Eu nu am spus altceva decat ca SEO-ul e cam orice te duce sus in SERPS si nu trebuie facute diferentieri bazate pe o moralitate extrem de relativa.
Rostul unui forum eu credeam ca este tocmai dezbaterea. Nu te-a obligat nimeni sa scrii lungul post de mai sus.
Eu respect lumea comunicand, dincolo de niste eventuale glume, comunicand politicos si corect gramatical; oare tu faci asta?
Daca vrei argumente, le ceri politicos si nu faci jigniri in acest gen ca, cine stie, poate ca n-ar fi cazul.
Sper ca atitudinea ta si a celuilalt forumist ce m-a jignist nu este ceva uzual pe aici.
Daca da, ma voi retrage cu scuzele de rigoare. Scuze pentru ca eu nu pot comunica in stilul vostru.
Later edit: Mai arunca o privire pe topicul unde eu promovam Firma Copeac, daca tu astfel crezi ca incercam sa exploatez forumistii de aici. Am incercat sa fac un lucru bun si sa ajut comunitatea din Romania. Adaug la cerintele de acolo faptul ca nu imi place sa ajut badarani. Deci v-as ruga pe tine si pe celalalt domn ce m-a jignit sa nu ma contacteze.

Răspunde cu citat