Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: www.dracula-souvenirs.com sub lupa

ciprian2006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th August 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    97
    Putere Rep
    34

Implicit www.dracula-souvenirs.com sub lupa

Am rugamintea sa aruncati o privire pe siteul www.dracula-souvenirs.com, site-ul e pe o platforma wordpress si are cam un an. astept sfaturi SEO, design... etc

si chiar critici, doar vreau sa-l imbunatatesc

ce se intampla?

la o cautare in google dupa cuvantul "dracula" siteul nu apare in cele 21.000.000 de rezultate (azi am avut rabdare sa verific). verificasem mai demult si era undeva pe locul 400, ma gandeam ca e pe drumul el bun... na fiind un cuvant cam utilizat si cu ceva vechime...

totusi, siteul are 133 pagini indexate in google si vreo 600 in yahoo si se pozitioneaza bine dupa unele combinatii de cuvinte. ... si totusi de ce nu apare dupa cuvantul "dracula"
    Ultima modificare făcută de ciprian2006; 5th September 2008 la 15:32. Motiv: informatii noi

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    36

Implicit

Auch!

[Off]Imi displace ideea sa faca din Vlad Tepes o mascota pentru americani! [/off]

Designul mi se pare nepotrivit pentru un astfel de site. E prea deschis, prea alb... eu unul l-as fi facut pe negru cu rosu.
    As zice ca n-ar strica un Headspace sau un All-in-One SEO (daca ai altceva pe care eu nu-l stiu atunci uita aceasta fraza )
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

La prima accesare a site-ului, nu vad niciun element grafic care sa-mi inspire ideea ca acel site are la baza mitul lui Dracula.
    Ai putea sa modifici acel banner si sa adaugi in el ceva mai reprezentativ.
    Tagul description este cam scurt si din cate am vazut nu prea ti-ai ales niste cuvinte cheie pe care sa te axezi in optimizare.
    Bannerul acela cred ca ar sta mult mai bine la inceputul site-ului, nu cum este acum pus dupa acel text.
    Pe link-urile catre social bookmarks ti-as recomanda sa pui atributul nofollow.
    Meniul ala pare impartit in 5 bucati, cel mai bine faci o singura coloana in care sa pui link-urile catre paginile interne, nu cum ai facut tu, 5 link-uri le-ai pus pe orizontal in header, alte 5 in stanga, alte 5 in dreapta etc.
    © 2007 Dracula - myth and reality - arata cam aiurea... pune si tu © 2007-2008 Dracula - myth and reality
    Ultima modificare făcută de w!ll; 9th August 2008 la 00:31.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Situl este bogat in informatii , titlul atrage vizitatorul , dar continutul paginii parca se departeaza un pic de titlu.
    Repetare suparatoare pentru ochi a unor cuvinte , si daca la Dracula banuiesc scopul , la Vlad the impala nu imi e clar de ce e repetat atat de des.
    Linkul din tagul h1 de pagina home care duce vizitatorul tot pe pagina home nu stiu cat de avantajos e SEO , dar mie mi se pare neserios.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Program-Tv.ro sub lupa.
    De dragoserv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th June 2008, 14:11
  2. Un nou proiect sub lupa - OneDesign
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th May 2008, 12:37
  3. www.vitiligo.ro sub lupa
    De Seo Slave în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 12