am picat pe un site de webmasteri sau freelanceri?ca nici voi cei care ati postat nu stici ce vreti de la viata
![]()
am picat pe un site de webmasteri sau freelanceri?ca nici voi cei care ati postat nu stici ce vreti de la viata
![]()
2 obiectii: sunt activ si am jumate de an![]()
acum referitor la site-ul din studiul de caz:
Contra
1) stiai ca ai de fapt 2 site-uri? site si www . site
2) site-ul nu e 100% operational in limba romana
3) titlul primei pagini trebuie sa aiba in el si site-ul daca vrei sa te bati cu ceilalti
4) link-uri trebuie rescrise
5) viteza de incarcare a site-ului lasa de dorit mult
6) footer-ul mai trebuie lucrat "putin"
7) nu discut de loo si culori e optiunea fiecaruia, dar daca mai multi zic ca trebuie schimbate...
Pro
caut ...
p.s. SINCER IMI PARE RAU CA M-AM UITAT LA SITE-UL TAU SI AM PIERDUT 2 MINUTE SA SCRIU ACEST POST, DAR O SA-L LAS POATE II INTERESEAZA PE ALTII CA TU NU MERITI.
Ultima modificare făcută de Krm; 29th October 2010 la 23:13.
Toate drumurile duc la Targoviste
Sa nu te superi pe noi dar cand faci niste afirmatii, gen sunt pe prima pagina pt x cuvinte, te-as ruga sa prezinti adevarul. Faptul ca noi ti-am analizat site-ul si ti-am spus problemele cele mai evidente, ar trebui sa te puna pe ganduri si sa incepi sa le remediezi.
Screenshot-urile cu dovezi le poti pune pe site-uri de image hosting si apoi pui aici linkurile.
Aici este un site de webmasteri si freelanceri, ce doresti de la noi? Serviciile de webdesign, programare, optimizare site sau aplaudaci?
OK, mersi ca ai trimis screenshot pe PM, esti pe pozitia aia fiindca esti logat! Ti-a spus-o si Nichita dar tu esti prea bun pt noi.
Pentru ceilalti iata ss-ul Fotografiile lui liciteaza-ma.ro - Liciteaza-ma.Ro first in google | Facebook
alt destept care nu intelege ca nu pot posta limk-uri si imagini ca nu am nu stiu cate postari...da ce citeste omu postarile...doar tasteaza ca e mai simplu)))
Ai gresit forumul, cati ani ai? Desteptule, termina! Esti prea destept pt noi, te rugam sa parasesti acest forum, suntem prea prosti pt tine. O sa te faci de tot rasul cand or sa vada si ceilalti cum afirmi tu ca esti pe primul loc pt "licitatii", mare atot-stiutor, mare domn Destept, te rugam sa ne cruti pt prostia noastra, o tu prea-marit GURU! ESTI PE PRIMUL LOC PT CA ESTI LOGAT, ia apasa "Deconectati-va" si dezactiveaza "Web history". Nu poti sa intelegi, desteptule?
Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 29th October 2010 la 22:56.
Daca voi ati fi avut obraz mi-ati fi putut spune 2 lucruri mari si late: bai amice ca sa repari erorile din script faci asa si asa SAU te ajut eu dar asta mi-e pretul, Nu era mai simplu? Dar nu s-a putut.
In conditiile date si lipsite de bun simt va parasesc si va las in ale voastre ca m-ati lamurit cu ce gen de oameni am de-a face,
Puteti sterge contul si postarile mele !
Va las in lumea voastra.
Ultima modificare făcută de suspectu; 29th October 2010 la 22:58.
Suspectule, te suspectez de atitudine nepotrivita pe SeoPedia. La studii de caz ne dam cu parerea... iti spunem ce nu vedem noi bine la site-ul tau. Mai departe, e problema ta sa le corectezi.
Aproape nimeni nu o sa iti faca munca voluntara, insa daca stii sa intrebi punctual se vor gasi oameni care sa te indrume. Invata in primul rand sa respecti userii din thread si sa iei de bun ce iti zic ei, pt ca nimeni nu it vrea raul aici. Sunt sigur... Chiar daca e cineva rautacios, ia tu doar critica din rautatea lui... si ignora-l in rest.
Dupa ce ai identificat problemele, mergi mai departe si imagineaza-ti solutii si deschide threaduri in rubricile adecvate. Dar repet, trateaza problemele punctual. Ex. am nevoie de un om care sa se ocupe de problema asta, am nevoie de graifician care sa imi faca un logo. am nevoie de niste sfaturi cum sa imi branduiesc afacerea (astea le primesti pe gratis si chiar daca nu vor avea studii de "fezabilitate" de zece mii de euro, vor fi aproape la fel de bunetb sa le pui tu in practica).
PS: Schimba-ti atutidinea... nu te certa cu oameni care te ajuta. Asta e cel mai important.
Edit: am inceput postul asta inainte de postul lui Nichita. Daca vedeam urmatoarele, sincer nici nu mai il scriam...
Edit: De nervi, ti-am dat din greseala ca-i post util... fi-r-ar sa fie... (de obicei dau pozitive...asta e), desi vroiam pe dos. Ai face bine sa te indrepti si sa meriti rep-ul ala...
Ultima modificare făcută de Cristi U; 29th October 2010 la 23:17.
Presimt ca te vei departi repede de noi. Toti ti-au dat sfaturi de care sa tii cont iar tu nu stii decat sa jignesti.
Cand mai multi iti spun ca esti beat, e cazul sa ii asculti, ca poate au dreptate..... Dar tu o tii pe a ta.
Tu ce te asteptai? Sa te pupe lumea in fund? Sa te ridice in slavi? Sa iti spuna ce site tare ai? Daca tu abia ai luat domeniul, ai inslatat un soft (la felul cum gandesti / scrii ma indoiesc ca ai dat bani pe licenta) si postezi pe net ca okazii.ro e singurul site de licitatii pe care il stii, te asigur ca nu stii nimin despre domeniul licitatiilor online
Site-ul asta exista ca replica pentru okazii si magariile lor.
Care e diferenta intre mine si ei? sunt nou ! si asta conteaza mult. de ce? nu e loc de magarii !
De ce a aparut site-ul meu pe "piata"? pentru ca nu sunt multe in domeniul online romanesc,eu cunosc doar okazii.Mai era unu aici pe fourum care abia isi luase domeniu si un reseller si anunta ca toate firmele de hosting vor da faliment, la ce servicii o sa ofere el.Suntem un nou serviciu aparut pe piata ce se doreste sa ajunga pe primul lor in domeniul licitatiilor online.
Pana la urma nu reusiti decat sa deveniti penibili si sa va faceti de ras, in loc sa tineti cont de parerile celor experimentati.
PS: Esti pe locul 35 in Google dupa "licitatii online". Delogheaza-te din contul Google, cauta din nou, si atunci o sa vezi si tu crudul adevar![]()
Ultima modificare făcută de Netul; 29th October 2010 la 23:10.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)