Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Ce intelegeti voi prin spam ?

biznis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu nu am spus altceva decat ca SEO-ul e cam orice te duce sus in SERPS si nu trebuie facute diferentieri bazate pe o moralitate extrem de relativa.

Rostul unui forum eu credeam ca este tocmai dezbaterea. Nu te-a obligat nimeni sa scrii lungul post de mai sus.

Eu respect lumea comunicand, dincolo de niste eventuale glume, comunicand politicos si corect gramatical; oare tu faci asta?
    Daca vrei argumente, le ceri politicos si nu faci jigniri in acest gen ca, cine stie, poate ca n-ar fi cazul.
    Sper ca atitudinea ta si a celuilalt forumist ce m-a jignist nu este ceva uzual pe aici.
    Daca da, ma voi retrage cu scuzele de rigoare. Scuze pentru ca eu nu pot comunica in stilul vostru.

Later edit: Mai arunca o privire pe topicul unde eu promovam Firma Copeac, daca tu astfel crezi ca incercam sa exploatez forumistii de aici. Am incercat sa fac un lucru bun si sa ajut comunitatea din Romania. Adaug la cerintele de acolo faptul ca nu imi place sa ajut badarani. Deci v-as ruga pe tine si pe celalalt domn ce m-a jignit sa nu ma contacteze.
    Ultima modificare făcută de biznis; 2nd February 2008 la 17:07.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

despre cam orice am putea spune ca e relativ, insa scopul meu nu se sa demonstrez daca mai intai a fost oul sau mai intai gaina;

ideea pe care am exprimat-o e simpla.. atata timp cat exista o regula.. ea trebuie urmata; cine nu actioneaza ca atare sa fie gata sa suporte consecintele;
    daca o sa vad pe cinva pe strada ca arunca o hartie pe jos sau ca sparge un geam care nu e al lui atunci o sa il raportez politiei;

acelasi lucru e valabil si intr-o relatie economica.. daca eu ofer un serviciu.. si o fac pe baza unui set de reguli.. atunci toti cei care vor sa beneficieze de el sa le respecte; daca nu le respecta sa suporte consecintele sau sa nu foloseasca serviciul;

despre jigniri.. nu cred ca am facut asta si sigur nu am avut intentia;
    daca am facut afirmatii intr-un stil "informal" e pt ca tu ai impus asta prin mesajele precedente; arata-mi unde e neintelegerea si aduc o explicatie;

depsre corect gramatical.. nu am pretentia ca scriu fara greseala, insa nici nu cred ca m-as descurca prea rau la capitolul asta;
    dupa cum spuneam, sunt dispus sa invat.. asa ca arata-mi greseala si voi incerca sa o corectez

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de biznis Vezi Post
    Later edit: Mai arunca o privire pe topicul unde eu promovam Firma Copeac, daca tu astfel crezi ca incercam sa exploatez forumistii de aici. Am incercat sa fac un lucru bun si sa ajut comunitatea din Romania. Adaug la cerintele de acolo faptul ca nu imi place sa ajut badarani. Deci v-as ruga pe tine si pe celalalt domn ce m-a jignit sa nu ma contacteze.
    acum vad si un edit;
    nu am facut referire la topicul ala, insa probabil ca tot moralitatea relativa te-a facut sa pui in link afiliat acolo;

badaran.. ce sa mai zis.. ms la fel

despre ajutor.. stai linistit.. nu ti l-am cerut

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Cred ca biznis asta habar n-are ce inseamna SEO, el doar vb din ce a auzit pe la altii. Ca si cum el a trait in jungla , dupa regulile junglei si vine sa ne zica noua ca leul este un animal bland, ca na uite a stat cu leii si nu a murit.

De astazi voi raporta si eu toate site-urile care fac spam, ca mi s-a scarbit de atata nesimtire si prostie ! Prea multi prosti Doamne !
    Scapa-ne de ei ca ma apuc eu daca nu o faci TU !

biznis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, renunt.

roadrunner este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd November 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    60
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de biznis Vezi Post
    Eu nu am spus altceva decat ca SEO-ul e cam orice te duce sus in SERPS si nu trebuie facute diferentieri bazate pe o moralitate extrem de relativa.
    Wrong.. ai fi avut dreptate doar daca fiecare motor de cautare n-ar avea un set de reguli de dos si don'ts... Atata timp cat exista niste reguli clare, ele trebuie respectate.
    Si personal nu m-ar interesa deloc ca X face SEO spam atata timp cat ceea ce caut exista si este util. Ca idee incearca sa compari rezultate pentru termeni tehnici sau articole de specialitate cu, eu stiu, jocuri sau chiar SEO related. Daca primele le pot considera rezultate naturale, utile pentru celelalte am mari indoieli ca voi gasi f rapid ceva interesant (si asta din punctul de vedere al cuiva care nu cauta ca un utilizator oarecare)
    Ultima modificare făcută de roadrunner; 4th February 2008 la 12:01.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SPAM Prin telefon
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 10th April 2009, 23:24
  2. SPAM prin SMS - Skoda
    De arrasoft în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 01:26
  3. spam declaratii.ro prin obb.ro
    De miealex în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2