Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Ce intelegeti voi prin spam ?

biznis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit Ce intelegeti voi prin spam ?

Sper ca nu supar pe nimeni, dar eu nu inteleg acest cuvant.

Spam se numeste ca faci atunci cand nu respecti regulile impuse de o firma?
    Daca Petrom v-ar interzice maine sa mancati ciocolata, ati face asta?

Google nu e nimic altceva decat un site, printre multe altele. Da, e un site mare.
    Da, au o gramada de bani. Asta inseamna ca e imoral sau mai stiu eu cum sa pui un doorway?
    Google nu vrea altceva decat sa faca bani, ca orice alta firma. Cum cineva chiar poate accepta "regulile" acestea menite a le usura lor viata, este, din nou, foarte foarte greu de inteles.

Eu zic sa va concentrati pe a face si voi bani, asta ar terbui sa fie singurul obiectiv.
    Si nu mai va interesati atat de ce fac altii - dupa parerea mea, un outing din asta e mult mai imoral decat un keyword stuffing.

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

daca eu folosesc benzina de la petrom si vad, de exemplu, ca unii baga gunoi in benzina, sa tac pt ca Petrom vrea doar bani? Petrom are ca standarde beninza fara gunoaie, dar de ce oare sa ccept asa ceva? keyword stuffing pt google e ca si cand aia ar baga apa in benzina, daca tot ai bagat petromu la inaintare, exemplu cam fortat asa ca incerc si eu sa explic cum pot. Mie imi place benzina de la Petrom, ce neindoita cu apa, asa ca actionez ca atare.

sa mai explice cineva cum sta treaba, ca eu nu is prea inspirat:d

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Keyword stuffingul modifica nimic altceva decat site-ul celui ce face acest lucru.
    Cu alte cuvinte, acel webmaster isi pune singur gunoi in benzina.
    E treaba lui ce face cu site-ul lui si treaba ta ce faci cu al tau.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

te referi la search engine spam? Da, ma incomodeaza pentru ca in momentul in care caut ceva pe google, mi se returneaza rezultate irelevante, si pierd o groaza de timp pentru a ajunge la informatia care o doresc. De acea raportez siteurile care fac spam, pentru ca vreau sa am un serviciu de calitate, nu sa pierd timpul pe siteurile tampite si doorway pages. Si keyword stuffin nu modifica decat siteul celui care face acest lucru, ci poate modifica si pozitia in serp-deci implicit ma vizeaza direct pe mine.

Multumit de explicatie?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum ziceam, fiecare pune pe site ce vrea.
    E vina unui site ce, ipotetic, poate nici nu vrea sa ajunga undeva sus in top prin diferite mijloace sau a motorului de cautare ?
    Candva, pe la inceput, Google spunea ca nu exista search engine spam iar daca ei au asa ceva, inseamna ca algoritmul de ranking nu este bun.
    Iata ca acum au inceput au inceput sa promoveze ad nauseam un set tampit de reguli ce nu face altceva decat sa le demonstreze neputinta.

Gandeste-te te bine: O regula Adsense, un produs Google, este ca nu e OK sa faci un site MFA. MFA inseamna ca faci un site gandindu-te din start ca vrei sa-l monetizezi cu Google Ads. Ai facut vreodata asa ceva? Daca da, esti un spammer, in acceptiunea Google. Si poate si cea Petrom, cine stie.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

conform unor definitii acceptate pe web (mai mult sau mai putin exacte) spam e atunci cand cineva trimite mailuri (de obicei comerciale) nesolicitate;
    tot spam se numeste si orice actiune de a pacali motoarele de indexare pentru un mai bun ranking;

conform legislatiei noastre.. spam poate fi tradus aproximativ cu "mesaj comercial nesolicitat" si defineste orice mesaj cu implicatie comerciala care nu respecta simultan conditiile: sa existe acordul explicit al destinatarului pt a-l primi si sa contina date de identificare ale celui care il trimite;

pt mine.. spam are niste implicatii oarecum.. lipsite de etica sa ii spunem

prin urmare nu google impune niste reguli, ci legea romaneasca;

despre google.. ce sa zic.. nu mi se pare ca te obliga sa respecti indicatiile;
    e ca si cu as fi eu petrom.. si ti-as spune ca daca vrei sa cumperi benzina de la mine trebuie sa te prezinti cu masina curata; daca vrei benzina de la mine respecti regula, daca nu.. poti sa te duci la benzinaria din colt care probabil ca are benzina indoita cu apa;

de ce te streseaza asa de tare google pe tine?
    poate pt ca tu vrei sa faci bani.. iar google te poate ajuta.. numai ca google e de obicei corect.. si nu accepta sa trisezi.. din punctul asta de vedere.. as zice.. bravo google!

e aceeasi chestie si cu benzina.. participi la o cursa.. si ai nevoie de benzina.. daca o vrei pe cea buna de la petrom.. te duci acolo cu masina curata si ai sanse mari sa castigi.. daca nu.. mergi unde vrei tu in alta parte

later edit:
    mfa nu e un site facut cu gandul de a-l monetiza prin adsense;
    mfa e un site facut cu gandul de a castiga din adsense trisand;

daca unsite care aplica tehnici nerecomandate.. si pretinde ca nu il intereseaza pozitionarea in serp si ca nu e vina lui pt asta.. atunci acel site nu are treaba cu google.. si nu vad de ce s-ar stresa ca google nu il primeste;

tu spui asa.. ok.. mie imi place sa am masina plina de noroi (nimic gresit in asta.. e dreptul tau) si nu ma intereseaza sa cumpar benzina de la petrom (iarasi foarte ok), dar ma enerveaza ca petrom nu ma primeste cu masina murdara.. aici deja nu mai e ok.. daca nu te intereseaza sa cumperi.. ce treaba ai tu cu ce face petrom? e dreptul lui sa isi conduca afacerea cum are chf.. la fel cum e dreptul tau sa iti pastrezi masina cum ai chef..

cu alte cuvinte ce te *beep* pe tine de ce face altul care nu are nici o legatura cu tine?
    Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 1st February 2008 la 14:03.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Gabriel, exact!
    Spam inseamna e-mail spam.

Nu ma streseaza google ci aceasta vanatoare de vrajitoare.
    Live and let live.

"cu alte cuvinte ce te *beep* pe tine de ce face altul care nu are nici o legatura cu tine?"
    Very well put.

Nic
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Termenul spam se foloseste si pentru alte activitati - ilegale/imorale- nu numai email spam.
    De ex, search engine spam-intoxicarea rezultatelor google,yahoo comentariile pe youtube, myspace, cu "vino sa vezi siteul meu" sunt categorisite tot ca spam, postarea pe bloguri/forumuri a unor mesaje publicitare sunt catalogate ca fiind spam, trimiterea de pm uri pe forum cu mesaje publicitare - denumite tot spam, postarea de anunturi fake pe siteuri gen craiglist,gumtree in exces cu scopul de a atrage vizitatori este o activitate care este denumita tot spamming si exemplele pot continua.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Termenul spam se foloseste si pentru alte activitati - ilegale/imorale- nu numai email spam.
    De ex, search engine spam-intoxicarea rezultatelor google,yahoo comentariile pe youtube, myspace, cu "vino sa vezi siteul meu" sunt categorisite tot ca spam, postarea pe bloguri/forumuri a unor mesaje publicitare sunt catalogate ca fiind spam, trimiterea de pm uri pe forum cu mesaje publicitare - denumite tot spam, postarea de anunturi fake pe siteuri gen craiglist,gumtree in exces cu scopul de a atrage vizitatori este o activitate care este denumita tot spamming si exemplele pot continua.
    asta am zis si eu, insa asocierea si cu ilegalul in romania se poate face numai cu mailul.. restul se asociaza cu imoralul, dar nu pot fi pedepsite

Nic
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    asta am zis si eu, insa asocierea si cu ilegalul in romania se poate face numai cu mailul.. restul se asociaza cu imoralul, dar nu pot fi pedepsite
    Ai dreptate. O mica mentiune- nu pot fi pedepsite de lege cred, insa pot fi pedepsite dupa termenii si conditiile siteurilor spamate-fie deindexare din google, banare de pe forum, sau interzicere ip la comment pe bloguri.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SPAM Prin telefon
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:24
  2. SPAM prin SMS - Skoda
    De arrasoft în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 02:26
  3. spam declaratii.ro prin obb.ro
    De miealex în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2