Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Pareri/sugestii magazin ochelari

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

Salut,

Va multumesc pentru sfaturi si pareri, am tinut cont de multe din ele.
    Ca o mica rasplata pentru utilizatorii seopedia ofer 20% discount pentru orice comanda facuta de un user de aici.

Trebuie doar sa intrati pe site, creati un user si imi dati aici un pm cu userul creat pe magazin si eu va creez un cupon de 20% reducere.

Multumesc.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

- trebuie sa scoti logo-ul putin in evidenta, mareste putin inaltimea headerului si muta logo-ul mai la dreapta.. practic logo-ul trebuie sa aibe margini de 10-15 pixeli. in manualele de corporate identity se precizeaza marginile minime intre logo si celelalte elemente de design in care este folosit.
    - pe pagina unui produs ar trebui sa ai link catre pagina categoriei de care apartine... daca sunt afisate la 'produse aseamanatoare' ar trebui sa schimbi cumva.. ex. daca produsul curent face parte din 'ochelari de soare' sa se vada clar : 'Alte modele de ochelari de soare'
    Ultima modificare făcută de Mar; 20th March 2010 la 21:02.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Sugestiile mele:

1. Renunta la efectul ala de roll-over pe pozele thumbnail. Lasa userul sa vada simultan pretul si produsul. Momentan il impiedici. Inchipuie-ti ca te duci la piata si ceri un kil de rosii, nu scrie pretul... intrebi cat costa si taranul goleste taraba si pune pe ea un carton mare pe care scrie 4 RON. Dupa aia vrei sa vezi rosiile, sa vezi daca merita 4 RON kilul, si taranul ascunde pretul si varsa iar rosiile pe taraba. WTF?! Ce-i asta, prestidigitatie?! Ce tot ascunde ala sub taraba?! Cam asa si aici. Sau daca iti plac neaparat efectele astea, gaseste o modalitate prin care si produsul sa ramana afisat pe ecran cand userul consulta pretul.

Template-ul asta e un caz clasic de "mystery meat navigation".

2. Fontul de pe pagina de produs (sub poza) e cam mititel... l-as mai mari cu 1-2 puncte, inteleg ca e un site care vinde ochelari, dar de soare, nu de vedere.

In rest cred ca e frumos, ordonat, scurt si la obiect. Logo-ul ala parca e sapat cu dalta acolo, dar pentru inceput merge... daca magazinul are succes poate merita sa te gandesti sa-l refaci cu un grafician.
    Lucian

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

biutifull dar

i(care duce spre informatii) si +(care adauga in cos) de sub imagine nu sunt atat de sugestive (eu la inceput am crezut ca e o greseala in script )
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit

Toate sfaturile sunt foarte bune si ar trebui sa tii cont de ele. Vreau sa subliniez ca vei avea nevoie de o descriere mai buna la produse. Poate cateva cuvinte/texte gen review la el si nu daor ceva scurt. Descierea respectiva o poti pune in dreapta iar jos o descriere mai amanuntita (remember, content is king)

Si scoate repede ala cu Add This cum zicea Krumel ca e foarte enervant cand trec cu soarecele peste el din greseala...

PS: ... am uitat sa iti spun, incearca sa distantezi putin literele intre ele. Arata prea arhivat
    Ultima modificare făcută de vladgidea; 24th March 2010 la 00:15.
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin ochelari de soare
    De Butcher în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th June 2010, 15:39
  2. Magazin Ochelari Originali
    De SeerKan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th July 2009, 22:24
  3. Pareri si sugestii SEO
    De Nosfer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13