vezi la cine am host agariciule
atata timp cat scriptul (meu in conditiile de fata) are erori si nu face legatura bine intre comenzi,directionari interne etc,google nu iti indexeaza imaginile pentru ca nu ti le recunoste propriul script ca ar avea vreun link de depistare fata de google,nu iti indexeaza linkurile corect pentru ca nu sunt srise corect si usor de citit/indexat,poti avea rss si activ dar sa fi gasit cu el in neregula etc..ca nu stiu nici eu prea bine desteptule / si inca astept sa mi se stearga contul,dar adminul nu vrea
moare oftica in voi de faza cu primul in google cand eu vorbeam de cu totul altceva, va dati seama ca ati incalcat regulamentul forumului sau aici nu e regulament? SOLICIT ADMINULUI SA BANNEZE CORESPUNZATOR PERSONELE CARE AU POSTAT PE LANGA SUBIECT NUMAI DE DRAGUL DE A POSTA SI PENTRU CA NU S-A RESPECTAT PRIMA POSTARE DIN THREAT ! adica solicit aplicarea regulamentului
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
esti tampit: scriptul se cumpara asa cum este. dar ce ai cumparat tu ceva legal?)
Mie imi place logo,atrage atentia.Vad ca siteul e disponibil si in 3 limbi,e bun.
Ma prompteaza browsrul sa instalez un plugin,nu am curaj sa dau allow inca..
Dau click pe o categorie, se deschide o freastra noua in browser..cu Travian..advertising..bun si asta.Nu dau click pe el ca stiu jocul.
Dau click pe WTA stats logo, vad ca siteul are 5-10 vizite pe zi,hmm..pentru pozitia 1 parca ar trebui sa aiba mai mult,cine stie,asa o fi nisa.
Pe partea de SEO,validarea w3c se poate face aici aici (si cod html si cod css). Pentru a corecta codul ai aici un site de tutoriale foarte bun sau apelezi la cineva contra cost ca sa mearga mai repede.E bine sa il ai validat.
Isuse Cristoase... asta e cea mai tare replica pe care am citit-o pe Seopedia. Moare oftica in voi BAAAA =)) ca el e pe primul loc.
Sorry suspectule, am incercat sa am o atitudine constructiva, dar m-am resemnat si eu![]()
de ce am impresia ca... o sa mai avem inca un post despre seopedia pe zoso.ro?![]()
Boingeanu Ben
cristi eu nu am nimic cu tine,ma refer la cei ce bat campii. uite si tu ce afirmatii de webmasteri au
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)