TM aka Template Monster > templatemonster.com/
TM aka Template Monster > templatemonster.com/
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu ma refeream in special la templateuri de magazine.. Orice template e ok sa iti vina o idee.. Nu trebuie reprodus intocmai.. vorbeam de inspiratie..Majoritatea template-urilor de magazine din TM sunt osC sau zencart.
Cat despre modulele despre care vorbeai, in cateva zile de coding le rezolvi... Spuneam ca pentru un astfel de site (bijuterii) nu vad utila folosirea ideii de magazin online ci mai degraba a unui site de prezentare
pentru ca nu stiu daca produsele se preteaza la vanzarea online in Romania. Nu vorbim de piata externa, ca acolo este altceva..![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Sa fiu sincer nici eu nu am crezut ca magazinele online de bijuterii pot functiona prea bine la noi. M-am razgandit cand am vazut aici pe forum pe cineva vanzand parfumuri online.![]()
Bijuterii online in .ro = marmota invelea ....
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristi, nu sunt de acord.
Eu sunt de parere ca poti sa vinzi online absolut orice. Chiar si pamant pe Luna.Chiar si in Romania.
Jeremy nu vinde inele, deci nu se pune problema ca nu ti se potrivesc bijuteriile.
Ideea lui toto e buna, un magazin de prezentare cu functionalitati minime de shooping cart ar fi mai bine.
Cu stima,
Razvan Pop
Vreau sa va intreb ceva... am incercat sa il optimizez (atit cit m-am priceput).
Am incercat sa imi imbunatatesc linkurile catre mine.. Pot sa zic ca am in medie 100 de vizitatori pe zi, dar comenzile intirzie sa apara(asa cum ar trebui, sunt ceva comenzi dar totusi).
Sunt in Google in pozitia 15 dupa bijuterii argint(pagina 2) si dupa pietre semipretioase prin pagina 3..
Ce sfaturi imi dati ?
Va multumesc..
Indexari in directoare, mod rewrite la link-uri, site map..etc.
ps: refa semnatura.
De introdus in dierctoare am mai introdus, mod rewrite am... mai urmeaza site map...
Referitor la semnatura imi cer scuze,chiar nu mi-am dat seama despre ce semnatura vorbesti pentru ca erau disable ..si cred ca de cind s-a lansat versiunea noua nu mergeaPostat în original de Krumel
Nu vad mod rewrite pe site-ul tau.Postat în original de jeremy
Poate ne arati unde ai.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)