w.w.w. vreau-anvelope.ro
(nu am voie sa pun linkuri)
primul site. ce parere aveti?
Alex
w.w.w. vreau-anvelope.ro
(nu am voie sa pun linkuri)
primul site. ce parere aveti?
Alex
Ultima modificare făcută de Krumel; 17th April 2007 la 13:53. Motiv: link.
Se incarca f greu.
In FF, cand ma duc cu mousul pe o linie din meniu, textul zboara in dreapta. La fel si ochii mei. Si daca tot ai facut la over efectul ala frumos, nu mai sublinia si linkul, ca e prea mult.
In FF, meniul are alte caractere decat in IE, nasoale. Fa-le la fel ca in IE. Si nebolduite.
Textele mari sunt mult prea mari. Nu toti soferii au probleme cu vederea![]()
La oferta promotionala anvelope, titlurile sunt cat casa si detaliile mici, mici. Fa titlurile putin mai mici si detaliile cu 11px. Unii soferi mai poarta si ochelari![]()
Cautarea, dupa parerea mea, e prea mare si ocupa un loc important unde ar putea sa stea meniul, sau ceva oferta promotionala importanta. Poate o muti in alta parte.
Bannerul cu ai prieteni de pe prima pagina mi se pare mult prea mare.
Rezolva-ti erorile.
In head, pune intai title, apoi meta description si keywords, apoi celelalte. Fa description si keywords diferite pt fiecare pagina.
Gata, mai las si pe altii ...
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
am uitat sa verific erorile. au mai ramas cateva pe care nu mai stiu cum sa le rezolv.
nu mai e valabil target="_blank"? sau usemap nu prea functioneaza in ie6 dupa ce rezolv erorile.
Tagul numar l-am folosit intern in javascript ca sa afisez pozele la mouseover. as putea sa-l schimb sa pun un tag ascuns si sa folosesc continutul sau dupa un id (asta pe viitor).
Scriptul de la trafic.ro din cate se pare nu se valideaza.
Multumesc pentru raspunsul promt. Mi-au placut observatiile) Am si aplicat cateva din ele. mersi inca o data
incearca asa:
Cod:<a href="/livechat/livehelp.php?department=1" style="color:#FFFFFF;" target="_blank">Asistenta online! Discuta direct cu departamentul vanzari!</a>incearca un div id='numar'Tagul numar l-am folosit intern in javascript ca sa afisez pozele la mouseover. as putea sa-l schimb sa pun un tag ascuns si sa folosesc continutul sau dupa un id (asta pe viitor).
scriptul de la trafic.ro e valid. daca nu ma insel iti da o eroare pt federal.Scriptul de la trafic.ro din cate se pare nu se valideaza.
Pune sus la doctype asa:
Sunt de acord cu Diana in ceea ce priveste textul prea mare ... a fost primul lucru care mi-a sarit in ochi.Cod:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
Bafta.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
am mai micsorat fonturile, dar se pare ca nu e destul![]()
urmeaza sa fac cateva modificari, dar nu acum ca merge greu legatura cu webfactor si sper sa nu raman iar cu siteul in aer.
se incarca greu mare parte din cauza librariei javascript prototype.js. Am incercat sa o micsorez prin compresie, dar nu am gasit utilitarul potrivit (nu mai functioneaza dupa compresie).
Exista vreo modalitate sa scap de functiile care nu sunt folosite deloc? Un fel de profiler pentru javascript, care sa-mi reduca considerabil codul js?
ce parere aveti, pt google as putea sa fac si o interfata fara grafica, doar cu text, cu un fel de sitemap, dar si continut? cum e de exemplu forumul softpedia ht tp :// forum.softpedia. com/lofiversion/index.php/ (cred ca n-am voie sa pun link)
Va multumesc pt indicatii! O zi buna!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)