Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 47

Subiect: Primul Meu Site

jeremy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    35

Implicit

Salut.. de citeva zile am reusit sa termin primul meu site.Stiu o sa ziceti ...dar e bazat pe oscommerce.
    Si solicit si eu citeva pareri ...ce ar trebui sa fac din punct de vedere al optimizarii seo si nu numai.
    Am incercat sa ii pun ceva module pentru seo (mod rewrite..)

Acesta e site-ul meu

Va multumesc.

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    41

Implicit

Bijuteriile sunt intradevar foarte frumoase, pacat ca site-ul nu este pe masura lor.

Eu propun sa faceti o mica investitie si sa renuntati la osCommerce. Bijuteriile merita prezentate intr-un mod aparte, iar osCommerce nu prea va da posibilitatea asta.
    Cu stima,
    Razvan Pop

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    35

Implicit

Dati-mi sfaturi va rog. Oscommerce cam e primul care mi-a iesit in cale si care m-a multumit cit de cit... asta e sunt incepator...dar invat repede daca sunt indrumat bine
    Recunosc chiar si ca pozele nu au iesit bine... nu am mina de fotograf.. unii ziceau ca trebuiesc filmate in baie ca sa iasa bine.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Nici eu nu prea stiu ce sa zic..., in afara de cred alt design; chiar nu merge mana in mana cu bijuteriile....;
    asa cum mergi intr-un magazin IT sau ajungi intr-o firma care ofera nu-stiu-ce servicii si asociezi asta cu un website (daca stai sa te gandesti), asa poate fi si cazul de fata, si e cazul cred de altceva.
    Prima impresie.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Salut jeremy,
    pentru inceput, inainte de "pretioasele sfaturi", , doresc sa iti pun o singura intrebare...

De ce ai ales OScom... ? Sau de ce ai alege orice alt sistem de magazin online ?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de toto @ Apr 27 2006, 01:12 AM) [post=13929
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    De ce ai ales OScom... ? Sau de ce ai alege orice alt sistem de magazin online ?
    Pentru ca imi ofera foarte multe module pentru acest tip de "comert" si care pot sa spun ca m-a multumit intr-o oarecare masura referitor la " ce stie sa faca".
    Iar, varianta ca sa il fac de la zero "poate" mi-ar fi iesit dar nu stiu cit ar fi durat(mai am si un job pe linga asta...).
    Da ... o sa spuneti exista si posibilitatea sa sa pun pe altcineva sa il faca...dar deja cresteau costurile foarte mult si avind in vedere ca era prima incercare a mea de a pune "ceva" pe net eram putin neincrezator in privinta randamentului..
    Deja acum caut solutii mai bune... pentru ca , eu cred ca poate avea succes.
    Recunosc... poate nu am ales bine. Astept parerile vostre.....ce pot face p]
    [/QUOTE]
    Pentru ca imi ofera foarte multe module pentru acest tip de "comert" si care pot sa spun ca m-a multumit intr-o oarecare masura referitor la " ce stie sa faca".
    Iar, varianta ca sa il fac de la zero "poate" mi-ar fi iesit dar nu stiu cit ar fi durat(mai am si un job pe linga asta...).
    Da ... o sa spuneti exista si posibilitatea sa sa pun pe altcineva sa il faca...dar deja cresteau costurile foarte mult si avind in vedere ca era prima incercare a mea de a pune "ceva" pe net eram putin neincrezator in privinta randamentului..
    Deja acum caut solutii mai bune... pentru ca , eu cred ca poate avea succes.
    Recunosc... poate nu am ales bine. Astept parerile vostre.....ce pot face pentru acest site.

Multumesc

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Sincer, eu nu vad ce module te ajuta... Chiar nu ai nevoie de asa ceva...

Eu as fi mers mai degraba pe un design placut, un site de prezentare elegant, curat, optimizat... Apoi, daca vroiai inserai si un "cos de cumparaturi" ... Insa, sincer, nu stiu cine cumpara la noi bijuterii online, fara sa le vada okiu lor, fara sa probeze, etc ...

Nu stiu daca este exemplul cel mai bun, insa ca sa exemplific ceea ce am spus, as fi facut un site in genul mobshop.ro ... Un design aparte, curat, etc ..

Sau mai bine vezi templateurile de pe TM ... Sunt unele bestiale la bijuterii, din care te poti inspira usor, sau daca iti place unul in mod deosebit, nu sunt foarte scumpe.. Ai putea sa faci "o investitie" ...

E doar o parere...

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de toto &#064; Apr 27 2006, 10&#58;10 AM) [post=13953
    Sau mai bine vezi templateurile de pe TM ... Sunt unele bestiale la bijuterii, din care te poti inspira usor, sau daca iti place unul in mod deosebit, nu sunt foarte scumpe.. Ai putea sa faci "o investitie" ...
    mai concret...la ce template-uri te referi ?

Ce module ? de la partea de administrare...care e foarte simpla de utilizat...gestiune utilizatori, newsletter, comenzi,produse afisate......

Poate nu am ales bine... dar recunosc poate nu am vazut multe si nu stiu prea multe din tainele intern]
    [/QUOTE]
    mai concret...la ce template-uri te referi ?

Ce module ? de la partea de administrare...care e foarte simpla de utilizat...gestiune utilizatori, newsletter, comenzi,produse afisate......

Poate nu am ales bine... dar recunosc poate nu am vazut multe si nu stiu prea multe din tainele internetului...si de asta va intreb

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de toto &#064; Apr 27 2006, 10&#58;10 AM) [post=13953

E doar o parere...
    Majoritatea template-urilor de magazine din TM sunt osC sau zencart. Daca sti sa te joci cu ele, poti face niste chestii extraordinare doar ca e mult de bibilit. Celelalte sunt flashuri si ]

E doar o parere...
    [/QUOTE]

Majoritatea template-urilor de magazine din TM sunt osC sau zencart. Daca sti sa te joci cu ele, poti face niste chestii extraordinare doar ca e mult de bibilit. Celelalte sunt flashuri si sunt doar front-ul, fara cod.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    35

Implicit

ce inseamna TM ?

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa fii primul in Yahoo
    De bogdan985 în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 30th November 2010, 16:04
  2. Primul meu domeniu .ro
    De Iulian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 24th September 2008, 22:27
  3. supercazare.ro - primul meu site pe joomla
    De meetzah în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th September 2008, 12:02
  4. Primul site
    De chicu123 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th April 2007, 16:01
  5. Primul si PRIMUL mouse
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2006, 10:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •