind facut de mine.
Pe viitor astept cateva licente si autorizatii de la cateva institutii ale statului ca sa-mi justific dorinta de a fi cel mai bun de pe piata in acest domeniu.
Caut persoane care pot sa-mi instaleze modulele si poate chiar mai mult,contact aici sau PM.
Va multumesc pentru timpul acordat de voi pentru a va posta parerile si criticile.

.
(la cerere le pot uploada),acest SEO fiind facut de mine.