Salut.
Va prezint site-ul meu de licitatii online (adresa este afisata ca titlu,asta ca sa nu o mai postez si aici sa sa fiu acuzat de spam).
Proiect inceput in...aprilie-mai (cred) 2010. Este la inceput si dupa cum spuneam: a fost si este un proiect desi multi vor spune ca trebuie sa fie un bussines:).
Domeniul .ro imi apartine si mai am si domeniul auction-bids.com (cumparat pentru directionarea spre limba engleza a site-ului).
Script cumparat cu licenta,mai am cateva module de instalat..dar nu stiu cum spre rusinea mea:(
In momentul de fata pot spune ca stau prost cu page rank-ul dar la nivel de keywords,meta tag-uri si descriere am un rezultat de 100% conform unui site de monitorizare.
Site-ul,apare primul in lista google pentru urmatoarele keywords-uri:
-licitatii online
-liciteaza online
-licitatii
-liciteaza-ma
Am si screenshot-uri pentru cine nu crede si cum de eu ma enumar printre ei le admir in fiecare zi:D (la cerere le pot uploada),acest SEO fiind facut de mine.
Pe viitor astept cateva licente si autorizatii de la cateva institutii ale statului ca sa-mi justific dorinta de a fi cel mai bun de pe piata in acest domeniu.
Caut persoane care pot sa-mi instaleze modulele si poate chiar mai mult,contact aici sau PM.
Va multumesc pentru timpul acordat de voi pentru a va posta parerile si criticile.