Nu vad mod rewrite pe site-ul tau.Postat în original de jeremy
Poate ne arati unde ai.
Nu vad mod rewrite pe site-ul tau.Postat în original de jeremy
Poate ne arati unde ai.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
poate nu inteleg eu bine ce inseamna rewrite...
dar am pus un modul care zice ca aia face...
Spre exemplu inainte sa pun acest modul toate paginile erau php.
Dupa ce am pus modulul respectiv majoritatea linkurilor php au fost transformate in html ca de ex http://bijuterii-indra.ro/bratara-coral-p-109.html
Scuze...eu mai devreme le vedeam pe cele php.
Dar de ce google mi-a indexat aproximativ 150 pagini pentru bijuterii-indra.ro si doar o singura pagina pentru www.bijuterii-indra.ro ?Postat în original de Krumel
Pentru ca fara "www" poate fi considerat subdomeniu. Iar cu "www", e considerat domeniu.
Un domeniu primeaza in fata unui subdomeniu si deci link-urile vor fi mai multe pentru cautarile fara.
Criteriile de evaluare deasemena difera. Ptr. Google ele nu sint aceleasi link-uri.
SEO advice: url canonicalization
Pentru ca majoritatea link-urilor le ai catre versiunea non-www decat catre versiunea www (unul l-ai castigat chiar din acest thread).Postat în original de jeremy
Pentru ca Google considera hxxp://www.domeniu.ro si hxxp://domeniu.ro ca fiind doua website-uri diferite (asa si trebuie), de acum incolo cand construiesti link-uri catre website-ul tau, fa-o fie catre versiunea www fie catre cea non-www.
Oricum, iti recomand sa redirectezi tot non-www-ul catre varianta www.
Pui in .htaccess :
Sa fie deasupra oricari alte reguli de rewrite, dar sub RewriteEngine On.RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.domeniu\.ro
RewriteRule (.*) http://www.domeniu.ro/$1 [R=301,L]
Norocel.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pagina de "Despre noi" coincide cu "Privacy notice".
La "Linkuri utile", n-ai formatat tot textul, arata urat.
N-ai tradus peste tot, ai texte in romana cu texte in engleza, si butoane la fel
"18204 cereri incepand cu Sunday 12 March, 2006"
N-ai link pt adauga la Favorites.
La pagina de contact, "Contact us" = Contactati-ne , urmeaza "nume prenume" - ale cui, ce, cum?
Daca mai gasesc, iti spun.
Btw, bijuteriile sunt foarte frumoase.![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Vrajeala. Te dai bine pe langa om, poate poatePostat în original de Diana
![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ah, si eu care credeam ca n-o sa se prinda nimeni![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Am pus-o imediat dupa RewriteEngine On si imi face redirectul dar nu imi mai afiseaza pozele..Postat în original de Cristian Mezei
Ma poate ajuta cineva ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)