Salut,
As dori sa stiu ce parere aveti despre "designul" paginii de web www.progra.ro ?
Apreciez orice opinie, sugestie! Multumesc.
Salut,
As dori sa stiu ce parere aveti despre "designul" paginii de web www.progra.ro ?
Apreciez orice opinie, sugestie! Multumesc.
schimba si tu faviconul standard de la drupal.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
mi se pare ca arata destul de standard site-ul. un vBulletin ar fi dat foarte bine la un forum legat de promovare. costa ceva, dar e mai pro solutia.
multumesc pentru opinii!
trebuie sa recunosc ca vbulletin este super bun, dar drupal imi da posibilitatea sa il modific, sa il construiesc de la 0 cu o documentatie excelenta. Daca instalez vbulletin nu mai am nici o satisfactie. Poate eu gandesc gresitimi place sa butonez..
In schimb ce opinie aveti despre design ? culorile nu va deranjeaza ?![]()
Ultima modificare făcută de zoltankr; 16th July 2008 la 02:48.
Şi ce mi-a sărit mie mai întâi de toate în ochi... zero posts.
Mai lucreaza si tu la header si incearca sa pui la http://www.progra.ro/sites/all/theme...um-default.png , ceva pe portocaliu.
De exemplu, daca vreau sa-mi fac un cont, cum fac? Pe http://www.progra.ro/user vad ca nu scrie nimic de "New account".
Ok, revin cand este gata![]()
Nu e valid XHTML.
Nu ai metataguri (descriere si keywords).
Tradu-l in romana.
Meniul vertical din dreapta ar arata mult mai bine daca l-ai pune sus pe orizontala. Chenarele acelui meniu sunt mult prea subtiri.
Butoanele meniului de sus ar arata mult mai bine ori cu alta culoare, ori cu alt design.
Mai trebuie lucrat si la footer.
Fundalul si sigla sunt mult prea monotone, pt. sigla un efect de animatie ar fi perfect, iar pt. fundal poti sa incerci mai multe nuante de portocaliu, sau ceva efecte web 2.0.
Are un aspect mult prea patratos, rotunjeste-i colturile sau fa-i ceva ca sa nu mai creeze impresia asta.
Nu gasesc link-ul ca sa-mi creez un cont.
Link-urile au culoarea clasica, albastru, incearca si cu alta culoare.
Nu are nimic interesant pe el, iar site-urile de acest gen le inchid in 2 sec.
Ultima modificare făcută de w!ll; 16th July 2008 la 12:52. Motiv: completari
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)