Daca are cineva timp si chef sa se uite si pe la mine sa imi spuna ce nu vad eu
Mai sigur aici: www.cartiere.ro
Multam anticipat pentru orice comentarii constructive.
gelusi
Daca are cineva timp si chef sa se uite si pe la mine sa imi spuna ce nu vad eu
Mai sigur aici: www.cartiere.ro
Multam anticipat pentru orice comentarii constructive.
gelusi
Ok, dacă mă întrebi pe mine adsenseul e ineficient poziţionat, 3 blocuri la grămadă unul după altul, printre care se strecoară un titlu, e enervant pentru vizitator că trebuie să stea să descifreze.
2. O descriere undeva: scurtă, nu eseu de 250 de cuvinte, pentru că eu am intrat şi nu ştiam exact ce e cu site-ul, nici din numele domeniului şi nici dintr-o analiză superficială a conţinutului nu mi-am putut da seama despre ce e vorba. Title "Informează-te..." sugerează ceva, prea puţin însă (părerea mea).
Şi cam atâta zic eu.. per ansamblu însă nu este un site care mă tentează să-l vizitez, poate din cauza culorilor.. nu ştiu. Să se mai dea şi altcineva cu părerea.
Sper că am fost utilă.
multam pentru caracterizare.
la partea cu design si culoare ... nu am ce sa fac pentru ca nu ma pricep decat 1% maxim.
la celelalte ma reorientez
Gramada de taguri pe fiecare pagina e si mai suparatoare decat reclamele adsense una peste alta, cam putin continut pe pagini. Culoarea pe mine nu ma-a deranjat prea mult doar continutul.
pai gramada e jos de tot - rar ajungi la ea de obicei
in fine - mai trec una pe lista
Ai putea sa faci o mica corectare a caraterelor romanesti cand faci rescrierea, altfel apare foarte "urat":
http://www.cartiere.ro/118214-caut%C...4%83-bucuresti
Tot despre linkuri, cand ai facut rescrierea, puteai sa pui id-ul articolului la sfarsit.
Daca realize o cautare care nu are raspuns apar niste erori. EX: http://dex.cartiere.ro/search.php?cuv=gigel
Legat de SEO, ai putea sa adaugi o meta description.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
la partea cu linkul ... e generat automat de catre un modul care se ocupa de treaba asta - o sa ma ocup si de asta
la partea cu dictionarul ... trebui sa vorbesc cu cei care au facut scripturile ca eu imi prind urechile cand e vorba de perl
pe partea de SEO - exista o descriere generala, insa nu apare din cauza template-ului care se genereaza fara meta description.
multam pentru idei si atentionari
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)