TM aka Template Monster > templatemonster.com/
Versiune printabilă
TM aka Template Monster > templatemonster.com/
Nu ma refeream in special la templateuri de magazine.. Orice template e ok sa iti vina o idee.. Nu trebuie reprodus intocmai.. vorbeam de inspiratie..Citat:
Majoritatea template-urilor de magazine din TM sunt osC sau zencart.
Cat despre modulele despre care vorbeai, in cateva zile de coding le rezolvi... Spuneam ca pentru un astfel de site (bijuterii) nu vad utila folosirea ideii de magazin online ci mai degraba a unui site de prezentare
pentru ca nu stiu daca produsele se preteaza la vanzarea online in Romania. Nu vorbim de piata externa, ca acolo este altceva.. :)
Sa fiu sincer nici eu nu am crezut ca magazinele online de bijuterii pot functiona prea bine la noi. M-am razgandit cand am vazut aici pe forum pe cineva vanzand parfumuri online. :)
pe mine ? :D
Bijuterii online in .ro = marmota invelea ....
Cristi, nu sunt de acord.
Eu sunt de parere ca poti sa vinzi online absolut orice. Chiar si pamant pe Luna.:) Chiar si in Romania.
Jeremy nu vinde inele, deci nu se pune problema ca nu ti se potrivesc bijuteriile.
Ideea lui toto e buna, un magazin de prezentare cu functionalitati minime de shooping cart ar fi mai bine.
Vreau sa va intreb ceva... am incercat sa il optimizez (atit cit m-am priceput).
Am incercat sa imi imbunatatesc linkurile catre mine.. Pot sa zic ca am in medie 100 de vizitatori pe zi, dar comenzile intirzie sa apara(asa cum ar trebui, sunt ceva comenzi dar totusi).
Sunt in Google in pozitia 15 dupa bijuterii argint(pagina 2) si dupa pietre semipretioase prin pagina 3..
Ce sfaturi imi dati ?
Va multumesc..
Indexari in directoare, mod rewrite la link-uri, site map..etc.
ps: refa semnatura.
Mie mi se pare relativ buna ideea cu osCommerce...
In sensul ca site-ul se dezvolta cu timpul .. apar zeci de produse ... diferite categorii .. apare nevoia de administrare mai usoara a comenzilor, clientilor, reduceri, oferte speciale ... noutati .. mai vrei sa pui comentarii la produse ... rating .. sa faci topuri vizualizare/vanzari produse .. etc etc ...
Daca faci de la zero ce vrei in acel moment .. iti ia mult timp ... si sa`l dezvolti cu timpul e din nou destul de dificil ... asa patesc eu cu magazinul de parfumuri de lux ... as vrea sa trec pe ceva mai avansat .. sa-mi fie mai usor sa-l administrez ...
Insa ma confrunt cu niste probleme ...
- nu stiu ce sa aleg din ce este prezent pe piata
- greutatea cu care se face tranzitia
- folosirea unui template care sa ma multumeasca
- gradul de optimizare pt motoare de cautare a acestor cms-uri...
Deocamdata m-am uitat prin osCommerce (am gasit intr-adevar niste template-uri chiar misto pe TM) si o varianta modificata de la Joomla (VM) (pt ca vreau sa introduc articole, stiri, noutati...) care insa mi-a creat probleme la rescrierea URL-urilor si nu exista o oferta bogata de template-uri ...
Initial am incercat VM-ul dar de cateva zile incerc sa inteleg osCommerce-ul dar uitandu-ma prin surse ... prin sutele de tabele imbarligate ... ma cam face sa-mi iau gandul ...
Avantaje si dezavantaje ... insa cms-uri bine optimizate si al caror design sa fie usor de modificat stiti ?
Ideea cu osCommerceul nu mi se pare deloc fericita. Se potriveste ca nuca in perete la cum arata acum cu specificul siteului
Sunt 100% de acor cu toto ca trebuie marsat mai mult pe partea de prezentare.
Legat de cms, MODx e un codat binisor, si poate fi extins relativ usor. Are o comunitate activa, sunt destule extensii dezvoltate... Nu e destinat ecomeceului, dar poate fi extins usor.
O alta chestie, ce nu o inteleg: ceea ce faceti voi e un business. Si ca orice business, ca sa mearga bine trebuie investit in el. In cazul vostru int-un design de calitate. Gexge, sa mor daca as cumpara de pe siteul ala :). Cand vad reclama cu "fata caut baiat" deasupra parfumurilor de lux, plus fontul times si designul obositor iar la sfarsitul paginii imi vad si IPul fac click pe close instantaneu :D. jeremy, scapa macar de popupul ala, si incearca sa faci niste descrieri ale produselor mai bune(Ma astept sa vad un altfel de text depre niste bijuterii de lux).Citat:
Set compus din colier si cercei, confectionate manual din argint, cuart roz si perle
Parerea mea este ca ar trebui sa investiti niste bani intr-un design de calitate.Veti avea numai de castigat.