cristi eu nu am nimic cu tine,ma refer la cei ce bat campii. uite si tu ce afirmatii de webmasteri au
cristi eu nu am nimic cu tine,ma refer la cei ce bat campii. uite si tu ce afirmatii de webmasteri au
@suspectu, o curiozitate am si eu.... dar sincer.... tu chiar crezi ca esti pe locul 1 in Google dupa "licitatii online"?
nu,eu am postat informatia si m-am mirat,atat. dar tu ai stiu sa citesti prima mea postare?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
unde e ala de zice ca nu am cumparat scriptul? hai sa iasa in fata webmasterul lui peste
cand am zis ca e vai de capul vostru am avut dreptate,ca drept dovada ca din postarea mea ati facut un circ. asa va tratati noii veniti? frumoasa nesimtire,aluzii nefondate,oftica din nimic relevant. voi va dati seama ca ati scris numai aberatii? ala se ia de niste poze,altu de licenta,altu de logo. sunteti webmasteri? in ce?)
Sunt 6 pagini scrise in thretul asta din care cred ca numai 3 useri/3postari au fost la subiect. restul ? de ce traiti ma voi?sa fiti webmasteri?)
Omule, eu zic sa te calmezi putin. Vii aici si ceri pareri despre site - asteapta-te si la lucruri negative. Esti intr-o comunitate in care mai toate lumea stie cu ce se mananca lucrurile, deci prosteala nu o sa tina. Ai grija cum abordezi lucrurile data viitoare.
In ceea ce priveste site-ul, e diferenta mare intre ambitiile tale (din primul post) si adevarata lui valoare. E plin de reclame, momentan e putin continut, bara aia wibiya nu are ce cauta acolo, titlul e o ingramadeala de cuvinte etc. Si asta numai la prima vedere, probabil mai apar erori dar nu stau acum sa verific.
Ultima modificare făcută de danP; 30th October 2010 la 00:03.
lumy baiat destept,a postat la subiect fara sa se inece in acele LICITEAZA-MA.RO PRIMUL IN GOOGLE. el cum poate ma sa fie civilizat si voi nu?
Mi-ai facut ziua suspectule, nu ma mai uit la Two and Half Men inainte de culcare, stau si citesc aberatiile debitate aici. Toti ti-am raspuns la subiect, ti-am evidentiat problemele care trebuie remediate si tu ai sarit ca ars cand ti le-am zis.
Invata ca in viata nu toate sunt cum ai vrea sa fie, unele lucruri care ti se par frumoase sunt de fapt urate. Unele idei pot fi LAME cand tie ti se par fantastice. Invata sa asculti ce iti zic si ceilalti si extrage informatia de care ai nevoie.
Nimeni de aici nu moare de oftica ca este tu pe locul 35 pt licitatii online si pe 186 pt licitatii, aici nu murim de ciuda ci ne ajutam reciproc. Daca tie iti este greu sa accepti faptul ca ceea ce ne-ai spus nu prezinta adevarul inseamna ca traiesti pe alta planeta.
E imposibil ca sa ai 24 de ani. Refuz sa cred ca ai 24 de ani si gandesti, vorbesti si sa scrii in felul asta. Vai si amar de vremurile cand o sa fiu pensionar.
Nu trebuie sa ascunzi ce script este, am scris deja: PhpProBid, il am cu licenta din 2008, l-am folosit si m-a dezamagit profund.
Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 30th October 2010 la 00:17.
lumpy descrierea lui,keywordsul etc au fost facute prima date cu logica (de mine) dar dupa ce mi-a recomandat cineva un site webmaster tools sau ceva de genul,am observat ca numai cu cuvintele alea anapoda am facut 100% la descriere,keywords etc si sincer si mie mi s-a parut ciudat. poate le voi schimba. am vazut ca imi lipseste descrierea in H-2 parca de care nu am mai auzit pana acum dar importanta
sa va mai dovedesc ce? meritati? dupa atatea aluzii rautacioase,nefondate,tot eu sa va demonstrez? lol. si vezi tu ala de ceri screen shot: vezi la cine am hostul si intreaba-l daca te primeste in gazduire cu script de pe torrent hahahahah. si aflii daca am cumparat scriptul sau nu
You accept the software product "as is" and ********* make no warranty as to its use, performance, or otherwise.
voi aia de cumparati zilnic scripturi) webmasterilor
))
Hai, fii barbat si demonstreaza-ne ca ne inselam, e de ajuns un screenshot cu plata scriptului. Ce zici, esti destul de barbat? (PS: stiu raspunsul, nu te mai chinui sa scrii).
Daca tu demonstrezi cu un screenhot ca ai cumparat scriptul, eu nu mai am ce cauta pe topicul asta....
PS: Nu e treaba celor ce ofera hostul sa verifice ce scripturi folosesc clientii.
Later edit:
Nu-mi zi ca asta e dovada ca ai cumparat scriptulYou accept the software product "as is" and ********* make no warranty as to its use, performance, or otherwise.![]()
Ultima modificare făcută de Netul; 30th October 2010 la 00:22.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)