Cind dau in google site:bijuterii-indra.ro imi returneaza 142 rezultate iar cind caut dupa site:www.bijuterii-indra.ro imi returneaza un singur rezultat .
Care e explicatia ?
Cind dau in google site:bijuterii-indra.ro imi returneaza 142 rezultate iar cind caut dupa site:www.bijuterii-indra.ro imi returneaza un singur rezultat .
Care e explicatia ?
Cu sau/si fara "www", ele sint doua link-uri diferite pentru Google.Postat în original de jeremy
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pentru ca iti cauta si in subdomeniile domeniului, inclusiv in www.Postat în original de jeremy
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
si e ok ... daca la cautare cu www am doar un rezultat ? ca am vazut ca altele site-uri au mult mai multe rezultate...
Nu prea e ok...Postat în original de jeremy
Schimba-ti te rog semnatura. Arata ca naiba (intai activeaza optiunile necesare pentru a vedea imagini, semnaturi si altele din control panel)
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
ce pot face ca sa imbuntatesc ?Postat în original de Cristian Mezei
referitor la keywords, page title... e bine sa le variez de la o pagina la alta..?
Spre ex. daca intru intr-o subpagina la un produs spre ex: Colier piatra soarelui, carneol si argint e bine sa pun title (Colier piatra soarelui, carneol si argint) si la keywords (Colier piatra soarelui, carneol, argint,) plus vreo citeva keywords urmarite de mine ?
Imi puteti da un exemplu particularizat ?
Multumesc
Pana la urma ce parere ai despre postul meu anterior?
In SEO aplicatiile facute unui site se leaga intre ele. Daca faci doar pe bucati...rezultatele or sa fie conform cu ceea ce faci.
Uite niste factori de evaluare in optimizarea unui site de care ar trebui sa tii cont.
Deci, mai ai ceva de lucru la site pentru rezultate bune.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
De introdus in dierctoare am mai introdus, mod rewrite am... mai urmeaza site map...
Referitor la semnatura imi cer scuze,chiar nu mi-am dat seama despre ce semnatura vorbesti pentru ca erau disable ..si cred ca de cind s-a lansat versiunea noua nu mergeaPostat în original de Krumel
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)