29th October 2010, 22:51
0 out of 1 members found this post helpful.
alt destept care nu intelege ca nu pot posta limk-uri si imagini ca nu am nu stiu cate postari...da ce citeste omu postarile...doar tasteaza ca e mai simplu
)))
29th October 2010, 22:56
1 out of 4 members found this post helpful.
Daca voi ati fi avut obraz mi-ati fi putut spune 2 lucruri mari si late: bai amice ca sa repari erorile din script faci asa si asa SAU te ajut eu dar asta mi-e pretul, Nu era mai simplu? Dar nu s-a putut.
In conditiile date si lipsite de bun simt va parasesc si va las in ale voastre ca m-ati lamurit cu ce gen de oameni am de-a face,
Puteti sterge contul si postarile mele !
Va las in lumea voastra.
Ultima modificare făcută de suspectu; 29th October 2010 la 22:58.
29th October 2010, 23:04
2 out of 2 members found this post helpful.
Suspectule, te suspectez de atitudine nepotrivita pe SeoPedia. La studii de caz ne dam cu parerea... iti spunem ce nu vedem noi bine la site-ul tau. Mai departe, e problema ta sa le corectezi.
Aproape nimeni nu o sa iti faca munca voluntara, insa daca stii sa intrebi punctual se vor gasi oameni care sa te indrume. Invata in primul rand sa respecti userii din thread si sa iei de bun ce iti zic ei, pt ca nimeni nu it vrea raul aici. Sunt sigur... Chiar daca e cineva rautacios, ia tu doar critica din rautatea lui... si ignora-l in rest.
Dupa ce ai identificat problemele, mergi mai departe si imagineaza-ti solutii si deschide threaduri in rubricile adecvate. Dar repet, trateaza problemele punctual. Ex. am nevoie de un om care sa se ocupe de problema asta, am nevoie de graifician care sa imi faca un logo. am nevoie de niste sfaturi cum sa imi branduiesc afacerea (astea le primesti pe gratis si chiar daca nu vor avea studii de "fezabilitate" de zece mii de euro, vor fi aproape la fel de bune
tb sa le pui tu in practica).
PS: Schimba-ti atutidinea... nu te certa cu oameni care te ajuta. Asta e cel mai important.
Edit: am inceput postul asta inainte de postul lui Nichita. Daca vedeam urmatoarele, sincer nici nu mai il scriam...
Edit: De nervi, ti-am dat din greseala ca-i post util... fi-r-ar sa fie... (de obicei dau pozitive...asta e), desi vroiam pe dos. Ai face bine sa te indrepti si sa meriti rep-ul ala...
Ultima modificare făcută de Cristi U; 29th October 2010 la 23:17.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
29th October 2010, 23:05
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
crash
Vedeti dumneavoastra stimabile, atitudinea si tonul pe care raspundeti presimt ca n-o sa va duca prea departe. Ca sa nu ma laud singur, vorba aia... o sa zic altfel. Cunosc oameni care erau candva activi aici pe seopedia si care in mai putin de 3 ani au construit adevarate branduri in online, branduri pe care acum le vezi pe afise la parteneri media, despre care auzi la radio si chiar branduri pe care le vezi la tv.
2 obiectii: sunt activ si am jumate de an
acum referitor la site-ul din studiul de caz:
Contra
1) stiai ca ai de fapt 2 site-uri? site si www . site
2) site-ul nu e 100% operational in limba romana
3) titlul primei pagini trebuie sa aiba in el si site-ul daca vrei sa te bati cu ceilalti
4) link-uri trebuie rescrise
5) viteza de incarcare a site-ului lasa de dorit mult
6) footer-ul mai trebuie lucrat "putin"
7) nu discut de loo si culori e optiunea fiecaruia, dar daca mai multi zic ca trebuie schimbate...
Pro
caut ...
p.s. SINCER IMI PARE RAU CA M-AM UITAT LA SITE-UL TAU SI AM PIERDUT 2 MINUTE SA SCRIU ACEST POST, DAR O SA-L LAS POATE II INTERESEAZA PE ALTII CA TU NU MERITI.

Postat în original de
suspectu
Puteti sterge contul si postarile mele !
Va las in lumea voastra.
Ultima modificare făcută de Krm; 29th October 2010 la 23:13.