Pagina 8 din 10 PrimulPrimul ... 678910 UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 100

Subiect: Liciteaza-ma.ro sub lupa

ant7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    29

Implicit

daca site-ul tau foloseste un script licentiat (din cate am citit, ai spus ca asa e), trebuie sa beneficiezi de suportul producatorului... noi te putem ajuta doar cu niste sfaturi... cativa oameni chiar ti-au dat sfaturi bune si i-ai ignorat... singurul meu sfat este sa iti schimbi atitudinea.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Siteul e hostat pe serverul celor de la care a luat licenta.

suspectu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Diana ce replica sa-ti dau si tie? sa vad sfatul tau sau cinismul,ironia si faptul ca ma judeci tot pe mine? daca aveam ceva cu cineva,atunci nu mai deschideam acest topic,nu mai prezentam site-ul,nu mai ceream sfaturi, sti ce am primit in schim? critici ironice,aluzii deplasate si nicio rezolvare,nici macar cum s-o fac. da,am intrebat pretul pentru prestarea de servicii pentru ca ma intereseaza(studiez piata asa cum face toata lumea),ce e vreo problema?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

producatorul nu-ti ofera decat asigurarea ca scriptul functioneaza,dar nu-ti garanteaza ca nu are erori..si asta patesti cu toti care vand scripturi..

instalare script in romania: 400ron , instalare script de catre strain: 200-300ron. deci? verific piata ca de plosnite am tot dat

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de suspectu Vezi Post
    ia si citeste,sau si tu faci afiramtii nefondate?
    Este ca si cum te-ai angaja la un moment da, la o firma, pe un post nou, in departamentul X. Din prima zi, cand colegii din departamentul tau, care au toti acelasi post ca si tine, desi unii sunt poate mai vechi ca tine in acea industrie, incearca sa-ti explice ce stiu ei mai bine, ca sa te ajute sa te integrezi si sa-ti faci treaba mai bine in noul post.

Cand unul sau mai multi dintre ei incearca sa iti spuna ca in primele 2 zile de munca faci anumite lucruri gresit, tu incerci sa le explici lor ca nu este asa, ca tu stii mai bine, si ii iei si la misto.

In urmatoarea zi, ii spui si sefului tau direct acelasi lucru.

In orice firma, asta s-ar sfarsi cu o concediere, din lipsa educatiei profesionale, si din cauza faptului ca nu te-ai integrat in echipa.

Eu consider totusi, ca meriti inca o sansa. Asta daca realizezi ce ai gresit, si ca nimeni nu are nimic cu tine personal.

PS: Considera postul meu, ca un pamflet, fara nici o referire la viata reala.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Nu te mai obosi sa dai replici ca umpli forumul cu posturi inutile. N-ai inteles nimic din tot topicul asta. In loc sa fi dat atatea replici la toata lumea, mai bine te apucai sa-ti repari erorile.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Unul din motivele pt care se poate incarca greu e multitidinea de bannere din footer.

Si pana la urma care sunt ERORILE DIN SCRIPT pe care le ai? Ca faptul ca se incarca mai greu nu inseamna o eroare de script.

ant7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    29

Implicit

producatorul nu-ti ofera decat asigurarea ca scriptul functioneaza,dar nu-ti garanteaza ca nu are erori..si asta patesti cu toti care vand scripturi..
    inseamna ca nu ai ales bine de la cine sa cumperi... un pret de start pentru o astfel de aplicatie este undeva la 2500 euro. te asigur ca daca alegi o firma serioasa, vei primi un produs fara erori (chiar daca vei descoperi unele bug-uri, ele iti vor fi remediate gratuit)...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

netul daca ma iau dupa w3c sunt cam cateva sute de erori si cateva avertizari. in mare parte se leaga intre ele (adica o corectie rezolva N erori si deci mai scad din ele). dar nu stiu cum sa fac sa scap de ele..si mi-e frica sa nu stric scriptul daca ma bag eu in el direct fara indicatii (chiar daca am acces la copii de script..)

2500euro? tipic romanesc si nu doresc pentru ca romanii nu sunt originali si pot da si exemple. eu nu ma plang de scriptul in sine cat de erori..ce sa zic..are un CMS misto

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

netul daca ma iau dupa w3c sunt cam cateva sute de erori si cateva avertizari. in mare parte se leaga intre ele (adica o corectie rezolva N erori si deci mai scad din ele). dar nu stiu cum sa fac sa scap de ele..si mi-e frica sa nu stric scriptul daca ma bag eu in el direct fara indicatii (chiar daca am acces la copii de script..)
    Pai ai doua solutii.
    1. Iti faci server pe calculatorul tau: instalezi appserv, xamp etc, instalezi scriptul local, repari, modifici, testezi si cand e totul gata si merge bine, pui pe server.

2. Iti faci copie de siguranta pe calculatorul tau si un director de lucru. Modifici un fisier, il copiezi pe server, vezi cum merge. Daca merge prost, copiezi fisierul din copia de siguranta. Asa scapi de frica de a strica ceva (si mai mult pe server).
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

l-am tradus in romana de nu stiu cate ori pana acum si imi tot dadea eroare,cand ii cumparasem certificat de la truste si l-am pus in cpanel mi-a sters toata baza de date

Pagina 8 din 10 PrimulPrimul ... 678910 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dau domeniu liciteaza punct ro
    De blueeyesromanesti în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:58
  2. Program-Tv.ro sub lupa.
    De dragoserv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th June 2008, 13:11
  3. Un nou proiect sub lupa - OneDesign
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2