Va propun spre analiza websitul Vitiligo Romania: www.vitiligo.ro
Vitiligo, (numit si “leukoderma”) este o boala de piele in care sistemul imun vede celulele pigmentare drept corpuri straine si le ataca, rezultatul fiind aparitia de pete sau puncte albe.
Situl e finalizat si functioneaza de la inceputul lunii august. Practic in acest moment obiectivul din punct de vedere SEO il reprezinta IBLurile de calitate, concret incerc sa gasesc parteneri de link exchange pe situri medicale bune.
Am urmarit optimizarea sitului pentru cautari specifice "vitiligo, tratament, terapie, boli piele, etc" in acelasi timp tinand cont si de densitatea cuvintelor din articole. In viitor as vrea sa folosesc si tagurile <h1>, <h2> desi nu ma astept sa faca minuni.
Publicul tinta il reprezinta bolnavii de vitiligo si familiile lor (1-2% din populatia planetei) de aceea incerc sa creez o mica comunitate in jurul websitului. Competitia este slaba in domeniu, practic e singurul site din Romania care trateaza exclusiv subiectul bolii vitiligo.
Inteleg utilitatea SEO insa vreau sa atrag vizitatorii prin calitatea continutului si mi-am facut un obiectiv din a adauga saptamanal stiri si articole noi.
Daca are cineva comentarii constructive legate de codul folosit, continut, imagini etc. sunt mai mult decat deschis la sugestii.
Multumesc,
Mircea

Răspunde cu citat