Scot la review un site de-al meu : http://topdesene.com . Astept pareri referitoare la cat de repede se incarca, optimizare seo si tot ce mai e.....
Scot la review un site de-al meu : http://topdesene.com . Astept pareri referitoare la cat de repede se incarca, optimizare seo si tot ce mai e.....
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Designul e destul de simpluţ. Culorile plăcute. Place şi bannerul cu Tom mult.
Arată însă foarte urât tot content-ul pe prima pagină... îngrămădit sus, iar restul paginii complet goală.
În rest, nu ştiu ce să mai zic. Pare a fi un site care nu e gata încă.
Da am uitat sa generez un video random pe frontpage..... pai ce sa zic inca nu are toate desenele puse..cel putin nu ceea ce vreau eu. In dreapta vreau sa apara filme animate,dar aia mai tarziu
La prima vedere se simte ca faci parte din comunitate![]()
Doar cateva remarci:
1. Nu ai description la keyword-urile declarate (esti sigur ca le-ai ales bine?):
desene scooby doo, desene hannah montana, hannah Montana, desene tom si jerry, filme animate, desene animate online
2. Defineste Language META
<meta http-equiv="Content-Language" content="ro"/>
3. La pagina topdesene.com/3-Powerpuff-Girls gasesc keyword-ul gb episodul
Chiar crezi ca se cauta?
Ultima modificare făcută de Hobart; 22nd December 2009 la 00:55.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
1. Google nu mai tine cont de keywords de mult,asa ca nu am tinut cont nici eu prea mult de ele.
2. Am adaugat,thanks
3. <meta name="keywords" content="Powerpuff Girls,desene animate,desene,desene online,Powerpuff Girls online,vezi Powerpuff Girls online,desene animate online" />
Nu vad gb episodul pe aici...
Mersi pentru observatii oricum.
Este pe acest forum un curect extremist conform caruia PR nu mai conteaza, keyword nu mai conteaza.
Eu sunt de parere ca ele inca conteaza si o sa mai conteze, este adevarat mai putin sau mult mai putin. Ponderea lor s-a schimbat si se va schimba.
Totul in viata este in dinamica, totul se schimba dar mai nimic nu dispare complet.
In momentul in care pui un KW care nu are suport in content nu ti-l ia in calcul.
Toata lumea tipa ca, gata, s-a dus cu PR-ul, dar se vand si se cumpara linkuri de pe pagini cu PR mare![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Pagerank = autoritate/trust , atat inseamna pentru mine , insa fiecare are versiunea lui, ca nu conteaza etc.
Cat despre topdesene.com am vazut ca yahoo recunoaste in jur de 830 inlinks si toate sunt catre pagina principala, incearca pe viitor sa distribui linkuri care vin spre site si in sectiuniile de desene animte, cu anchor si title specific.
Mai pune ceva pe prima pagina, ca arata urat, am inteles ca lucrezi la treaba asta insa nu trebuia sa o lasi asa, improvizai ceva pana iesea rezultatul final.
Spor
Poti sa dai de mine usor, @contact.
o singura sugestie... la episoadele alea nu ai putea pune un thumbnail.. ar da mult mai bine si nici nu aa mai alege orbeste un filmulet
La un desen cu 150 episoade,daca le pun si in romana si in engleza ar veni 300 episoade. Daca as pune thumbnail la toate, ar fi dezastru. Plus ca, copiii nu se uita la pagina 1,2,3 de aceea nici nu pun paginare. Asa ca solutia asta cred ca e cea mai buna.
Maine o sa ma ocup si de meniul din dreapta + generarea unui episod random din baza de date pe prima pagina.
Am schimbat designul si acum este mai prietenos zic eu.
Pareri?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)